Şimdi Ara

AMD FX-9590 işlemcisinin test sonuçları çıktı; Intel Core i7-4770K'yı yakalıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
2
Favori
16.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakalamış diyor zaten başlıkta herkes geçme derdinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke KURT

quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Mimari değişmeden AMD nin üst seviyede işi zor. Ama hala sunduğu f/p oranıyla orta ve düşük bütçeli sistemler için kurtarıcı.

Peki soket değişmek zorunda kalır mı?

Değismeyecek 2015 e kadar, ama revizyon yapilabilir (am3+ gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Noctua ile 5.2 Ghz yapmışlar.

Siz stok fanla 5.5 Ghz den bahsediyorsunuz.
    AMD FX-9590 işlemcisinin test sonuçları çıktı; Intel Core i7-4770K'yı yakalıyor
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    8350 ve 9590 ı 5ghz e çeksek h100i ile aynı performansı verir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebuda

aman arkadaş sen niye böyle bir konu açtın.
    intelciler şimdi sana kıyasıya saldıracak ve seni yıldırmak isteyeceklerdir
    öyle olurmu intele kimse yetişe bilirmi hatta geçe bilirmi sen neyapmışsın böyle.
    inteli geçtiğini varsaysak bile onada bahaneler hemen hazırdır.
    yok fazla watt değeri var
    yok ısınıyor.
    yok extra fan lazım
    yok yok sen yanlış bir konu açmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: Berke KURT

quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Mimari değişmeden AMD nin üst seviyede işi zor. Ama hala sunduğu f/p oranıyla orta ve düşük bütçeli sistemler için kurtarıcı.

Peki soket değişmek zorunda kalır mı?

Değismeyecek 2015 e kadar, ama revizyon yapilabilir (am3+ gibi)

Anakartım çöp olsun istemiyorum 2015 hatta 2023 projesiyle bile değişmesin
  • Sürekli aynı işlemcileri piyasa sürüp duruyor amd o bu değil 1000$ fiyat ++ 220W tdp bide mimari değiştirmenin vakti gelmedimi artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemciyi satın alırsak....yanında sanayi jeneratoru veriyormuy mus.....?? :)

isin espırısı bir yana 220w ne demek....yanlıs hatırlamıyorsam intel 5 yada 6 senelik e serisi işlemcileri bile 125w kullanıyordu

amd yine bir ilginc lik yapmıs....intel in tekel ını bir turlu kıramadı.........
  • qedo kullanıcısına yanıt
    tekeli kıramadı diyorsun ama her 3 bilgisayardan 2'si amd toplanıyor
  • bu tespit dogru her iki bilgisayardan biri AMD satılıyor yada toplanıyor

ve bu iki amd yı topla anca bir intel ediyor ....benım demek ıstedıgım bu .....

arastırma gelistirmede neden gerideler anlamıyorum.......aklıma su geliyor ekran kartlarına odaklanıyorlar............

islemciye pek onem vermıyorlar......

su tekelı bir kırsa bütün işlemci ler yarı yarıya dusucek ................

ve bu bize (kullanıcı) yarıcak..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 28 Temmuz 2013; 15:20:30 >
  • AMD nin gülüncek bir durumu yok, olay vahim. Rekabet olmazsa Intel sizi şamaroğlanına çevirir, ar-ge ye eskisi kadar önem vermez çünkü rakip yok! Umarım AMD batmaz.
  • Excavator mimarisini bekliyorum ben yeni sistem toplamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Streamroller ve Excavator mimarileri ile birlikte AMD, hem IPC performansını geliştirip hem de yüksek frekans değerleri için TDP'yi azaltmayı başarır ise belki de yeniden şirketin daha rekabetçi noktalara geleceğini görmeye başlayabiliriz.

benim bu konuda suphelerim var.yabanci forumlarda streamroller 4 cekirdek olacak apu olacak am3+ olmayacak gibi soylentiler var.masaustu isini boslayip komple apu isine donebilirler.8 cekirdek streamroller bekleyenler var ben simdiden soyleyeyim de sonra hayal kirikligina ugramayin.

Steamroller neyse de umarım Excavator mimarili işlemcileri masaüstünde görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

Alacak insanlar intelin liderliğini kaldıramıyor asdA:SDA:sdA 250w tdp mi olur şaka gibi elektirik faturasına verceğim parayla i7-extremeli pc topla5rım :D

Ulan sanki 100 lira fark ediyor ayda amma abarttınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

4770k'yı geçmesini bırakın, daha 3770k'yı geçemiyor bu işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Alacak insanlar intelin liderliğini kaldıramıyor asdA:SDA:sdA 250w tdp mi olur şaka gibi elektirik faturasına verceğim parayla i7-extremeli pc topla5rım :D

:D birde grafik koymuşsunuz amd tarafından yapılan pazar oyunları sD:Fs yok 3.4 ghz hıza sahip 3770 işlemciiyi 3.5 ghz hıza sahip fx8350 işlemcisine göre fiyat farkları falan SD:FS samd sitesinde onu her görüşümde gülüyorum asdafsg

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

4770k'yı geçmesini bırakın, daha 3770k'yı geçemiyor bu işlemci.

Fx 9590 5ghz, 3770k 3.5ghz, 3770k'yı 5 ghz yapınca ortalıkta fx 9590'mı kalır ?

• Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    Cinebench, handbrake ve truecrypt'in puanlarını ver. Ben de 4.8 ghz deki 3770k'mın sonuçlarını koyacağım. Yine de fx 9590 200 mhz daha fazla olacak ama olsun.. Bekliyorum!
  • quote:

quote:

quote:

:D birde grafik koymuşsunuz amd tarafından yapılan pazar oyunları sD:Fs yok 3.4 ghz hıza sahip 3770 işlemciiyi 3.5 ghz hıza sahip fx8350 işlemcisine göre fiyat farkları falan SD:FS samd sitesinde onu her görüşümde gülüyorum asdafsg

Ne saçmalıyorsun hiçbir şey anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.