Şimdi Ara

AMD FX-9590 işlemcisinin test sonuçları çıktı; Intel Core i7-4770K'yı yakalıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
2
Favori
16.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iş işlemci karşılaştırmasından çıkıp elektrik işine döndü bırakın arkadaşlar ne kadar gelirse gelsin alan memnun satan memnun sanki intel gelip sizin elektrik paranızımı ödüyecek konular çok değişik yerlere kayıyor arkadaşlar AMD istemesenizde çıkaracak bu işlemciyi istesenizde iyi veya kötü allahım ne günlere kaldık azla yetinemiyen çoğu bulamaz demiş atalarımız şuanki teknoloji cennetlik bence sanki son sistem pc topluyunca başımız göğe erecek sonra onu da beğenmeyip daha iyisi yokmu deriz teknolojinin sonu yok arkadşlar elinizdekilerle yetinin arkadaşlar intel e de gidip çuval dolusu para bayılmayın derim bu pazarlama sıtratejisidir her zaman için buna kanmayın amd de işinizi falazasıyla görür oyunsa oyun programsa program fiyatlarda makul intel alıp paranızı çöpe atmayın 2500 tl lik intel işlemci var o paraya yazık günah ya o paraya mis gibi AMD sistem toplanır üstünede para artar 450 liralık AMD işlemci her işinizi görür oyunda oynarsın film de riplersin vesayre her işini yaparsın çok incelemeyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: laroz
    Son olarak unutmuşum birde 9000 btu klimamız var geçen yaz yine 2 ay boyunca 250 ve 280 tl fatura ödemiştim, klimada günde ortalama 10 saat kullanılmıştır, klimayla 250 lira fatura ödediğimde de evde 32 inç tv, gtx 690 ve konsollar yoktu şuan klima açmaya başlamadım ama sanırım bu yaz 300 lirayı bulacaktır fatura

Alarko Carrier X Power Gold Inverter'lı (Bu model olacak) klima al. Carrier , klimayı icat eden marka.
    Saatte 8 kuruş yakıyor. Günde 10 saat çalışınca ayda 24 lira yakar.
    Hatta ayda ödeyeceğin 300 liradan çıkarsan, birkaç ayda kendini bedava getirir yani.
    Bilgin olsun.
    Fiyatı da 1600 lira falan.
    Ama sakın başka marka alma yani. Çok para vermek istersen başka tabi.
    Sahte inverterli ile gerçek inverterli arasında çok fark oluyor...

http://www.idealesya.com/urun/alarko-carrier-53nqv025m-x-power-gold-duvar-tipi-split-klima.aspx

• Vaybe konu nereden nereye kilowatt hesabı bile yapılmış
    evimizdeki bir cok LCD tv 130-150 watt değerinde ve bir çoğu zaten nerdeyse 12 saate kadar açık kalıyor.
    Nofrost buzdolapları eve gelen elektirik faturasının en büyük mimarı diye biliriz.
    o kadar korkutmayın gözünüzü

benim internet kafem var 30pc var amd x3 450 = 95watt toplam sistem watt tüketimi ise 285watt (Yükte oyun oynanırken)
    bunların 30 tanesi günde 16 saat açık kaldığı ve dükkanın tüm elektirik giderleri içindeyken 425tl -450tl arası fatura ödüyorum.
    yani
    450/30=14.33 yani bir pc ayda 14.33 kuruş para yakıyor
    bunu da güne bölersek 0.47krş yapıyor yani 16 saat gibi bir çalışma süresinde yuvarlak 0,5 kuruş yapıyor.

günümüzde elektirik kilowatt bedelleri o kadar zam yemesine karşın hala ödenebilir makul seviyelerde bence

sonuçta kullandığınız bir psu çok kaliteli bir şey değilse şebekeden üzerinde yazan watt değerinin %40 kadar fazla elektirik çekiyor.
    kısaca değinirsek
    450 watt bir psu 80 plus ise %20 kayıp ile 450 watt ı verebiliyor demek yani
    450watt ın %20 si 90watt yani şebekeden 90 watt fazla çekerek 450 watt gücü vere bilecek demek hada özelliksiz psu olarda bu orak artıtıyor maalesef.

