Şimdi Ara

AMD FX 8320 BE Overclock (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemcinin fabrikasyon optimize edilmiş olarak sağlıklı şekilde düşük voltajda yüksek değerler alabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambiyotik

4.7 için olan ayarlarımı istiyorsun 4.5 için olanımı güzel kardeşim ?

4.5 yeterli olur şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

Evet arkadaşlar ilk testim 10dk. Prime95 .. sonuçlar aşağıdaki gibi ..
    Hava soğutma olduğunu bir kez daha hatırlatıyorum , sanırım sıvı soğutma olsa BAYA BAYA bi gideri var işlemcinin ..
    Ben tabi işin makarasındayım :)) zevk meselesi yani 8320 , 8350 yada 9370 ne fark eder .. yok 4.7 olmuş yok 5 olmuş
    4.7 sanırım benim kullanacağım hız bu voltajla , belki ileride sıvı soğutma alırsam 5 gibi kullanırım 7/24 .. ama dediğim gibi gideri var işlemcinin
    Birde tuhaf bir nokta 5. çekirdek Prime'da diğer çekirdeklerden 3 test önde gidiyor .. anlamadım :)

AMD FX 8320 BE Overclock

Kimse dikkat etmemiş herhalde 10sn lik prime testi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

quote:

Evet arkadaşlar ilk testim 10dk. Prime95 .. sonuçlar aşağıdaki gibi ..
    Hava soğutma olduğunu bir kez daha hatırlatıyorum , sanırım sıvı soğutma olsa BAYA BAYA bi gideri var işlemcinin ..
    Ben tabi işin makarasındayım :)) zevk meselesi yani 8320 , 8350 yada 9370 ne fark eder .. yok 4.7 olmuş yok 5 olmuş
    4.7 sanırım benim kullanacağım hız bu voltajla , belki ileride sıvı soğutma alırsam 5 gibi kullanırım 7/24 .. ama dediğim gibi gideri var işlemcinin
    Birde tuhaf bir nokta 5. çekirdek Prime'da diğer çekirdeklerden 3 test önde gidiyor .. anlamadım :)

AMD FX 8320 BE Overclock

Kimse dikkat etmemiş herhalde 10sn lik prime testi :)

:)

• belki adam 10 saniyeyi yeterli gördü.
  • 5GHZ için zorladım 1.500V Verdim wimdows açarken kapandı. 1.525V ile 5 dakika stabil kaldı sonra kapandı 1.550 yada 1.575V istiyor namussuz ama tırstım zorlamadım :) Belki FSB vererek arttırabilirim. Eğer 5GHZ'yi görürsem elimi ayağımı overclock işlerinden çekicem :) Ama dediğim gibi çok Voltaj istiyor namussuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

belki adam 10 saniyeyi yeterli gördü.

Hiç ..
  • quote:

quote:

Hiç ..

Bırakın bu işleri :D Bilgi şuna biraz ayar ver de 1 saatlik prime 95 stress testiyle görelim sonuçlar ne ?
  • quote:

quote:

quote:

Hiç ..

Bırakın bu işleri :D Bilgi şuna biraz ayar ver de 1 saatlik prime 95 stress testiyle görelim sonuçlar ne ?

10 saniye neyinize yetmiyor :)
    Biz yavuz42 ile beraber yeterli gördük .. bitti gitti ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç ..

10 saniye neyinize yetmiyor :)
    Biz yavuz42 ile beraber yeterli gördük .. bitti gitti ..

