Şimdi Ara

AMD'den ekran kartları için Catalyst Omega sürücüsü: Yepyeni özellikler, artan performans ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amd bir intel olamadı desen sana yerden göğe hak veririm ama kusura bakma iş gpu ya gelince hem f/p ta hemde yalın performansta amd, nvidianın denk klasmanındaki gpu larından daha başarılı sürücüye gelirsek nvidia nın ekran kartı yakan sürücülerini daha unutmadık o konuya hiç girme istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 11 Aralık 2014; 10:36:14 >
  • Vıcık vıcık fanboy doluşmuş yine.maunun yazdigi nokta dogru via ve creative in yaptiklarindan sonra amd melek kaliyor
    Amd driver konusunda gelisim gosteriyor fakat nvidia bu konuda amd den onde.gelisim guzel driverin onemi sanirim amd tarafinda anlandi.bu tarz stabil driverlar surmeye devam ederse nvidia driver seviyesine yaklasabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 11 Aralık 2014; 11:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

arkadaşım ben sizleri iyi bilirim siz 3 kuruşluk ürüne 5 kuruşluk verip aldığını en iyisi zannedenlersiniz.. bknz:ıphone.. nvidanin sürücüsü falan iyiymişde vs. vs peah.. ben daha dogru duzgun gözede hoş gelen bi driverını goremedim onların.. memu falan 90 lardan kalma.. halada öyledir sanırım.. amd ninde herhangi bir sürücü problemini göremedim.. x1550 den bu yana kullaniyorum.. yani nedir bu amd düşmanlığı anlamadım.. performans konusundada geçti zaten nvidia yı.. nvidia 2 katı pahalı satıyor bknz: gtx titan z saçmalığı... yani daha nesini savunuyorsunuz anlamadım. begenmedigin firma piyasada olmasa nvidia ya mahlum kalacaktik fahiş fiyatlarla uçuracakti kartlari..

Dostum seni tanımıyorum. Sende beni tanımıyorsun. Sizleri iyi bilirim demek haddin değil olamazda.

• işlemcide bile amd f/p'de intele her türlü basar. ekran kartı ise ayrı konu.

fanboyluksa fanboyluk 260tlye aldığım işlemciyle son çıkan tüm oyunları babalar gibi oynuyorum. testlerde 2 tık daha yüksek performansı var diye 400-500 lira fazladan neden para ödeyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

işlemcide bile amd f/p'de intele her türlü basar. ekran kartı ise ayrı konu.

fanboyluksa fanboyluk 260tlye aldığım işlemciyle son çıkan tüm oyunları babalar gibi oynuyorum. testlerde 2 tık daha yüksek performansı var diye 400-500 lira fazladan neden para ödeyeyim?

Biz buna milletcek züğürt tesellisi diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

işlemcide bile amd f/p'de intele her türlü basar. ekran kartı ise ayrı konu.

Biz buna milletcek züğürt tesellisi diyoruz

fiyat performansa züğürtlük denirse tabikide öyle. sonuçta az para veriyoruz ama verdiğimiz paranın kuruşuna kadar hak ediyor aldıklarımız. söylemek istediğim bu. züğürtlükse züğürtlük. boşa verecek param yok

• kankatree kullanıcısına yanıt
    çok komikmiş kardeş paket yap bi ara güleriz.. ya sabır yarabbi.. züğurt tesellisiymiş..

• Amd nin driver konusunda nvidia yaklastigi zaman deve kesecem :))

• Yok arkadaş kim ne derse desin amd ne cpu ne de gpu tarafında rakiplerine yaklaşamıyor bile. 2 yıl önce topladığım amd sistemden memnunum fakat daha yüksek bütçeye sahip olsaydım mutlaka seçimlerim intel ve nvidia üzerine olurdu. Amd çok yönlü bir firma hem cpu hem gpuda rekabetçi olmak çok zor bunun içiin piyasa uzmanı olmaya gerek yok. Amd ya gpu ya da cpu bölümüne başka bir firmaya satıp sadece tek bir bölüme odaklanırsa eminim odaklandığı alanda rakibini perişan eder. Fakat amd sanki intel ve nvidia'nın ayakta durması için varolan, göstermelik rakip gibi geliyor bana. İntel ve nvidia'nın karşısında adam gibi güçlü rakip-ler olsaydı bugün 10 bin liraya gpu satmak göt (güveni özveri, cesaret) isterdi...
  • quote:

çok komikmiş kardeş paket yap bi ara güleriz.. ya sabır yarabbi.. züğurt tesellisiymiş..