gördüğünüz gibi ben 450watt lardan bahsettim bazı oyun tutkunları 750watt ,1000watt psu kullanıyorlar.

işlemcileri yakmasa da 256 bit bir vga ati radeon 4530 gibi bir vga 160wattlara çıkabiliyor oyun oynarken.

bunların hepsininhesabını yaparsak pc leri hiç açmamamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebuda -- 12 Temmuz 2013; 12:10:52 >

• evet dün mesaj attım bugün bu eve her zaman 25 tl gelen elktrik faturası 70 tl geldi. kaldı ki geceleri kapalı. asla acık bırakmam gunduzlerı de her gun acık olmuyor... fazlasına gerek yok hesap ortada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebuda

Vaybe konu nereden nereye kilowatt hesabı bile yapılmış
    evimizdeki bir cok LCD tv 130-150 watt değerinde ve bir çoğu zaten nerdeyse 12 saate kadar açık kalıyor.
    Nofrost buzdolapları eve gelen elektirik faturasının en büyük mimarı diye biliriz.
    o kadar korkutmayın gözünüzü

benim internet kafem var 30pc var amd x3 450 = 95watt toplam sistem watt tüketimi ise 285watt (Yükte oyun oynanırken)
    bunların 30 tanesi günde 16 saat açık kaldığı ve dükkanın tüm elektirik giderleri içindeyken 425tl -450tl arası fatura ödüyorum.
    yani
    450/30=14.33 yani bir pc ayda 14.33 kuruş para yakıyor
    bunu da güne bölersek 0.47krş yapıyor yani 16 saat gibi bir çalışma süresinde yuvarlak 0,5 kuruş yapıyor.

günümüzde elektirik kilowatt bedelleri o kadar zam yemesine karşın hala ödenebilir makul seviyelerde bence

sonuçta kullandığınız bir psu çok kaliteli bir şey değilse şebekeden üzerinde yazan watt değerinin %40 kadar fazla elektirik çekiyor.
    kısaca değinirsek
    450 watt bir psu 80 plus ise %20 kayıp ile 450 watt ı verebiliyor demek yani
    450watt ın %20 si 90watt yani şebekeden 90 watt fazla çekerek 450 watt gücü vere bilecek demek hada özelliksiz psu olarda bu orak artıtıyor maalesef.

gördüğünüz gibi ben 450watt lardan bahsettim bazı oyun tutkunları 750watt ,1000watt psu kullanıyorlar.

işlemcileri yakmasa da 256 bit bir vga ati radeon 4530 gibi bir vga 160wattlara çıkabiliyor oyun oynarken.

bunların hepsininhesabını yaparsak pc leri hiç açmamamız lazım.

Kardeş bir yazdıklarına bir memuriyetten önce çalıştığım şirkete bakıyorum. 5 pc yle ve genelde 3 tanesi aktif kullanılırken, klima vs çalışmazken 400-500 lira gelen elektrik faturalarını düşünüyorum. Cidden çok şanslısın. Yoksa 16 pc 16 saat çalışırken 450 lira fatura ödemenin başka açıklaması olamaz.

• cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    yukarıda yazıyor ama ben dahada açayım

bir bilgisayar hastanesi (bilgisayarcı) dükkanım var yanında internet kafe var. kafede 1 ana makine ve 30 pc var pc ler x3 450 işlemcili ana makine 1090t işlemcili ve ufak tefek ketıl ısıtıcı yazıcı falan .....vs

