Şimdi Ara

AMD destekleyin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tatlıcak

beyler demedi demeyin amd 1 veya 2 sene sonra core 2 duo yu tokatlayacak

2 sene sonrada daha core 2 duo larla yarışıyor olacaksa amd zati bitmiş demektir core 2 duo arın omdu doldu sayılır
  • benim demek istedigim 2 sene sonra amd kral olcak
  • AMD'ye birşey olacağını sanmıyorum. Böylesi büyük bir satın alma ve yeniden yapılanma sonrası her şirket mali olarak zora girmiştir. Zaten tüm olasılıklar planlanarak bu tür riskler göze alınır. AMD bir iki sene sıkıntı yaşayacak ancak kendisi için çok önemli bir işi becererek Ati'yi satın aldı. İleride bugünkü yapılanmanın meyvelerini toplamaya başladığı zaman Intel'i zor günler bekliyor zira karşılık verecek imkanı olmayacak sadece NVidia'yla ortak çalışma yoluna gidebilir ki bu durum AMD'nin sahip olduğu serbestliğin yanından bile geçemez. Intel'in bu dakikadan sonra NVidia'yı satın alabilmesi de zor.
  • AMD bence iyi satıyor yardıma ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum..
  • +1
  • Vallahiç belli olmaz belkide 1 sene sonra intel zora girebilir ne olucağını şimdiden kestirmek zor iki şirkette ayakta kalsın inşallah.
  • 7yıldızlı otel gibi yeni fabrika acarken banamı sordu şimdi niye destekleyeceğim onu söyleyin
  • daha dün bir amd sistem topladım.daha ne yapayım artık
  • boynuma giyotin geçirseniz almam AMD
  • AMD Ye Canım Feda (O KadaR Da DeiL Bea) Kendi Sistemin X2 4800+ 1 AyLık Daha... ARkadaşıma Geçen Hafta X2 3600+ TopLadım. Samimi Olduğum BiLgisaRcı ARkadaşımı AMD Ye AlıştıRdım. P4 3.0 Ghz HT Sistem TopLayacağına AthLon64 3200+ TopLuyoR. LapTop Alacam Diyene TuRion ÖneRiyom (ARkadaşın BiR Tanesine AceR LapTop ALdıRdım Yine AMD) ARtıkın Daha Ne Yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 3 Haziran 2007; 13:46:53 >
  • Serbest piyasa ekonomisi işte. Uygun fiyatlı, iş görür işlemci ve chipset üreten ki artık ekran kartı da üretiyor bir firma, sırf sentetik testlerde biraz daha fazla puan alıyor diye %30 fazla fiyatla işlemci satan firma karşısında geri kalıyor. bu da alışkanlıklardan ve bilgisizlikten kaynaklanıyor. intel'in yaptığı hangi işi Amd'nin aynı frekanstaki işlemcisi yapamıyor ki? amd'nin %30 ucuz olan işlemcisini alıp fiyat farkını ekran kartına ya da ram'a yatıran akıllı kullanıcı her zaman kazanır. tabi 6 ayda bir işlemcisini değiştiren kullanıcı işime yarar mı yaramaz mı mantığı yürütmediğinden intel'i zengin etmeye devam ediyor.

destek olmaya gerek yok, mantıklı olmak yeterli. o zaman zaten iyi iş yapan firmalar piyasadaki yerini bulacaktır.
  • walla amd kullanırken zevk alıyorum ...ama intel kullanırken psikolojim bozuluyo ...
  • valla ben destek olsun diye deil de tercih olduğu için ve fiyat daha UYGUN olduğu için almayı düşünüyorum

amd x2 4200
    2048 ddr2 800 mhz ram
    msı NX8800 320 mb

böle bi sistem almayı düşünüyorum hep intel kullandım ama bu sefer de amd alıcam herkes oyun performansı daha ii olduğunu söledi birde oc yapabilirsem bakalım performansım ne olacak
  • Core 2 Duo'lar çıkmadan önce AMD gayet kazık fiyatlarla satıyordu işlemcileri. Şimdi de ucuza satsınlar biraz, Athlon 64 kullanıyodum çift çekirdekliye geçememiştim AMD'nin fiyatları yüzünden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlıcak

MMX 166 arkadaş geçiyo demiş....ben 4800 kullanıyorum core 2 du yanında 0 kalır bence çok hızlı

Bu konuyu açar mısınız?

E4300 alacak ve hız aşırtma uygulayacak biri olan ben için bu tür yorumlar önem taşıyor.

quote:

walla amd kullanırken zevk alıyorum ...ama intel kullanırken psikolojim bozuluyo ...

Neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Haziran 2007; 14:25:18 >
  • arkadaşım intel çok iyi oc oluyo tamamda performanssı sadece test programlarında hissediyosun ..ama pc kullanırken hissetmiyosun ...benim görüşüm ..4800 kullanıyorum 65 nm süper tawsiye ederim
  • amd kullandım ve cok sevdim intele nazaran eski p4 serisi tabiki am2 ye gecmektede kararlıydım ama güzel extreme anakart bulmakta zorlanınca intele geceyim bari dedim... halen gecmedim ama intel almaktada kararlıyım 45 güne kadar amd bişeyler yapmazsa tabi
  • amd 3500 am2 var msn,firefox,winamp gibi uygulamalarda bile takılma yapıyor.Kaç kere format attım ama fayda yok.Anakart ve işlemciyi degiştirip c2duo 4300 almayı düşünüyorum.
  • alırsan eski pcni özlersin sana söyleyim
  • kimsenin amd destek olmamak gibi bi düşüncesi olucağını sanmıyorum hatta core duo alanlar bile aldım ama amd düşünüyorum bi sonraki cpu amd olucak hep böğle insanlar sevmediğinden değil f/p da intel olduğu için alıyorlar amd de cıkarsın f/p ı satsın bağış toplancak bi kuruluşmu amd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.