10 saniye ile stabilite olmuyor bilgi :D Hadi öyle olsun bakalım. 5 GHZ'ye çıkmışın bi prime testi atsana :D

• Şaka bi yana benim soğutmayla 5 G'de Prime mümkün değil , geçen 4.8 G de 59 derece gördüm ( Prime 15 dk ) ..
    Forumdan bir arkadaş amerikaya gidiyor , bende NZXT Kraken X60https://www.nzxt.com/product/detail/83-kraken-x60-cpu-cooler niyetlendim bakalım ama daha tam karar vermiş deiğilim ..
    4.7 bilemedin 4.8 bana yaz kış yeter , Cf de kullanmıyorum .. abartmaya gerek yok
    Ama insan nefsi durmuyor yok 5 olsun yok 5.3 olsun ..
    Şunuda belirteyim , soğutmam sıvı olsa çok rahat 5 in üstünü görür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 21 Mart 2014; 11:43:45 >
  • Sıvı soğutma şart,Zaten o işlemciyi alıpda ,5.0 üstü kullanmıyanı , forumdan ihraç ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Sıvı soğutma şart,Zaten o işlemciyi alıpda ,5.0 üstü kullanmıyanı , forumdan ihraç ediyoruz.

10 Mhz ile yırttık o zaman :)) mutluyum , gururluyum ..
  • Metin abi;

4.8 de 1.525V ile 10 dakika stabil durdu Windows. Şimdi sana sorum Çarpan ve voltaj vererek bu değere çıktım. 5 GHZ için ne tür ayarlamalar yapmam gerek ? Ana kart voltajından bahsediliyor hangilerine maksimum ne kadar vermeliyim ?
  • Bambiyotik kafaya koymuş yakacak bu işlemciyi açık ve net ..
    Zavallı 8320 .. NE ÇEKTİN BE .. :))
  • Daha dur yeni başlıyoruz :D o işlemci 5GHZ'yi görecek o kadar :D
  • quote:

Metin abi;

4.8 de 1.525V ile 10 dakika stabil durdu Windows. Şimdi sana sorum Çarpan ve voltaj vererek bu değere çıktım. 5 GHZ için ne tür ayarlamalar yapmam gerek ? Ana kart voltajından bahsediliyor hangilerine maksimum ne kadar vermeliyim ?

Zorla,guiness rekorlar kitabına girecem diyosun, yani.
    Yahu boşver,5.0 extreme bi değer o işlemciye.
    Seidon 120XL 'ye dua et. Yoksa o voltaj ile ,o pc hayatta açılmazdı.
    4,8 muazzam bi değer. Bırak öle kalsın.

• Metin abi bu iş artık inat meselesi oldu :D 5 GHZyi görüp SS alayım yeter yahu. Elimi eteğimi çekerim bu overclock işlerinden :) Şaka filan bir yana gerçekten 5 GHZ'yi denemek istiyorum... Ocağına düştük metin ağbey :)
  • quote:

Metin abi bu iş artık inat meselesi oldu :D 5 GHZyi görüp SS alayım yeter yahu. Elimi eteğimi çekerim bu overclock işlerinden :) Şaka filan bir yana gerçekten 5 GHZ'yi denemek istiyorum... Ocağına düştük metin ağbey :)

Benden günah gitti o zaman.Sorumluluk sana ait.

Biosta yaptığın değişiklikleri bi yaz. Yapmadıklarını/yapacaklarını söliyeyim.
  • quote:

Metin abi bu iş artık inat meselesi oldu :D 5 GHZyi görüp SS alayım yeter yahu. Elimi eteğimi çekerim bu overclock işlerinden :) Şaka filan bir yana gerçekten 5 GHZ'yi denemek istiyorum... Ocağına düştük metin ağbey :)

Canını sıktığın şeye bak kardeşim yaa .. :(
    Sen 5 Ghz istemişsin .. al sana 5.3 Ghz .. YETER Kİ SEN ÜZÜLME ..
    Garibanı da rahat bırak artık :)) voltaj manyağı yaptın zavallıyı ..

Al buyur ister masaüstüne wallpaper yap , ister telefona ekran koruyucu yap , ister baskılı T-shirt yap üstüne giy .. DAHA NE YAPALIM YANİ :))

AMD FX 8320 BE Overclock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 22 Mart 2014; 6:12:43 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.