30 pc nin olduğu kafeye 450tl fatura geliyor ve yukarıdaki hesap kafedeki pc lere göre hesaplanmıştır
    kafe sabah 08:00 akşam 24:00 arası hizmet veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebuda -- 12 Temmuz 2013; 17:02:09 >
  • Ahahahaha. Hayatımda hiç bu kadr güleceğim yoktu. Ama neden güldüğümü merak eden varsa PM atıp sorsun söylerim.
    Hakikaten çok komik. Duyunca gülmekten öleceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 12 Temmuz 2013; 18:01:58 >
  • quote:

bir bilgisayar hastanesi (bilgisayarcı) dükkanım var yanında internet kafe var. kafede 1 ana makine ve 30 pc var pc ler x3 450 işlemcili ana makine 1090t işlemcili ve ufak tefek ketıl ısıtıcı yazıcı falan .....vs

30 pc nin olduğu kafeye 450tl fatura geliyor ve yukarıdaki hesap kafedeki pc lere göre hesaplanmıştır

O kadarını anladım. Benim merak ettiğim çok daha az sistemin olduğu ofise nasıl o fatura geliyor?
  • cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    vallaha siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada gözleriniz bozuk

450 tl fatura 30pc nin bir ayda internet kafede kullanımı sonucunda geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

O kadarını anladım. Benim merak ettiğim çok daha az sistemin olduğu ofise nasıl o fatura geliyor?

daha az sistemin derken nereden okuyorsunuz pardon gösterinde bende okuyayım

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş okuyamayan sensin, bak bakalım ben sana ne yazmışım. Zaten konuyu iyice dağıttık.

• Bir Intel kullanıcısı olarak (hemde 4770k :))) amdnin daha da güçlenmesini istiyorum.
    Çünkü rekabet firmaları ar-ge yapmaya ve bu sayede sürekli gelişmeye iter. Fiyatlar düşer ve Musteri memnuniyeti İcin çalısmalar artar.

Şu an intelin önünde duran tek üretici amd. O da giderse (ki birsey olmaz ama) Intel milletin iliğini kurutur.

Ama amd Bu sekilde inteli zorlayamaz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş okuyamayan sensin, bak bakalım ben sana ne yazmışım. Zaten konuyu iyice dağıttık.

ya pardon sen kendi çalıştığın ofisten bahsettin galiba.
    arkadaşım klavyeden kiramı alıyorlar neden askıda cümleler kuruyorsunuz?
    senin çalıştığın yere açıkçası neden okadar fatura gelmiş bende anlmadım.
    merak edenler için ufak bir bilgi vereyim prizle pc arasına takılan watt ölçerlerden kullanmıştım normal şartlarada bir ofis pc si 20tl gibi elektirik yakıyor 1 ayda hiç kapamazsanız.
    tredaş benim işyerime kıyak yapmaz herhalde
    bilmem ben samimiyim son gelen faturayı bile scannerden taratıp burada göstere bilirim desem iş iddaya dönüşecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya pardon sen kendi çalıştığın ofisten bahsettin galiba.
    arkadaşım klavyeden kiramı alıyorlar neden askıda cümleler kuruyorsunuz?
    senin çalıştığın yere açıkçası neden okadar fatura gelmiş bende anlmadım.
    merak edenler için ufak bir bilgi vereyim prizle pc arasına takılan watt ölçerlerden kullanmıştım normal şartlarada bir ofis pc si 20tl gibi elektirik yakıyor 1 ayda hiç kapamazsanız.
    tredaş benim işyerime kıyak yapmaz herhalde
    bilmem ben samimiyim son gelen faturayı bile scannerden taratıp burada göstere bilirim desem iş iddaya dönüşecek.

Belge göstermezsen istifa dilekçeni ver Uzatmaya gerek yok.

