Şimdi Ara

AMD'den ekran kartları için Catalyst Omega sürücüsü: Yepyeni özellikler, artan performans ve dahası... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy585858

arkadaşım ben sizleri iyi bilirim siz 3 kuruşluk ürüne 5 kuruşluk verip aldığını en iyisi zannedenlersiniz.. bknz:ıphone.. nvidanin sürücüsü falan iyiymişde vs. vs peah.. ben daha dogru duzgun gözede hoş gelen bi driverını goremedim onların.. memu falan 90 lardan kalma.. halada öyledir sanırım.. amd ninde herhangi bir sürücü problemini göremedim.. x1550 den bu yana kullaniyorum.. yani nedir bu amd düşmanlığı anlamadım.. performans konusundada geçti zaten nvidia yı.. nvidia 2 katı pahalı satıyor bknz: gtx titan z saçmalığı... yani daha nesini savunuyorsunuz anlamadım. begenmedigin firma piyasada olmasa nvidia ya mahlum kalacaktik fahiş fiyatlarla uçuracakti kartlari..

Yahu arkadaş o zaman ben de sizleri iyi bilirim. Donanım bölümüne geliyorum gördüğüm mesaja bak: "siz 3 kuruşluk ürüne 5 kuruşluk verip aldığını en iyisi zannedenlersiniz.. bknz:ıphone.." burası bunun tartışılacağı bölüm mü? Hayır. Adam gibi sebeplerin var mı? Hayır. Şimdi bunu tartışmaya kalksak seni yerin dibine sokacak kadar şey yazarım, sen de forumdaki birçok diğer insan gibi orasından burasından kıvırıp konuyu başka yerlere çekersin. Ya birisi gibi çıkıp ben makina mühendisiyim benden iyi mi bileceksin alüminyumu dersin (mobil cihazdaki alüminyum ve makina mühendisliği) ya diğeri gibi çıkıp yazılanları okumaz sallar sonra da ben 5 yıl bu işi yaptım dersin, dersin de dersin. Forum senin gibilerle dolup taşıyor, laf da anlatamıyoruz. Sen de ben de biliyoruz tartışmaya kalksak ne kadar komik durumlara düşeceğini. O yüzden konuyla alakasız ve içinden çıkamayacağın örnekler verme. AMD-Nvidia tartışmalarına hiç girmiyorum orada ne haliniz varsa görün.

• Bu iddia değil ki gerçek nvidia reklamlı oyunlara bakmak kâfi işin rüşvet kısmı keşke o kadar basit olsa milyon dolarlık anlaşmalar dönüyor. Denk klasmandaki kartlarda hesap gücü genelde amd lehinde ama malesef işin sürücü tarafında amd sırf bu sebeple zorluk çekiyor.
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    İşte aramızdaki fark bu sen yorum yapamıyor hakaret edip seviyeni gösteriyorsun aldığın cezalar işe yaramamış anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 12 Aralık 2014; 13:25:52 >
  • machinarium kullanıcısına yanıt
    bro ozaman amd de oyun firmalarına para yedirsin ceplerini tutan mı var ?
    not : amd gpu kullanıcısıyım.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    aferin good boy
    bak bakıyım senin o 260 tl ye aldığın işlemci ile inteldeki aynı fiyata olan işlemcinin aldığı fps puanlarına.Böyle yapma ancak kendini kandırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

aferin good boy
    bak bakıyım senin o 260 tl ye aldığın işlemci ile inteldeki aynı fiyata olan işlemcinin aldığı fps puanlarına.Böyle yapma ancak kendini kandırırsın

git araştır arkadaşım biz mi öğreticez.

fx 6300
    2 ay önce 260tlye aldım sıfırını.

intel i7 3770Khttp://www.vatanbilgisayar.com/core-i7-3770k-soket-1155-35ghz-8mb-cache-22nm-islemci.html

870tl.

amd= fiyat performanstır. intel yüksek fiyat yüksek performanstır. bütçesi kısıtlı olan adam amd alır paşalar gibi oyunlara akar.

2 fps aşağıda oynuyorum 500 liram cebimde kalıyor. dünyadan haberiniz yok intel 5 5 paramı veriyor elinize anlamadım. good boymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Aralık 2014; 14:22:11 >

Iyi guzelde hocam verdigin single player bir test multi isin rengi cok degisiyor amd o zaman cuvalliyor iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Iyi guzelde hocam verdigin single player bir test multi isin rengi cok degisiyor amd o zaman cuvalliyor iste

denenecek kart gine 260x ise pek fark oluşmaz multi de de

cf yada slı gibi düzeneklerde bf3-4 multi ye girildiğinde amd işlemciler kötü sonuçlar veriyor, burada intel ile aradaki fark açılır

bunun haricinde tek kart ile testte üst seviye bir kart ile denenmesi gerekir ki darbogaz yapıp aradaki fark gine açılsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 12 Aralık 2014; 14:54:12 >
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    Senin seviyene inmeyeceğim kendini kim ve ne zannediyorsun bilmiyorum ama hakettiğini yine bulacaksın emin ol Mevlana'nın güzel bir sözü var "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye"
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Yok arkadaş kim ne derse desin amd ne cpu ne de gpu tarafında rakiplerine yaklaşamıyor bile. 2 yıl önce topladığım amd sistemden memnunum fakat daha yüksek bütçeye sahip olsaydım mutlaka seçimlerim intel ve nvidia üzerine olurdu. Amd çok yönlü bir firma hem cpu hem gpuda rekabetçi olmak çok zor bunun içiin piyasa uzmanı olmaya gerek yok. Amd ya gpu ya da cpu bölümüne başka bir firmaya satıp sadece tek bir bölüme odaklanırsa eminim odaklandığı alanda rakibini perişan eder. Fakat amd sanki intel ve nvidia'nın ayakta durması için varolan, göstermelik rakip gibi geliyor bana. İntel ve nvidia'nın karşısında adam gibi güçlü rakip-ler olsaydı bugün 10 bin liraya gpu satmak göt (güveni özveri, cesaret) isterdi...

