Şimdi Ara

Amd Fx 8350 ve Asus Crosshair V Formula-Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığında da belirttiğim üzere işlemci ve anakart olarak bu iki ürünü aldım. Takviye olarak toplamda 16gb ram ve 2 gb ekran kartı daha alıcam. Satın aldığım anakart ve işlemci için oyun performansı olarak yeterince verim alabilir miyim ? İleriye yönelik oyunları da oynayabilir miyim ?

• 2gb onbellekli ekran karti nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

2gb onbellekli ekran karti nedir?

Şu an ki ekran kartı olarak HD 6670 kullanıyorum. Ama onu elden çıkarıcam. Yeni olarakta Asus R9 270 modelini almayı düşünüyorum.
  • asrock fatality veya 990fx gaming alabilirdiniz daha ucuza, artan parayla ekran kartını r9 280 yapardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

asrock fatality veya 990fx gaming alabilirdiniz daha ucuza, artan parayla ekran kartını r9 280 yapardınız

Alınmış bulunduk artık. En azından almış olduğum parçalarla ilgili oyunlar için bi yorum yapsanız ?
  • AMD için alınabilecek en iyi kartı almışsınız, işlemciniz de oyunlar için fazlasıyla yeterli. Lakin yurtdışında 200 Dolar olan o ürüne o kadar para vermek ne kadar doğru tartışılır. Son olarak 270 8350'nin yanına pek yakışmaz ama bütçenizi de siz biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

AMD için alınabilecek en iyi kartı almışsınız, işlemciniz de oyunlar için fazlasıyla yeterli. Lakin yurtdışında 200 Dolar olan o ürüne o kadar para vermek ne kadar doğru tartışılır. Son olarak 270 8350'nin yanına pek yakışmaz ama bütçenizi de siz biliyorsunuz.

Yurt dışı vasıtasıyla getirttim zaten anakartımı ve 219 dolar gibi bi ücret ödedim. İşlemcimi ise tr üzerinden aldım. Peki sizin bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-ram13

Yurt dışı vasıtasıyla getirttim zaten anakartımı ve 219 dolar gibi bi ücret ödedim. İşlemcimi ise tr üzerinden aldım. Peki sizin bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır ?

İyi yapmışsınız, yine de dolar kurunun hali ortada. Bütçeniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

İyi yapmışsınız, yine de dolar kurunun hali ortada. Bütçeniz ne kadar?

Maximum zorlayabileceğim son bütçe 800 tl gibi olur
  • e-ram13 kullanıcısına yanıt
    Sapphire R9 280X TRI-X doğru bir seçim olur.
  • quote:

Merhabalar arkadaşlar

Konu başlığında da belirttiğim üzere işlemci ve anakart olarak bu iki ürünü aldım. Takviye olarak toplamda 16gb ram ve 2 gb ekran kartı daha alıcam. Satın aldığım anakart ve işlemci için oyun performansı olarak yeterince verim alabilir miyim ? İleriye yönelik oyunları da oynayabilir miyim ?

800 TL ye 2. el R9 290X gibi bir kart almanız mümkün olabilir ama emin değilim.

Açıkçası o anakart ve işlemciye zayıf ekran kartı almaya yazık olur.
  • Diğer arkadaşların yazdığı gibi o sisteme 270 alma En azından R9 280 olmalı ama biraz zorlayıp 280X veya 290 almanı öneririm.
  • Aynı karttan bendede var yalnız işlemci AMD phenom2 2 x2 560 bunun çarpan kilidini acamadim bilen varmı bundan önceki anakartta açtım bunda yapamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Ay pardon hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.