• şu anda intelfanlar var güçleri saldırıyorlar ancak bunun için biraz fazla hırs yaptıklarından olsa gerek nasıl bir yalanlar sıradıklarını fark etmiyorlar bile! sadece sürekli yaz dur altta kalma ne yaparsan yap zeytinyağı gibi üstte çık modeliyle milleti kafadıklarını zannediyorlar!
    yalnız yazdıklarında şöyle bir durumu gözden kaçırıyorlar zannediyorlar ki bilgisayar sadece kendi evlerinde var elektrik faturası öden birtek kendileri, bu yazıyı okuyupta birşey yazmamış olanlar bu tecrübeye sahip değil gibi yanılgıya düşmüş olmalılar ki; görünen köyü klavuzluk etmekte böylesine pek bir hırslılar!

ben bu kişilere vereceğim cevabı verdim takke düştü kel göründü durumuna rağmen yok benim gür saçlarım var sen yanlış görmüşsün demekte ısrar ederek (kel kafasından yansıyan güneş ışığı neredeyse retinamı yakıyordu ya neyse!) beni haksız çıkardığını zanneden tipte kişiler olduğundan bu kişilere daha fazla yazmayacağım bu yazıyı forumdaki arkadaşlara yazıyorum yazıyorum ki bu şahısların yalanlarını sizin evin hesabından ortaya koyacağım durumu düşünün kararı kendiniz verin bu arkadaşlar doğruyu mu söylüyor yoksa utanmazca yalanlar mı sıralıyorlar!

çünkü burada hakkında atıp tutan o firmanın satışlarını azaltmak için kendini paralayanlar arkadaşlar bu hırstan gözleri öyle bir kör olmuş ki o anda fazla düşünmeden sarf ettikeri lafın ucunun nereye gittiğinin kestiremiyorlar: misal OverClocK1ng nickli arkadaşa yanlış hesabını o kadar gösterdiğimiz halde büyük bir hırsla kendisini haksız çıkarmalarımıza kulak asmayarak zeytinyağı gibi üste çıktığını zanneden benim dediğim doğru demekte ısrar ederek dediğim dedik öttürdüğüm düdük davranışı ile haklı görünerek milleti uyuttacağını zanneden arkadaşın hesabına göre; eğer sizin evinizde bir bilgisayar var ise en az 160 tl fatura gelmesi gerekiyormuş eğer gelmiyorsaymış kesin kaçak elektrik elektrik kullanıyormuşsunuz OverClocK1ng nicki arkadaşta sizlere hakkını helal etmiyormuş! (burada şunu ilave etmeliyim bu arkadaşlar hiç tanımadığı kişiler kaçak elektrik kullanıyor diye damgalayacak kadar ileri giden yazılara damga atmalarına rağmen işi edü büdü düzeyinde tutup düz mantıkla hesaplıyorlar eğer evinizde eski klima veya buna benzer elektrik canavarı bir cihaz varsa bu arkadaşın dediğinin dışında bir olay! yani arkadaşa göre buzdolabı çamaşır makinası televizyon yanan birkaç lamba ve bilgisayar böyle bir eve gelmesi gereken fatura en az 160 tl arkadaşın iddiasına göre çünkü burada standart bir evden bahsediliyor. eski tip ampul kullanılan veya klimalı bir ev standart dışı çünkü herkesin evinde olmayan bir cihaz olduğundan genele uymuyor)

gelelim cagataykoroglu arkadaşa, bu arkadaşın hesabı ile OverClocK1ng nicki arkadaşın hesabı birbirini tutmamasını bırakın arada 2 misli gibi bir devasa fark olmasına rağmen (ev elektrik faturasından bahsediyoruz robot makinalarla otomobil üretimi yapan fabrikanın elektrik faturasından değil!) bu arkadaşın OverClocK1ng nicki arkadaşa destek çıkıp bizim yazdıklarımıza karşı bir cephe almak hırs göstermiş durumda ve OverClocK1ng nickli arkadaşa ile cagataykoroglu arkadaşın iddialarının arasında 2 misli gibi devasa bir fark olduğunu düşüncek olursak bu oldukça tuhaf bir durum, çünkü ikiside standart bir türk evinden bahsediyor, ve bu arkadaşa göre evde klima olmamasına rağmen evde 3 bilgisayar varsa her ay 500 tl fatura gelmesi sıradan bir durum yani kısaca bunu arkadaşın hesabına göre hesabı sizin eve uyguladığımızda sizin eve gelmesi gereken gereken fatura en az 300 küsür gibi bir meblağ da bir fatura olması gerekiyor arkadaşın ağzına bakacak olursak!