göc oluyor yalnız o zaman(güven-özveri-cesaret)

• quote:

hocam ben zaten amd en üstün cpu markasıdır demiyorum. ama paran azsa sizin tabirinizle züğürtseniz fiyat performans ürünleri tercih ediyoruz haliyle.

evet amd intel kadar olamıyor ama fiyat performansı ele alınca tatmin ediyor. rahat rahat oyunumuda oynuyorum elden çıkan parada can yakmamış oluyor. intel almaya kalksam bir yığın para ödeyeceğim.

fx 6300 almadan önce i5 2500k baktım ikinci elde 1 ay bir tane düşüremedim 300liraya satılıyor 2.eli.

en sonda araştırıp fx6300 aldım ve çok oyun oynayan bir insan olarak ve çoğu yeni mmo oyunu çok memnun kaldım performanstan.
    sen core i3 ü geçte o işlemci ile sonra core i7 ile vs yaptırırsın aç incele bütün internet sitelerini daha core i3 ü geçemeyen bir işlemciye sahipsin gelmiş burda bana f/p kralı diyorsun
  • Bi tutturulmuş darboğaz darboğaz.

Benim şahsi fikrimdir: Darboğazın kralını sempronlar celeronlar yapardı. Sempron ile Celeron ile oynayamadığın oyunları P4 ile Athlon ile çok rahat oynayabiliyordun. Darboğaz oydu o zamanlar ama şuan durumları iyice abarttılar.

FX8350'nin oynayamadığı, fps'lerin yerlerde süründüğü ancak intel tarafında 4670k'nın 4770k'nın akıcı onattığı bir durum var mı. Oyundan bahsediyorum özellikle. Varsa inanın bilmiyorum buyrun gösterin bilgilenmek istiyorum.
  • Aynen adam laf soylerse bakmak lazim sen bunu ben sana soyledim ama anlamadin gecende soylemistim benimle muhatap olma diye ama sen yine dayanamadin benim mesajima cevap verdin birde adamliktan sozedeceksen sen ilk oncw niye nick degistin onu soyle eski nickinle forumda bos konusma rekoru kiriyordun simdi bu nickle devam ediyorsun son olarak nick degisince adamlik degismiyor bosuna degistirmissin nickini

Benim zugurt tesellisi demem mecazi anlam tasiyor yoksa kimseyi maddi durumundan dolayi yargilayacak bir kisi degilim ama bak islemcim dusuk ama bak ustun islemcilerle ayni dersen o kendi kendini teselli etme olur ve zugurt tesellisi olarak adlandirilir halk arasinda

• F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Max fpslerde fark olmayabilir ama min fpsde amd ile intel arasinda fark olacaktir yani islemciye yuk binice gercek fark ortaya cikar intele bile oc yapinca max fpsde degisme olmuyor ama minde bir artis meydana geliyor

• quote:

Aynen adam laf soylerse bakmak lazim sen bunu ben sana soyledim ama anlamadin gecende soylemistim benimle muhatap olma diye ama sen yine dayanamadin benim mesajima cevap verdin birde adamliktan sozedeceksen sen ilk oncw niye nick degistin onu soyle eski nickinle forumda bos konusma rekoru kiriyordun simdi bu nickle devam ediyorsun son olarak nick degisince adamlik degismiyor bosuna degistirmissin nickini

Kimin adam olup kimin olmadığı verdiğimiz yanıtlardan belli... Nick'im den rahatsızlık duysaydım imzama eski nick im svideoz yazmazdım sunstorms daha benimsediğim bir nick var mı ötesi! işte sen her yazdığın cümlede seviyeni açıkça belli ediyorsun. Kimse kimseyi hakir göremez üstünlük taslayamaz bu tarz yazan kim olursa olsun benden cevabını alır sende aldın payını !

• Bakalım AMD ballandıra ballandıra anlattığı driveri ile iyi bi işi başarabilecekmi ???
    Ancak ne kadar uğraşsalarda pek artış olucağını sanmıyorum çünkü
    bi pcden eskisine göre iyi bir performans alıyım diyosan git parça değiştir,işte o zaman görürsün farkı ...

Ama genede küçümsememek lazım ufakta olsa sonuçta bi faydası olur .
  • Yahu Erdi bütün AMD haberlerini büyük bir istek ve şevkle sunuyorsun. Geçen sene mantle teknolojisini de büyük bir şey olacakmış gibi sundun bir cacık çıkmadı. Aynı şekilde ondan önce de bulldozer mimarisi hakkında cilalı cilalı sunumlar yaptın.

Biz de istiyoruz eski rekabetçi ATİ zamanı geri gelsin, phenom x4 lü yıllar geri gelsin. Ama AMD bize son 3-4 yılda şunu öğretti ki; dereyi görmeden paçayı sıvamayın gençler!

• quote:

Max fpslerde fark olmayabilir ama min fpsde amd ile intel arasinda fark olacaktir yani islemciye yuk binice gercek fark ortaya cikar intele bile oc yapinca max fpsde degisme olmuyor ama minde bir artis meydana geliyor

min deki fark hissedilir düzeyde olmaz, gerçi bu durum oyunun optimizasyonuna ve işlemci bağımlılığına göre de değişebilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.