Şimdi Ara

Amd Fx 6100 Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar Amd Fx 6100 işlemcim var stock fan var üstünde en son termal macunu 2014te vardı
    Yalnız şöyle birşey var LoL, Asassins Creed 2 gibi oyunlarda sürekli 60 Fps altına düşmekte Ac 2 de en düşük ayarlarda
    LoL Oynarken sıcaklık 60 derece gibi rakamlarda Gölgeler kapalı ayarlar normalde
    İşin Kısasına Gelcek olursak termal macun sürüp 4.0 Ghz o.clarsam kaç fps artışı olur (stock fan ile)

• oc yapmana gerek yok pentium 4 işlemci bile lol oynatır oc ile alakası yok termal macun değiştir ekran kartının sıcaklığı ne durumda ? kasada en azından 1 adet harici fan olması herzaman işine gelir . ayrıca 3 sene olacak nerdeyse termal macun değişimi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 7 Mayıs 2017; 13:51:6 >
  • Hocam termal macunu bu hafta degiştircem brnim sıkıntım lolde ileriki dakikalarda 60 fps altına düşmesi kasamda harici fan var ekran kartım gtx 950 onda bi sorun yok ben termal macunu değiştirirsem 60 fps altına düşermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutzstaffeL SS

Hocam termal macunu bu hafta degiştircem brnim sıkıntım lolde ileriki dakikalarda 60 fps altına düşmesi kasamda harici fan var ekran kartım gtx 950 onda bi sorun yok ben termal macunu değiştirirsem 60 fps altına düşermi?

ilerleyen dakikalarda düşüyorsa ısı kaynaklıdır msı afterburner ile oyun başı ve oyun sonu sıcaklık görüntülerinizi alın indirin kurun bir maç atın bakalım sorun kesinlikle sıcaklıkta diyebilecekmiyiz
  • oyuna giriyorum hocam yarım saat sonra degerleri söyliyecegim
  • Amd Fx 6100 Yardıma İhtiyacım VarAmd Fx 6100 Yardıma İhtiyacım Var
    Oyun 23-25 dakika sürdü ortalama ayarlar orta gölgeler kapalı hem aida 61 hemde msi afterburner degerleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.