Bildirim
Amd Dual Core Optimizer Nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eski tip cift cekirdek AMD islemcilerinin cift cekirdegi daha stabil kullanmasini saglayan bir program diye hatirliyorum ben.Eski X2 3800+ islemcimde kullanmistim.Programdan once,kasmasi gereken GTA4 te cok hizli hareketler vardi Islemcin intelmis sil gitsin,bi faydasi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 7 Ağustos 2012; 14:58:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
Eski tip cift cekirdek AMD islemcilerinin cift cekirdegi daha stabil kullanmasini saglayan bir program diye hatirliyorum ben.Eski X2 3800+ islemcimde kullanmistim.Programdan once,kasmasi gereken GTA4 te cok hizli hareketler vardi Islemcin intelmis sil gitsin,bi faydasi yok.
Anladım sildim ben o zaman bunu.Bu arada nasıl ve ne zaman yüklediğimide hatırlamıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba oyunla beraber yüklendi o. Ben Assassins creed ve Batman oyunlarını yükledikten sonra ortaya çıktı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X