Bildirim
AMD FX 8320 mi intel 2500k mı mı alayım yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
i5 2500k ile r9 290 kullanan bir dolu arkadaşım var. Eski bir mimari olmasına rağmen O.C yapılarak çok iyi sonuçların alınabildiği bir işlemci. Fx8320'den her türlü iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski mimari olabilir ama hala işlem gücü olarak amd 8350 den daha iyi sonuçlar veriyor arkadaşın doğru demiş -
300 e 2500k aliniyirsa alin. Hatta anakartla combo satanlar var 450 500 civari oyle bir sey alinabilir bence.
4.7 Ghz deki i5 2500k stock i5 4xxx serisi ile ayni duruma geliyordu. I5 6xxx serisi bile olabilir hatirlamiyorum.
3 sene once olsa amd al derdim de 8 cekirdekli oyunlar bir gelemedi afedersin. I5 alinabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinde de pişman olmazsın. Burada düşünmen gereken parandır. -
Gozun kapali 2500k al.Sakin amd ye bulasma.
8350 200tl bulursan al yoksa 350 ye 2500k al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
8350 200tl bulursan al yoksa 350 ye 2500k al
8350 200tl ye bulmak mümkün değil garantisi bitmiştir çok uzun süre kullanılmıştır belki o zaman.Bende 8350 satıyorum ordan biliyorum.Sıfırı 600 küsür lira şuan. -
bulabilirsen 2500k al hala iyi bir işlemci -
Fx tabiki
Bende uygunsa 2500k taraftariyim :)
Eger 8320 alırsan çok iyi bir fan almanda gerekicek yoksa sıradan bir fanla ısınma sorunları yaşanıyor -
intele geçmek sana ekstra masraf. Paran varsa geç fakat bana kalırsa boşuna masraf yaptı amd devam et -
i5 2500k pişman olmazsın mimari eskide olsa o tam bir efsane hatırlıyorumda peynir ekmek gibi satıyordu zamanında
-
2500k bulabiliyorsan onu tercih et tabii ki. -
Dx 12 den sonra ben olsam vishera serisi bi cpu alırdım yinede sen bilirsin sana kalmış
Sen memnunmuy'dun peki işlemcinden önemli olan bu 2500K değilde ben intel sisteme geçecek olsam bu saatten sonra en azından daha güçlü işlemcilere bakarım 2500K her ne kadar güçlü olsa'da onunda vakti dolmaya başladı 2700K bak :) -
suan AMD FX 8320 kullanıyorum fanda almıstım ama ısınma problemi yasıyorum. Bana kalırsa ısınma problemi olmayan bir işlemci almaya çalış.
ama AMD FX 8320 performans olarak memnunum ama ısınma probleminden dolayı intel diyorum -
fx pişmanlıktır doğru düzgün anakartı bile yok, elle tutulur anakartlarıda gereksiz fiyatlara sahip. kullanıyorum ordan biliyorum. 2500k efsanedir, fx8xxx'in esamesi okunmaz o işlemcinin yanında. Anakartlarıda daha gelişmiş modellerdir fx serisine göre o yüzden 2500k bulan fx8xxx'i hiç düşünmesin bile. -
islemciyi bozmayi nasil basardin hani hdd gibi gumleyen bir parca degil ve garantisi yok mu??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X