Şimdi Ara

AMD FX 8320 3.2 Ghz çalışıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FX 8320 ile birlikte GTX 770 kullanıyorum ve bu ikisinden oyunlarda çok memnunum. Oyunu pencereye alıp Core Temp ile çalışma frekanslarına baktığımda 3.2 Ghz görüyorum. İyi de bu işlemcinin Turbosu 4Ghz değil miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum Torbo nasıl devreye giriyor. Birkaç overclock denemem olmuştu bu yüzden mi böyle oldu diye sormak istiyorum fakat öyle bir şey olmaz sanırım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• zigoro kullanıcısına yanıt
    turbocore her zaman devreye girmiyor tam yükte çalıştığında işlemci genellikle 3.7 ghzde çalışıyor zorlanırsa 4 ghze çıkıyor bi sorun yok merak etme
  • turbonun sagi solu belli olmaz dusurur cikarir o yuzden biostan 4 ghz'ye sabitleyebilirsin turboyu kapatip.muhtemelen voltaj vermen gerekmeyecektir.
  • Keyif yaparken dusukte çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zigoro kullanıcısına yanıt
    Boştayken 1.400 mhz civarında iken tam yükte ise 4.027 mhz olarak çalışıyor. Turbo duruma göre sürekli ayar çekiyor...
  • Stok fanda i5/8320 gibi işlemcileri soğutmak için Cool'n Quiet diye bir özellik kullanılır boşta hızını aşağıya çeker hem serin kalır hem omru uzar problem yok..

• Böyle olunca gittim Asus'un AI suite programıyla Oc yaptım şuan 1.6 GHz ve 4 GHz arası çalışıyor işlemci. Sorun yoksa benim işlemcide eski haline döndüreyim madem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigoro

Böyle olunca gittim Asus'un AI suite programıyla Oc yaptım şuan 1.6 GHz ve 4 GHz arası çalışıyor işlemci. Sorun yoksa benim işlemcide eski haline döndüreyim madem

eski haline çevir boşver sana getirisi olmaz boşa işlemci yorulmasın :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Çevirdim hocam, şimdilik oc'ye gerek olmadığını anladım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.