Şimdi Ara

AMD destekleyin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd şu an ciddi bir finansal kriz içinde Şimdi AMD yi destekleme zamanı ki İntel i işlemci marketinde tekel bırakmamak gerek . Ve buda tüm hepimize AMD sevenler ve ya Sevmiyenlere yararınadır .Sebebiniz ne olursa olsun AMD Almaya çalışın .Bu güne Her ne işlemci almışsanız alın ona bir vefa borcunuz vardır . ( Rekabet hepimize yarar)

• amd ye yardım kampanyası başlatalım 1 YTL benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

amd ye yardım kampanyası başlatalım 1 YTL benden

Bende F/P sistem isteyenlere AMD öneriyorum, Manevi destekte lazım
  • Kardeşim tamam yararımıza da sokağa atılacak paramız da yok. Yani ben E4300 aldım bir de X2 mi alacağım.

Şimdi işlemci alsak ne olur almasak ne olur. Zaten AMD satacağını satmış ülkemize, şu an ülkemizdeki AMD işlemcileri parası AMD nin banka hesabında kuzu gibi yatıyor.

Bu şekilde sence Türkiyedeki tüm stokları eriterek yeni işlemcilerin gelmesini nasıl sağlarsın bunu düşündün mü?

AMD ye vefa borcumuz yok zira çift çekirdek işi kolay değil diyerek işlemcileri pahallı satan C2D çıkıcada tükürdüğünü yalayarak 70$ a X2 satan kendisi.

Hadi dünya çapında bir kampanya başlatılsa ve AMD fanatikleri 1 er $ AMD ye hibe etse tamam belki bir nebze. (Yani 100000 kişi gönderse bile 100000$.) Ama işlemci larak olacak iş değil.

Yurt dışında olur ancak bu. Buradakilerin parası AMD ye ulaştı bile.

• valla siz ne düşünüyosunuz bilmemde AMD beni 939 çipsetle bi başıma bıraktı anooo anooo boyu devrilesice.şaka bi yana 939 a geçerken amd ddr2 ye gerek yok demişti am2 yi çıkardı ddr2 ye geçti yani anlamıyorum 939 da ddr2 desteği olsa ne olurdu yada 939 üretimine devam etseydi ne olurdu sanki.amd thunderbird zamanındaki gibi değil onunda gözünü para bürüdü performans konusunda biraz öne geçenin gözü dönüyo amd de yaptı bunu görünen öleki hangi firma öne geçse onada aynı şey olacak amd yaşasın tabiki de onun sayesinde bu kadar ucuz işlemci alıyoruz ama platform konusunda daha sadık olsa ii olacak.eğer amd phenomla ses getiremesse 1 sene sonra yok olur yada thunderbrd zamanlarına geri döner 100$ ye phenom mantığı yani + boardlar ucuz o zaman ben gene amd alırım gerek yokki intele yeterki darboğazdan uzak işlemciler yapsın.

• AMD veya Intel fanatikliğim yoktur hangisi işime gelen işlemciyi yaparsa onu alırım, AMD evet şu aralar bir finansal kriz içerisinde ama bu kendi yaptığı hataların bir sonucu o yüzden bunların cezasını çekmeli. Hem şöyle birde durum var, AMD batsa bile onun yerine bir şirket kurar ABD liler intelle rekabet için, çünkü piyasayı iki üretici domine edebiliyor daha fazlasına gerek yok. Intel tek üretici kalamaz kısacası. Zaten kalsa bile rekabet edecek kimse olmayınca ürünleri sapıtmaya başlar ve bu nedenle yeni bir şirket kurulduğunda onun piyasada tutunması ihtimali çok yüksektir. Yani her durumda iki üretici olacaktır bu piyasada diye düşünüyorum. O yüzden AMD'ye böyle yaklaşmaya gerek olmadığını değerlendiriyorum.
  • ben anlamam amd intel vb.... hangisi hesaplı ve hızlı ise onu alırım gerisi beni ilgilendirmez......Koskacı AMD yi ben mi düşüncem......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Ryzen 7 5800x İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Amd sistem
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CoolnQuiet in yorumuna tamamıyla katılıyorum.

Her daim ikinci bir üretici olacaktır. AMD finansal kriza girse bile mutlaka parası bol olan bir zengin ortak olup firmayı kurtaracaktır.

