Geçtiğimiz hafta kardeşimin bilgisayarın bir sorunla karşılaştım. Rust oynarken birden bire "AMD driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti" hatası aldım ve oyun kilitlendi. Görev yöneticisini açıp oyunu kapattım. Bir iki kontrol sonrası oyuna girdim ve yaklaşık 15-20 dakika sonra tekrar aynı hatayı verdi. İnternette biraz araştırma yaptım , son sürümü yüklü olmasına rağmen ekran kartı driverını kaldırdım ve tekrar kurdum fakat yine çözüm bulamadım. Aradan 2-3 gün geçti ve SSD almıştım onun kurulumunu yaptım. Sıfırdan Windows yükledim , tüm driverları güncel bir şekilde kurdum. Oyuna girdim ve 30 dakika sonra yine aynı hatayı aldım. Daha sonra kasayı kontrol ettim ve ekran kartının biraz fazla sıcak olduğunu fark ettim. Fanlarıma baktım hepsi çalışıyordu kasanın genel içi soğuk fakat ekran kartına dokununca sıcaktı. Ve çözemedim nokta burada başlıyor. Ekran kartının sıcaklığı hep aynı derecede internette gezerken , video film izlerken bir sıkıntı yaratmıyor fakat oyuna girdiğim zaman kendini durduruyor. İnternette baya bir şey gördüm bunların çoğunu uyguladım fakat hala çözüm bulamadım. Bu olayı yaşayanlar var mı aranızda ? Nasıl bir çözüm uygulamalıyım ? Şimdiden teşekkürler.