Şimdi Ara

Amd fx 6300 darboğaz etmeyecek ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd fx 6300 darboğaz etmeyecek ekran kartı önerebilcek olan varmı

Sistem

işlemci :amd fx 6300
    anakart : MSI 970 gaming
    Güç kaynağı : 600
    Ram : Corsair 8+8 16gb
    Kasa : zalman z3 plus
    Soğutucu : COOLER MASTER HYPER 612

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dageronnn -- 28 Ocak 2016; 6:20:32 >

• Dageronnn D kullanıcısına yanıt
    Nvidia GTX 960, AMD 380-380X'e kadar alınabilir.
  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o işlemciyle gtx 760 la bile stok hızda darboğaz yaşıyordum. Tahminim o ki 960 la darboğaz yaşarsınız.
  • Bence 750ti düşünebilrsnz. Ya da uygun bir soğutucu sahibiyseniz işlemciye biraz oc ile 760 ile kullanabilrsnz.
  • Yoğun işlemci gücü gerektiren oyunlar oynamıyorsanız işinizi görecektir.
  • Dageronnn D kullanıcısına yanıt
    r9 380 4gb al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

r9 380 4gb al
    960 darboğaz yapuyor kendim kullanıyorum hemde o.c olduğu halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Bence 750ti düşünebilrsnz. Ya da uygun bir soğutucu sahibiyseniz işlemciye biraz oc ile 760 ile kullanabilrsnz.

hocam soğutma gayet iyi şu an oc ile ısınma olacagınıda sanmıyorum.yinede takabilcegim en üst kart 760 mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dageronnn

quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Bence 750ti düşünebilrsnz. Ya da uygun bir soğutucu sahibiyseniz işlemciye biraz oc ile 760 ile kullanabilrsnz.

hocam soğutma gayet iyi şu an oc ile ısınma olacagınıda sanmıyorum.yinede takabilcegim en üst kart 760 mı olur

Alıntıları Göster
    aynı işlemci bende de var. 4.2 GHZ'de kullanıyorum. Sapphire R9 380X'de (Piyasanın en hızlı 380 kartı bu) %15 kadar performans kaybı yaşatıyor (zorlayabilen ayarlarda tabi)

Hiç düşünme Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB al . Vatan ya da hepsiburada, İstanbuldaysan inventus da olabilir. bu firmalarda sorun yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

aynı işlemci bende de var. 4.2 GHZ'de kullanıyorum. Sapphire R9 380X'de (Piyasanın en hızlı 380 kartı bu) %15 kadar performans kaybı yaşatıyor (zorlayabilen ayarlarda tabi)

Hiç düşünme Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB al . Vatan ya da hepsiburada, İstanbuldaysan inventus da olabilir. bu firmalarda sorun yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    ben gtx 970 ile 4.2ghz hızında müthiş bir darboğaz yaşıyorum (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

ben gtx 970 ile 4.2ghz hızında müthiş bir darboğaz yaşıyorum (:

Alıntıları Göster
    r7 360
    r7 370
    r9 280
    r9 270

darboğaz yapmaz az da bi oc mis...

kendim 4.0ghz oc lu 6300 ile 270 kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

r7 360
    r7 370
    r9 280
    r9 270

darboğaz yapmaz az da bi oc mis...

kendim 4.0ghz oc lu 6300 ile 270 kullanıyorum memnunum

eyv hocam sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Cübbesiz Ömer

ayny i?lemci bende de var. 4.2 GHZ'de kullanyyorum. Sapphire R9 380X'de (Piyasanyn en hyzly 380 karty bu) %15 kadar performans kayby ya?atyyor (zorlayabilen ayarlarda tabi)

Hiç dü?ünme Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB al . Vatan ya da hepsiburada, Ystanbuldaysan inventus da olabilir. bu firmalarda sorun ya?amazsyn.

tamamdyr hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dageronnn

quote:

Orijinalden alynty: Cübbesiz Ömer

ayny i?lemci bende de var. 4.2 GHZ'de kullanyyorum. Sapphire R9 380X'de (Piyasanyn en hyzly 380 karty bu) %15 kadar performans kayby ya?atyyor (zorlayabilen ayarlarda tabi)

Hiç dü?ünme Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB al . Vatan ya da hepsiburada, Ystanbuldaysan inventus da olabilir. bu firmalarda sorun ya?amazsyn.

tamamdyr hocam

Alıntıları Göster
    R9 280x vapor x le 4 ghz de sıkıntısız 6 ay kadar kullandım

• Ben fx6100 @4.5ghz ile stabil şekilde kullandım. Tabi güncel bir GPU ile deneme fırsatım olmadı soğutma iyi olurda ocye abanirsan biraz daha iyi sonuçlar elde edebilirsin
  • 270x ile birlikte kullanıyorum. Gayet stabil
  • Hocam oyuna gore darbogaz miktari degiskenlik gosterir butce belirtin daha mantikli kart onerelim...
  • Alla alla millet siz bu işlemciler ile ne kasıyorsunuz?

İmzamda ki sisfem ile fall out4 ultra ayarlarda (bir kaç özel ayar high) gayet akıcı oynuyorum ve gram oc yok!

Bence amd olarak 290 a kadar yolu var..
  • Şahsen birşey kasmiyorum kullanici olarak yaptigim test,kullanici testlerini göz önune alinirsa bu islemciye ne takarsaniz (R9 280x-380-380x dahil ve uzeri) oyundan oyuna farkeden islemci yukunu hafifletmeniz bile fayda saglamayan oyunlarda darbogazin abisini gorur bol bol da millete okur durur o bakimdan elinizdeki kart ile max fps hissetirmemis olabilir ancak min fps de durum degisir eziyete doner kullanilan islemciye nazaran deneyimli olanlar zaten demek istenileni anlamistir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 3 Mayıs 2016; 12:33:28 >
  • Fx6300 için R9 380 düşünüyorum.2560x1080 çözünürlükte kullanacağım için darboğaz azalacaktır diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.