Şimdi Ara

AMD fanı takamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. AMD FX 6300 işlemciye macun sürdüm fakat işlemci canını bir türlü takamadim vidalari anakara takiyorum fakat dönmüyorlar o yüzden olmadı.

Fotodaki şeyler yüzünden sorun vidaları taktığımda dönmüyor
     AMD fanı takamama sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hannibal222 kullanıcısına yanıt
    Dostum internette takmastilleri var :) bayati zordu :) kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart modeli ne onu sökersen arkadan plastik desteği düşürmüş olabilirsin vida o yüzden basmıyordur altta sabitleme takozu gibi bişey oluyor ondan sonra soğutucuyu kastırarak otutturacaksn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

anakart modeli ne onu sökersen arkadan plastik desteği düşürmüş olabilirsin vida o yüzden basmıyordur altta sabitleme takozu gibi bişey oluyor ondan sonra soğutucuyu kastırarak otutturacaksn

evet arkadaki metal bişey varmış onu düşürmüşüm taktım takmasına fakat şuan işlemci 52 derecede çalışıyor fx 6300 kullanıyorum thermaltake tg-4 macun almıştım stok fanda olsa bu sıcaklık fazla değil mi ?
  • oda sıcaklığı nasıl klima vs varmı
  • quote:

oda sıcaklığı nasıl klima vs varmı

klima yok fakat oda sıcaklığı kötü değil serin sayılır kasa olarak cooler master rc-k350 kullanmaktayım 3 fanı bulunmakta önde. arkada (egzoz) birde yan kapakta ekran kartına doğru bakan fan var.

macunu heryere dağıtarak sürdüm işlemciye ama fanı takamadığım için 1.30 saat kadar bekledi o şekilde
  • bir sıkıntı olmaz soğutucu tam oturmuştur zaten biostan fan profilini power mdoa alın fazla devir dönsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd phenom cpu fanı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bir sıkıntı olmaz soğutucu tam oturmuştur zaten biostan fan profilini power mdoa alın fazla devir dönsün

yan fanı ve arka egzoz fanı takmayı unutmuşum şuan taktım boşta 46-48 ağır yükte 60 derecede çalışmakta fan devrini otomatik ayarlıyor zaten
  • o zaman sıkntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.