Şimdi Ara

AMD FX 6300 işlemci ile MSI 760GM-E51 (FX)Anakart (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enoes

senin benimle derdin ne v yeriine w kullanıyorsam tarzım bu demektir seni ilgilendirmez beğenmiyor çıkış butonu yukarıda
    ben ne dediysem testlerden önce dedim sanada bişe söyle diyen olmadı

şu v yerine w kullanmanın mantığı yok nasıl bir tarz o . testlerden önce yazmışsın "saçma sapan konuşan sen misin ben mi? akıl war mantık war hiç 760 ile 990 çip aynı olur mu ya" birşey sölye diyen olmamış birde. istediğimi söylerim doğru bilgi ver o zaman bilip bilmeden konuşma.
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    tarzın senin yaşlarda henüz yeni oluşmaya başladığını anlayamayacağını söylemiştim hatırladığım kadarıyla o yüzden senin haddine değil benim tarzımı sorgulamak haddini bil
    760 ile 990 bir değil ben halen bunu savunuyorum war mı bir diyeceğin.......
  • selam arkadaşlar uygun fiyatlı bir pc toplama ihtiyacım vardı elimdede birkaç parça önceki sistemden bulunuyordu onları değerlendirerek bir sistem kurdum işlemci olarak amd fx6300 anakart asus m5a78l-m lx v2 ram amd ddr3 1600mhz 2x4gb ekran kartı eskilerden kalma şimdilik geçici emaktar his 4870 hdd wd 500gb black ama eski seriden sata 2 olmak üzere bir sistem toplamdım ama sistemi kurdukdan sonra bana biraz hantal çalışıyor gibi geldi takılmalar falan oluyor bu benim ilk amd sistemim bu konuda biraz tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safe-e -- 8 Nisan 2014; 18:59:17 >
  • O anakarttan şikayetçi olan bi arkadaş vardı,şimdi hatırlıyamadım. Ama diekt suçu anakrta atmamk lazım.
    Sıcaklıkları kontrol edin.
    Malwarebytes' Anti-Malware ,kaspersky gibi programlar ile pc yi taratın.
    MSCONFİG YAZARAK AÇILIŞTA GEREKSİZ ÇALIŞAN PROGRAMLAR VAR İSE SİLİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

bunca millet keriz 100 liralık kartı bi kenara bırakıp 300-500 lira bi anakarta para döküyor değil mi?

millet o parayı oc için anakart raid de vs tıkanmasın diye döküyor.sli/cf usb 3.0 port ,sata 3 için döküyor.saçma sapan konuşma doğrusu bu.

aga bi anakarta 300 liradan fazla verilmez bence o 300 liralık anakarttta parasının hakkını veren bi anakart olucak benim anakart 170 lira gayet kaliteli çok memnunum ucuz olması sebebi ise küçük ve sli desteği olmaması
  • windows u yeni kurdum win 7 64 bit sürücüler ve anakartın ek yazılımları hariç bişey yüklü değil şuanda işlemcide 34-38 derece civarlarında genelde bios ayarlarından şüpeleniyorum biosu ayarlarken nelere dikkat edeyim ? not bios en güncel sürüm 1401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safe-e -- 8 Nisan 2014; 19:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor Arhêntir

Heaven benchmark v4.0 Extreme 990x vs 760g @ HT 2.0ghz vs 2.6ghz
    İlk önce M5a78l:
     AMD FX 6300 işlemci ile MSI 760GM-E51 (FX)Anakart  AMD FX 6300 işlemci ile MSI 760GM-E51 (FX)Anakart

990xa-ud3:
     AMD FX 6300 işlemci ile MSI 760GM-E51 (FX)Anakart  AMD FX 6300 işlemci ile MSI 760GM-E51 (FX)Anakart
    2.6 ghzdeki ht testtinde Aero saydamlık özelliğini açık unutmuşum sonra testti tekrar yaptım 308 puan aldı yani 2 puan daha fazla...
    Programın verdiği html dosyaları:
    http://dosya.co/9id4jxe7ihom/HT-BENCH.zip.html

fx

• @executor

kardesim A78L'den arkadasa aldigimizda biz 4200mhz gorduk. ancak anakart devamli hiz dusuruyordu. yani 1000mhz-2100mhz-3000mhz-4200mhz dalgalanma yapiyordu. ve bu oyunda bile oluyordu o yuzden performans cok kotuydu. anakarttin tum ayarlariyla oynadik. cool&quiet vs. hersey. her bir opsiyon. asus abd yi aradim. abd forumlara yazdik. ve kullanan herkeste oluyordu bu. ayrica aldigimiz bilgisayarci da 2-3 tane iade aldik bu yuzden bu anakarttan dedi. sizde nasil boyle birsey olmaz? veya cpu-zden ss alirken max hiza mi denk getirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safe-e

windows u yeni kurdum win 7 64 bit sürücüler ve anakartın ek yazılımları hariç bişey yüklü değil şuanda işlemcide 34-38 derece civarlarında genelde bios ayarlarından şüpeleniyorum biosu ayarlarken nelere dikkat edeyim ? not bios en güncel sürüm 1401

kardesim cpu-z den islemci hizi dalgalaniyor mu ona bakar misin?

arkadasa aldigimizda illallah etti. oyunda bile hiz dusuruyordu islemci. asusla gorusunce ve yabanci forumlari inceleyince bu anakartin dogasinin bu oldugunu ogrendik. ADVANCED POWER MANAGEMENT biosta devamli enabled ve degistirme sansi yok kullanicinin. 970 cipsetlerde degistiriliyor mesela.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.