Şimdi Ara

AMD FX 9370 İçin HANGİ SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, AMD FX 9370 İşlemci için hangi soğutucuyu önerirsiniz ? Bütçem 250 TL ama ucuza iyisi varsa onu alırım tabi para üretmiyorum sonuçta :)
    * Not : Pc'den anlamadığımdan overlock falan da yapmayacağım. Anlatırken düz ifadeler kullanırsanız memnun olur teşekkürlerimi sunarım.

Sistemim :
    1- Amd FX9370 - İşlemci
    2- Gigabyte 970A-UD3P - Anakart
    3- Asus R9 270 2GB DDR5 256 Bit - Ekran Kartı
    4- Kingston HyperX Fury 8GB(4GBx2) 1600 Mhz DDR3 CL10 - Ram
    5- FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI
    6- Windows 7 Ultimate
    7- 1 TB Seagate 7200 Rpm

• o anakarta 9370 takamazsın, i5 4590+h81 anakart isini görür.
  • Takamazsın derken ? Media markt'ta toplattım ben makineyi bu anakartı taktı monte edip verdiler ödedim yani parayı :( uyumsuz mudur ? Novabilgisayar'da pc toplama sihirbazına işlemciyi seçince, anakart bölümünde desteklediği için yazdığım anakart da çıkıyor ama siz niye öyle dediniz merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swalled -- 27 Temmuz 2015; 18:25:11 >
  • Swalled S kullanıcısına yanıt
    takarsın pinleri uyar ama anakartın 220w işlemcileri desteklemiyor. anakart işlemciyi tanımazsa sistem hiç açılmayabilir ama açılırsa voltaj düşürme sebebiyle takılmalar yaşarsınız

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=5194
  • peki yerine hangi anakartı almalıyım ? Bir de dün aldım pcyi, eve geldim taktım oyun yükledim haliyle, 6 dk sonra dondu makine, cpu soğutucu almalısın diyolar napcam bilemiyorum. Hem çok gürültülü çalışıyor makine :(
  • Swalled S kullanıcısına yanıt
    ya işlemciyi iade edip fx 8350/8370 al yada hem anakartı hem işlemciyi iade edip i5+h81 anakart al. 9370 fiyatına göre gereksiz bir işlemcidir, aynı fiyata çok daha iyi performans veren i5 ler var. eğer illa amd kullarım derseniz fx-8370 ile 9370 arasında neredeyse hiçbir fark yok
  • Anladım. İşlemciyi iadeye gitmek lazım o zaman. Teşekkür ederim. Kardeşim oyun oynayacağım dediği için yöneldim. şaşırmış durumdayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.