adres ver kargonu yollayayım o zaman

• amd sürürcü konusunda nvidia'dan dağlar kadar geride falan degil. nvidia oyun firmalarına para yediriyor performansta öne geçiyor. amd destekli oyunlarda nvidia'nın geride kalması başka nasıl açıklanabilir. istediğin kadar sürücü geliştir. oyunun içinde anti amd kodlar varsa amd ne yapsın. sonra herkes amd sürücü konusunda zayıf diye konuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: machinarium

amd sürürcü konusunda nvidia'dan dağlar kadar geride falan degil. nvidia oyun firmalarına para yediriyor performansta öne geçiyor. amd destekli oyunlarda nvidia'nın geride kalması başka nasıl açıklanabilir. istediğin kadar sürücü geliştir. oyunun içinde anti amd kodlar varsa amd ne yapsın. sonra herkes amd sürücü konusunda zayıf diye konuşuyor.

neden bahsediyorsun.amd amd destekli oyunlarda bile nvidia nın gerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

adres ver kargonu yollayayım o zaman

Mizah anlayışının geldiği noktaya bak. Yazik...

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: machinarium

amd sürürcü konusunda nvidia'dan dağlar kadar geride falan degil. nvidia oyun firmalarına para yediriyor performansta öne geçiyor. amd destekli oyunlarda nvidia'nın geride kalması başka nasıl açıklanabilir. istediğin kadar sürücü geliştir. oyunun içinde anti amd kodlar varsa amd ne yapsın. sonra herkes amd sürücü konusunda zayıf diye konuşuyor.

neden bahsediyorsun.amd amd destekli oyunlarda bile nvidia nın gerisinde.

evet geride olduğu oyunlar var. ben genel olarak söyledim. yeni çıkan gtx900 serisi zaten üstün amd'den ama amd'nin yeni serisi daha gelmedi. Hangisi en son seriyi çıkarırsa o daha hızlı oluyor bu da bir gerçek. şahsen ben en hızlıyı değil fiyat performansı en iyi olanı tercih ederim. şu an amd bunu sağlıyor. nvidia yapsın onu da tercih ederim. taraftar değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

bu tablodanda görüleceğe gibi amdnin %19luk performans artısının kanıtını görmüş olduk

• o kişinin yazdıgına verilecek en iyi cevap buydu hocam
  • motorist34 M kullanıcısına yanıt
    o senin görüşün ekran kartı bölümünde nvidia gtx970 colin while sorunu ile ilgili baya şikayet var iyi bir firma olsaydı piyasaya sürmezdi.

pahalı ekran kartlar piyasaya sürdü sattamadı elde kaldı .

para göz firma!!!

amd r9 390x bir gelsin boyunun ölçüsü alır nvidia
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    i7 kullanıyorum o zaman bütçem müsaitti aldım ama senin züğürt tesellisi dediğin şeye ben aklını kullanmak derim. 50 karede darboğaz yaratıp 5 kare eksik almak diğer taraftan 400tl nin cebinde kalması "züğürt tesellisi" oluyorsa sana yüksek sesle gülerim milletcekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Amd bir intel olamadı desen sana yerden göğe hak veririm ama kusura bakma iş gpu ya gelince hem f/p ta hemde yalın performansta amd, nvidianın denk klasmanındaki gpu larından daha başarılı sürücüye gelirsek nvidia nın ekran kartı yakan sürücülerini daha unutmadık o konuya hiç girme istersen

Amma takmışsınız kart yakan sürücü işine. Seneler önce bir oyunun beta sürecinde olan bir olaydan bahsediyoruz. Üzerine sürüsüne bereket teknoloji çıktı siz hala orada mısınız arkadaşlar...Allah aşkına yapmayın etmeyin, biz AMD'ye kötü demiyoruz ama kusura bakma da hala beta sürücüler ile uğraşan bir firmadan neler bekliyorsunuz ki ? Bir de diyorlar ya yok efendim Nvidia Microsoft ve oyun firmalarına para yediriyormuş, ondan sonra yok efendim o yüzden Nvidia kartlar daha performans veriyormuş oyunlarda vesaire...AMD'de versin abi rüşvet o zaman, madem o kadar kesin hatları ile iddaa ediliyor bu mesele ? FX işlemci serisinin ilk çıktığı günden beri "şöyle yapacağız, böyle yapacağız..." Ben anlamıyorum AMD nasıl F/P ürünü oluyor.

İşlemcileri de, ekran kartları da hem intel'den hem nvidia'dan daha fazla güç gereksinimine ihtiyaç duyuyor ve üstüne daha fazla elektrik parası ve sıcaklık olarak bizlere geri dönüyor.. Geçenlerde de yazmıştım tekrar yazayım, nvidia fanboy falan değilim ama AMD'nin daha çoook ekmek yemesi gerekiyor gerek işlemci performansı gerek ekran kartı performansı tarafında. Öyle Omega çıkartmakla falan nvidia'ya fark atacaklarını falan sanıyorlarsa yanılıyorlar...

Bu arada sevgili Sunstorms ben sadece kişisel eleştirimi yaptım, yazdıklarım sana değil, o yüzden lütfen yanlış anlaşılmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 12 Aralık 2014; 12:46:24 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.