Şimdi Ara

AMD FX 8320 BE Overclock (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

quote:

Orijinalden alıntı: Bambiyotik

Metin abi bu iş artık inat meselesi oldu :D 5 GHZyi görüp SS alayım yeter yahu. Elimi eteğimi çekerim bu overclock işlerinden :) Şaka filan bir yana gerçekten 5 GHZ'yi denemek istiyorum... Ocağına düştük metin ağbey :)

Canını sıktığın şeye bak kardeşim yaa .. :(
    Sen 5 Ghz istemişsin .. al sana 5.3 Ghz .. YETER Kİ SEN ÜZÜLME ..
    Garibanı da rahat bırak artık :)) voltaj manyağı yaptın zavallıyı ..

Al buyur ister masaüstüne wallpaper yap , ister telefona ekran koruyucu yap , ister baskılı T-shirt yap üstüne giy .. DAHA NE YAPALIM YANİ :))

AMD FX 8320 BE Overclock

Tebrikler

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

quote:

Metin abi bu iş artık inat meselesi oldu :D 5 GHZyi görüp SS alayım yeter yahu. Elimi eteğimi çekerim bu overclock işlerinden :) Şaka filan bir yana gerçekten 5 GHZ'yi denemek istiyorum... Ocağına düştük metin ağbey :)

Canını sıktığın şeye bak kardeşim yaa .. :(
    Sen 5 Ghz istemişsin .. al sana 5.3 Ghz .. YETER Kİ SEN ÜZÜLME ..
    Garibanı da rahat bırak artık :)) voltaj manyağı yaptın zavallıyı ..

Al buyur ister masaüstüne wallpaper yap , ister telefona ekran koruyucu yap , ister baskılı T-shirt yap üstüne giy .. DAHA NE YAPALIM YANİ :))

AMD FX 8320 BE Overclock

Yahu,olacak bi şeyler,ama hava soğutma ile ne uğraşıp duruyorsun. Al -hiç değilse orta şeker de olabilir-bi sıvı soğutma,primede 20 dk kafi.

O hava soğutma,o sisteme yakışmıyor ve işi bozuyor.

• Metin abi sıvı soğutma alıcam almasınada , sonrası diyorum Bambiyotik kardeşimiz için pek hayırlı olmayacak gibi ..
    Sıvı soğutma alınca 5.5 Ghz bilemedin 5.6 Ghz SS' li test atıcam , SS'leri gören Bambiyotik kardeşimiz Apartmanın Kofrasını sistemine bağlar diye düşünmeden edemiyorum .. sonra al başına belayı :) Allah muhafaza ..
  • quote:

Metin abi sıvı soğutma alıcam almasınada , sonrası diyorum Bambiyotik kardeşimiz için pek hayırlı olmayacak gibi ..
    Sıvı soğutma alınca 5.5 Ghz bilemedin 5.6 Ghz SS' li test atıcam , SS'leri gören Bambiyotik kardeşimiz Apartmanın Kofrasını sistemine bağlar diye düşünmeden edemiyorum .. sonra al başına belayı :) Allah muhafaza ..

Onda seidon 120XL gibi dehşet bi soğutucu,sende de Formula gibi bi anakart var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Metin abi sıvı soğutma alıcam almasınada , sonrası diyorum Bambiyotik kardeşimiz için pek hayırlı olmayacak gibi ..

Onda seidon 120XL gibi dehşet bi soğutucu,sende de Formula gibi bi anakart var.

Abi isterse Seidon Triple XL olsun :))
    illa 5 yapacak .. ahanda buraya yazıyorum .. YA-PA -MAZZZ !!! :))
    Vatan'da 9370 düşmüş 596 TL ye .. Al bitane 9370 ver ayarı , ver ayarı .. sende kurtul bizde kurtulalım en önemlisi zavallım 8320 işkenceden kurtulsun :))
    Gariban voltaj yiye yiye AM3+ soketten steamroller'a level atlayacak az kaldı :))

