Bildirim
AMD fanı takamama sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dostum internette takmastilleri var :) bayati zordu :) kolay gelsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
anakart modeli ne onu sökersen arkadan plastik desteği düşürmüş olabilirsin vida o yüzden basmıyordur altta sabitleme takozu gibi bişey oluyor ondan sonra soğutucuyu kastırarak otutturacaksn -
quote:
Orijinalden alıntı: SMTRSLN
anakart modeli ne onu sökersen arkadan plastik desteği düşürmüş olabilirsin vida o yüzden basmıyordur altta sabitleme takozu gibi bişey oluyor ondan sonra soğutucuyu kastırarak otutturacaksn
evet arkadaki metal bişey varmış onu düşürmüşüm taktım takmasına fakat şuan işlemci 52 derecede çalışıyor fx 6300 kullanıyorum thermaltake tg-4 macun almıştım stok fanda olsa bu sıcaklık fazla değil mi ? -
oda sıcaklığı nasıl klima vs varmı -
quote:
oda sıcaklığı nasıl klima vs varmı
klima yok fakat oda sıcaklığı kötü değil serin sayılır kasa olarak cooler master rc-k350 kullanmaktayım 3 fanı bulunmakta önde. arkada (egzoz) birde yan kapakta ekran kartına doğru bakan fan var.
macunu heryere dağıtarak sürdüm işlemciye ama fanı takamadığım için 1.30 saat kadar bekledi o şekilde -
bir sıkıntı olmaz soğutucu tam oturmuştur zaten biostan fan profilini power mdoa alın fazla devir dönsün -
quote:
bir sıkıntı olmaz soğutucu tam oturmuştur zaten biostan fan profilini power mdoa alın fazla devir dönsün
yan fanı ve arka egzoz fanı takmayı unutmuşum şuan taktım boşta 46-48 ağır yükte 60 derecede çalışmakta fan devrini otomatik ayarlıyor zaten -
o zaman sıkntı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X