Şimdi Ara

AMD destekleyin ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyini destekleyeceğim, sanki 5milyar dolara ati'yi ben aldım.

Hele temmuz sonunda çıkacak yeni cpu'lar oyunlarda %50 fark atmasın ,o zaman desteği vede kösteği görür.
  • Köstek olmayın yeter.....Bize ne elin amerikan şirketinin batmasından...Eskiden işlemci mi varmış?İsterse intelle beraber batsınlar selametle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad.Butcher

Toplam 6 sene boyunca farklı intel işlemciler kullandım başım beladan kurtulmadı ! 2 sendedir amd kullanıorum banamısın demedi ! Amd var olduğu sürece tercihim hep amd olacaktır

Ne tür sorunlarla karşılaştığınızı yazar mısınız?

Markaya göre yorum yaptığınıza göre bunu Core 2'ye de genelleyebiliriz sanırım.
  • [Deleted by Admins]
  • Ya sanki 3-5 Türk şirket kurmuş çok iyi işlemci yapmışlarda paraları olmadığı için çıkartmıyorlar bizde onları destekleyeceğiz. Abi bahsettiğiniz AMD, İntelle beraber kurulmuş, kuran kişilerin birbiriyle arkadaş , ikisininde merkezi Texas. Yani ne değişir rekabet mi var sizce gerçekten yoksa danışıklı dövüş mü var? Sallayın boşverin siz kendi cebinize bakın be. AMD İntel bize yardım etsin. Okullarımıza çok ucuz bilgisayar yapsın allahaşkına.
  • Gerçekten çok gereksiz bir konu. Üstelik Türkiye de amd yi kurtaracak kadar işlemci alan insan sayısını düşününce daha da bir gereksiz oluyor.
    Zamanın iki tane çekirdek resmi koyup "çift çekirdek işi buna benzemez" derken İnteli açık açık duelloya davet ederken iyidi de teknoloji geliştirmeyi bırakıpta suyunun suyundan para kazanmaya çalışırkenmi benden destek görecek bu firma. Aynı kendi gibi teknoloji geliştirmede beceriksiz ati ı da aldı. Körler sağırlar birbirini ağırlar oldu iyice durum.

Zamanında bilgisayar mağazaları gizli gizli amd satardı distribütörlere yakalanmamak için. Amd nin trükiye distribütörü ufacık bi odada hallederdi satışları. Adam olupta bugüne nasıl geldiğini unutmasaydı o firmada.

İnşallah tekrar doğru yola girer.

Batarsa da merak etmesin kimse, amd den daha iyi işlemciler üretecek, intele rakip olacak firmalar var piyasada. Belki de amd nin batmasını bekliyorlar tüketiciyle tanışmak için...

• Neden herkes cıddı cıddı cevap yazdı anlamadım...Konuyu acan arkadas acaba hıc meaj atmısmı kendı konusuna..Bısey soyledı gıttı..Zaten monıtor kısmına actıgı konuları gorunce anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakarai

Amd şu an ciddi bir finansal kriz içinde Şimdi AMD yi destekleme zamanı ki İntel i işlemci marketinde tekel bırakmamak gerek . Ve buda tüm hepimize AMD sevenler ve ya Sevmiyenlere yararınadır .Sebebiniz ne olursa olsun AMD Almaya çalışın .Bu güne Her ne işlemci almışsanız alın ona bir vefa borcunuz vardır . ( Rekabet hepimize yarar)

Abiciğim dediğin doğru fakat , krizde falan değil sadece eskiden gemi yükü ile para kazanıyordu şimdi ise tır yüküne döndü iş.....Amd nin geçmişte kazandığı parayı hesaplasak başımız döner şuan son 1 yılda intel piyasanın %70 ine hakim oldu ....
    ama amerikan firmalarına hiçbirşey olmaz , ne biliyoruz belki gizli ortaklıkları bile vardır ...
  • Horoza sormuşlar; "Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan?" "Valla hiç derdim olmaz" demiş, "Ben yakaladım mı öper geçerim!.."

Herkes işini ne görüyorsa, neye inanıyorsa, imkanı neye elveriyorsa, alır kullanır.

AMD ya da Intel'i koruyup kollamak kimsenin işi değil. Beğendiğin parçayı denk getirdin mi alıp götürürsün. Mesele budur.
  • @amcebey

İyi diyorsun acak buradakilerin hepsinin amacı fanatiklik değil. Mesela ben.

Neyse durum şu, AMD zamanında ki bir yıl öncesinden bahsediyoruz. + yıl boyunca AMd baya bir esti. Bu süre zarfında işten anlamayan bilgisayarcıların ya da fazla anlayıp stok eritmeye çalışan bilgisayarcılar AMD ye sınırsız sayıda çamur attı.

Piyasada AMD duymayanlar vardı. O ne abi intel kral diyenler vardı. Sempron sistemim GHz sine bakıp beş para etmez (Ulan varya gene epygamber sabrı varmış bende de.) diyenler oldu.

Millet GHz=Performans sanıyordu.

İşte burada devreye biz giriyorduk. Kullanıcıların parasını boşa harcamamasını sağlıyorduk ve hala da devam ediyoruz.

Yani buradaki amacımız en azından goole a girip alacağı şeyin adını yazanları bilgilendirmek.

Kafasına göre gidip casperından, bekosundan ve benzeri hazır sistem satıcısında bilgisayarı alanların aslında ne büyük hata ettiklerini görmeleri ise pek uzun sürmüyor.

Ben zamanında (8-9 yıl önce) işimi aceleye getirdim ve bir haftada aldığım bilgisayar yarı fiyatına düştü.

Benim amacım kullanıcıların bu duruma düşmesini engellemek ve paralarının karşılığını çok yönlü olarak almalarını sağlamak.

Kimi arkadaşların da bütçesi bol ama E6700 ile 8600GTS alıp oyun oynama hayali kurmalarını engellemek isteriz. Zira E6700 ile E6600 arasında ciddi bir mali fark var. Ama performans farkı olarak fark yok oyunlarda.

Bu arkadaşa E6600, E6420 ya da E4300 öneririz. Yanına da 8800 serisinden GTS ya da GTX

@minimalist

İyi dedin.

Bu arada DVD güzel ama bazen sapıtıyor. DVD yi ilk takınca okumuyor ancak sürücüyü 5cm kaldırım yerine koymak gerekiyor. (Anladı o onu. Siz boşuna ne anlamada geldiğini düşünmeyin yani.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 9 Haziran 2007; 11:44:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

boynuma giyotin geçirseniz almam AMD

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.