Şimdi Ara

amd ekran kartı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam amd radeon hd 8570m ekran kartım var die sevinirken bu ne olduğu belirsiz intel hd graphic 4000 çıktı ortaya.onun yüzünden pc amd yi yörmüyo hadi görüyo desek de 1 gb nedir ya ben 2 gb paylaşımsız aldım.bu inteli silmenin bir yolu yokmu.biostan ayarları değiştirdim olmadı.devre dışı bıraktım olmadı sildim olmadı bu sefer de amd yi görmrz oluyo.windovs deneyim dizinin de bile inteli görüyo abilerim ablalarım bi el atın şuna bütün sitelerden son driverleri yükledim olmadı vla 3 günlük laptop ama şimdiden bıktım......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Paylaşımsız ekran kartı gerektiğinde devreye girer ama isterseniz aktif hale getirebilirsiniz.

Oyuna yada uygulamaya girmeden önce kısayola sağ tıklayıp ''Grafik İşlemci ile Çalıştır'' dan AMD'yi seçebilirsiniz. Tabi bunu sürekli yapmanız gerekecektir. Bu yöntem tek seferlik.

Sürekli olsun istiyorsanız AMD'nin Denetim Masası'ndan 3D Ayarlarda bir yerde ''Otomatik Seç'' kısmını AMD olarak ayarlayabilirsiniz. Ama ben bu yöntemi tavsiye etmem çünkü laptop normalden fazla şarj yemeye başlıyor.

EDIT: AMD ekran kartı, Intel'in yetersiz kaldığı durumlarda devreye girer o yüzden tavsiyem otomatik olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 8 Nisan 2014; 0:09:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam anlayamadığın bir durum var ortada benimde dell marka laptobum var hem intel ekran kartı var hem nvidia ekran kartı var ben laptobu günlük işlemlerde kullandığım zaman intel çalışıyor ama oyun veya grafik tasarım ile uğraşacaksam nvidia devreye giriyor

yani senin deyiminle inteli sileyim amd kalsın gibi bir durum söz konusu olamaz

Bende nvidia ekran kartını oyunlarda kullanabileceğim bir yazılım var orjinal bu yazılıma oyunların kısayollarını tanımlayıp öyle çalıştırıyorum

umarım anlamışsındır hocam iyi geceler
  • bu işlerden anlamıyorsanız neden geçişli grafiklere sahip bir dizüstü alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Paylaşımsız ekran kartı gerektiğinde devreye girer ama isterseniz aktif hale getirebilirsiniz.

Oyuna yada uygulamaya girmeden önce kısayola sağ tıklayıp ''Grafik İşlemci ile Çalıştır'' dan AMD'yi seçebilirsiniz. Tabi bunu sürekli yapmanız gerekecektir. Bu yöntem tek seferlik.

Sürekli olsun istiyorsanız AMD'nin Denetim Masası'ndan 3D Ayarlarda bir yerde ''Otomatik Seç'' kısmını AMD olarak ayarlayabilirsiniz. Ama ben bu yöntemi tavsiye etmem çünkü laptop normalden fazla şarj yemeye başlıyor.

EDIT: AMD ekran kartı, Intel'in yetersiz kaldığı durumlarda devreye girer o yüzden tavsiyem otomatik olmasıdır.

bi kere bende böyle bişey yok hocam yani hiç biyerde öyle seceneklerle karsılasmadım.ve aktif olmuyo daha demin kıçı kırık bi oyun açıyım dedim kasmalar sesler bi tripler fln vla zor zanaat

• quote:

Orijinalden alıntı: I Like Myself

bu işlerden anlamıyorsanız neden geçişli grafiklere sahip bir dizüstü alıyorsunuz ?

herkes sizin gibi detaylı bilmiyo bu işleri hocam hem üzerinde dahili harici kart fln yazmıyodu bildiğimiz laptop gibiydı işde
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkoccc
    bi kere bende böyle bişey yok hocam yani hiç biyerde öyle seceneklerle karsılasmadım.ve aktif olmuyo daha demin kıçı kırık bi oyun açıyım dedim kasmalar sesler bi tripler fln vla zor zanaat

üç laptop var elimde; ikisi nvidia, biri ati harici karta sahip. üçü de "otomatik" olarak ekran kartları arasında geçiş yapıyor. ben ekstra ayar yapmıyorum. 8500m serisi kartlar çok güçlü kartlar değildir; oynadığınız oyuna göre takılma olması normal olabilir. belki de oynadığınız oyunun grafik ayarları en yüksek seviyeye ayarlıdır?
  • quote:

quote:

Paylaşımsız ekran kartı gerektiğinde devreye girer ama isterseniz aktif hale getirebilirsiniz.

Oyunun kısayoluna sağ tıkladığınızda ''Grafik İşlemci İle Çalıştır'' diye bir şey yok mu ? Olması gerekir eğer yoksa bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

quote:

üç laptop var elimde; ikisi nvidia, biri ati harici karta sahip. üçü de "otomatik" olarak ekran kartları arasında geçiş yapıyor. ben ekstra ayar yapmıyorum. 8500m serisi kartlar çok güçlü kartlar değildir; oynadığınız oyuna göre takılma olması normal olabilir. belki de oynadığınız oyunun grafik ayarları en yüksek seviyeye ayarlıdır?

hocam oyunun grafik ayarlarında intel var amd yazmıyo autocad programındada intel i görüyo yüksek performas yapsamda değişmiyo uygylamalara sağa tıklıyorum grafikle ilgili bişey yok şaştım hocam

• quote:

quote:

quote:

Oyunun kısayoluna sağ tıkladığınızda ''Grafik İşlemci İle Çalıştır'' diye bir şey yok mu ? Olması gerekir eğer yoksa bir sorun var.

resim bu hocam işte

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    selam hocam bu program masaüstü ekran kartlarındada geçerli olur sanırım ismini söyler misiniz bende yükliyim powerdan az güç çeksin pc =) sade oyunlarda yüklensin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.