Zaten dediğim nedenlerden dolayı da AMD işlemci satın alarak destek olamazsınız.
  • walla her zaman her yerde amd :::::: o/c potansieli arıyosan intel ama performans hissetmek istiyosan amd ..
    walla benim intele wercek param yok ..amd forever
  • @CoolnQuiet ın e2140 ve e2160 testlerı var bı ıncele ıstersen ıntel nasıl ıs cıkarmıs.ıntel 80 dolara mutıs oc performansı veren fıyat/performans ıslemcılerını pıyasaya sunuyor.amd ne yapıyor.eskı teknolojısını hala son kullanıcıya pahalı satmaya calısıyor.

bır ornek vereyım x2 4800 pıyasada 140 dolardan satılıyor.e4300 ıse 125-130 arası. oc halı e4300 x2 4800 u alt edıyor(hosuma gıdıyormu,hayır)

amd venıce ve x2 lerle yakaladıgı basarının uzerıne yattı.nerede o 3 yıl ıntel ın tum tek cekırdeklerını tokatlayan venıce ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 3 Haziran 2007; 14:18:22 >
  • iyide beyler amd zaten eskiden beri vardı 1993 te hatırlıyorum vardı cyrix te vardı via da ama ses getirecek bişeyler yapamadıkları için intel dayıyodu fiyatı isimleri bile yoktu cyrix 486 zamanında bi miktar atraksiyon yaptı ama intel pentium 75 is çıkarınca geri çekildi hala bu şirketler var ama sürünme modundalar intele göre amd'nin öle olmasını istemem açıkcası.
  • Bu forumu amd ve intel kavgasına dönüştürmek için açmadım ve gerçekten her zaman bir üretici olucağı mantığına katılmıyorum intel gerçekten tekele gidiyor windows senelerdir tekel sanırım 3.1 çıktığından beri alternatifi oluşmadı oluşucağıda yok . Gerçekten Amd nin krizde olduğunu öğrenince bunu yazdım kimseye gidin alıp diye zorlamıyorumda yalnız alırken mesela ihtiyacınız var upgrade yapıcaksınız intel istiyorsunuz AMD yide biraz düşünün dedim mesela AMD5600 çok iyi olan FX62 ile aynı performansda olup onun daha düşük güc istiyen bir muadili ve çok iyi bir işlemci yani e6400 den iyi E6420 i le hemen hemen aynı performansda herkes overclock yapmıyor ve AMd boardları daha ucuz bu gibi düşünün + amd yönünde %1 yeter bence lütfen fanatik ve düşmanlık yapmayın Eğer AMd düşerse inanın çok uzun seneler Çok ararız Kac tane işlemci üreten Firma kapattı ve yenileri hic gelmedi biraz geçmişe bakın artık pekde bu piyasada sıfırdan kurulucak bir durum yok gibi . Ve tek Cpu olarakda düşünmeyin Nvidia da rakipsiz kalıcak gibi bunun sonu hız artırımı eskisi gibi hızlı olmıyacak ellerindeki teknolojiden maximum kar edicekler argeye giden parayı kısıcaklar indirimler daha seyrek gelicek .vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakarai -- 3 Haziran 2007; 12:26:29 >

• bana göre internet cafe açanlar amd almalı ve böylece mali kriz düzelir..
  • beyler bişey sorcam intel e4300 default olarak amd athlon x2 4800 ü geçiyormu .........
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlıcak

beyler bişey sorcam intel e4300 default olarak amd athlon x2 4800 ü geçiyormu .........

Geçemiyor, ayrıntılı bilgi için imzamdaki incelememe bakabilirsin.
  • MMX 166 arkadaş geçiyo demiş....ben 4800 kullanıyorum core 2 du yanında 0 kalır bence çok hızlı
  • adamların mali kriz fln cpu alarak olmaz ztn cpu larını toptancılara satıyor.
    gerisi toptancıların derdi

amd 3 4 senedir cok para kırdı.
    ati yi almasaydı dahada kırardı.
    bekliyelim 2008 ve 2007 sonu amd ati için iyi olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

@CoolnQuiet ın e2140 ve e2160 testlerı var bı ıncele ıstersen ıntel nasıl ıs cıkarmıs.ıntel 80 dolara mutıs oc performansı veren fıyat/performans ıslemcılerını pıyasaya sunuyor.amd ne yapıyor.eskı teknolojısını hala son kullanıcıya pahalı satmaya calısıyor.

bır ornek vereyım x2 4800 pıyasada 140 dolardan satılıyor.e4300 ıse 125-130 arası.ama hem default hemde oc halı e4300 x2 4800 u alt edıyor(hosuma gıdıyormu,hayır)

amd venıce ve x2 lerle yakaladıgı basarının uzerıne yattı.nerede o 3 yıl ıntel ın tum tek cekırdeklerını tokatlayan venıce ler
    pardon sadece oc halı gecıyorama bu yınede sonucu degıstırmez.amd hala yuksey fıyattan satıyor
  • beyler demedi demeyin amd 1 veya 2 sene sonra core 2 duo yu tokatlayacak
  • egerkı k10 ıyı ıs cıkarmassa o zaman vay halımıze

amd nın sımdıkı mımarıde ghz arttırmasını, 2 yıl once ıntel de yapıyordu.galıba roller degıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 3 Haziran 2007; 12:48:48 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.