• Kıskanma Bilgi kıskanma :D hala diyorum sen bana 4.4 den sonrası hayal dedin işlemcide bunun hayal olmadığını kanıtladı :D 5GHZ yi görünce akıllanırsın da belki dil uzatmazsın benim canavar 8320 ye :) Bu arada şimdi gördüm mesajları... Bilgisayara masa yaptırdım bugün onunla uğraşıyordum.
  • Bambiyotik kullanıcısına yanıt
    Tamam bundan sonra kıskanmıycam seni :)
    Yeni masa foto alalım mümkünse , masa yaptıracak kareşlere ilham olması bakımından ..
  • Masa teferruatlı değil bilgi o yüzden çektim öyle fotoları :)
     AMD FX 8320 BE Overclock AMD FX 8320 BE Overclock

• Bence yaptırabiliyorsan masanın arka tarafına biraz ek yaptır ... Eyefinity'e biraz uzaktan bakmalısın ki , açıyla beraber monitörlere olan hakimiyetin artsın .. oyun için söylüyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 23 Mart 2014; 0:25:52 >
  • Bilgi dediğin doğru. Monitörlere uzak olmak iyi. Odam o kadar müsait değil malesef artık o da kendi evim olunca bir odasını bu işlere ayırıcam ancak o zaman olur :)
  • quote:

Monitör 3 adet Asus VN247H Eyefinity olarak kullanıyorum.

aylik elektrik faturasi ne kadar geliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dikkat etmedim. Haddinden fazla gelse zaten peder çeker beni kenara :D
  • quote:

Hiç dikkat etmedim. Haddinden fazla gelse zaten peder çeker beni kenara :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta bugün 120v nin iadesi gerçekleşti gittim bi tane daha aldım bozuk mu sağlam mı bilemiyorum şuan işteyim test edemedim ama bozulan 120v ile 4.6 yı gördü benim 8320 hemde prime 58 derece gibi bi değerdi. Ama dün 5 adet viper R siparişi verdim. Tamam belki sıvı soğutmada kasa içi akımı o kadar etkilemiyor işlemciyi ama olsun 5 tane viper fan ile hem seidon 120 v push-pull oluyor hemde 4 tane viper R ile 2 tane de 20cm lik 800 rpm fan ile kasayı iyi bir soğutma canavarına çevireceğim. Kasam imzamda yazdığı üzere element t 700w. Şimdi sen diyorsun ki niye anlatıyorsun bunları bana çünkü 8320 ile 5.ghz i senden önce görebilirim belki :)

Şuan işteyim yarında polislik mülakatı var akşama metin abi müsait olursa cepten bi görüşüp 4.6 da sorunsuz çalışan bu anakart lı sistemi 5 de deniyeceğiz umarım buluruz. Bu arada ben aldığımda 9370 yoktu ama şuan yok satıyor baya da iyi değerlere ulaşabiliyor ama 8320 hala benim favorim sen boşver diğerlerini 5ghz görebilir bence iyi bir soğutma ile.

edit : tabi hala 5 görmediysen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 23 Mayıs 2014; 21:36:40 >

• Dostum 5 GHZ'yi gördüm :) Ama sorun şu anakart stabiliteyi bozuyor. Bozduğu içinde sistemde donmalar saçmalamalar oluyor. Şuan stok değerde kullanıyorum. Asus crosshair v formula z alıcam ekran kartımı üç yollu crossfire yaptım power ı arttırdım ramleri değişicem kingston hyper x predator 2400 mhz. Bu dediklerimi yaptıktan sonra yeni değerler almaya devam :)
  • def voltaj 1.47
    kendim 1.35 yaptım
    prime soktum
     AMD FX 8320 BE Overclock
  • quote:

Orijinalden alıntı: svaaa

def voltaj 1.47
    kendim 1.35 yaptım
    prime soktum
     AMD FX 8320 BE Overclock

Prime testi başlıyalı 3 dakika olmuş. Değer ne kadar sağlıklı tartışılır.
  • quote:

quote:

def voltaj 1.47
    kendim 1.35 yaptım
    prime soktum
     AMD FX 8320 BE Overclock

kaç dk atim :D

• quote:

quote:

def voltaj 1.47
    kendim 1.35 yaptım
    prime soktum
     AMD FX 8320 BE Overclock

Bambiyotik@

Gerek yok,zaten işlemci çarpan düşürerek çökmüş vaziyette.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.