bu arkadaşlar söylediklerinde samimi mi yoksa utanmaz yalacılarmı kendi durumunuza göre göz önünde bulundurun kararı sizler verin![/b]
    japonya`dan sonra en pahalı elektriği kullanan ülkeyiz ancak bu arkadaşların iddia ettiği kadar değil zaten evinde bilgisayar olupta fatura ödeyen herkes kendini biliyor hesabını biliyor.

böylelikle bu saçmasapan tartışmayı bitirdiğimi düşünüyorum diğer tartışma başlamadan youtube`da fx 6100 diye aratılmasını rica ediyorum canlı canlı oynanan oyunlarla yani canlı kanıtlarıyla göreceklerki fx 6100 işlemci orta karar bir ekran kartı ile bütün oyunları 1080p çözürünlükte 60 fps`de oynattığını görecekler böylelikle diğer tartışmayı da başlamadan bitirmiş oluyoruz hepinize saygılar!

• benim evimde 1pc, 1 atom pc, 1 mac ,1 laptop, 42'' 1 palazma, nforst, fırın, bulaşık makinası, çamaşır makinası.
    evime her ay 70-75 tl arsı fatura geliyor.
    yani türkiyede yaşıyoruz.ve bir evin ortalama elektirik gideri bellidir.bu paranın üstünde elektirik yakmak için çok yakan bir klima yada telli(rezitanslı)ısıtıcı kullanmamız şart olur.
    bence gereksiz tartışmalar bunlar
    benden önce yazan misafir arkadaşa (Bıkmışki misafir nikle girip yazmış) hakikaten katılıyorum.bencede uzatmaya gerek yok herkeze iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebuda -- 13 Temmuz 2013; 18:54:06 >
  • aman arkadaş sen niye böyle bir konu açtın.
    intelciler şimdi sana kıyasıya saldıracak ve seni yıldırmak isteyeceklerdir
    öyle olurmu intele kimse yetişe bilirmi hatta geçe bilirmi sen neyapmışsın böyle.
    inteli geçtiğini varsaysak bile onada bahaneler hemen hazırdır.
    yok fazla watt değeri var
    yok ısınıyor.
    yok extra fan lazım
    yok yok sen yanlış bir konu açmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebuda -- 13 Temmuz 2013; 19:24:31 >

• Amd intelin ilk dual core işlemcilerindeki yaptığı hatayı yapıyor. frekans yükseltmek geçici bir çözüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Bir Intel kullanıcısı olarak (hemde 4770k :))) amdnin daha da güçlenmesini istiyorum.
    Çünkü rekabet firmaları ar-ge yapmaya ve bu sayede sürekli gelişmeye iter. Fiyatlar düşer ve Musteri memnuniyeti İcin çalısmalar artar.

Şu an intelin önünde duran tek üretici amd. O da giderse (ki birsey olmaz ama) Intel milletin iliğini kurutur.

Ama amd Bu sekilde inteli zorlayamaz maalesef.

katılıyorum. zaten durum ıntelcılık amd cılık değil. amd yenı bır teknolojı cıkarmıs olsaydı ınten de eskısını yuksek fıyattan satmaktan vazgecıp yıne cıkartacaktı. Amd yı rakıp oalrak gorup elındekı ıntel musterısını tutmak ıcın guzel adımalr atabılırdı. Ama amd bu vakte gelmıs bıldıgımız fx8xxx serisine oc çekmiş su sogutma vermıs pıyasaya sürüyor. Uzulerek soyluyorum 3dfx de boyle hatalar yapmıştı yenı teknolojı cıkartmak yerıne eldekıyle yenı bırseyler yapmak ıstemısı. Bence amd buyuk zarara girecek... Özellikle intel karşısında. Bu da bize yansıyacak 450 doalrdan aldıgımız ıntel ıslemcı 500 belkı de 600 dolar olacak..

• olay elektrik senaryosu mazereti ile yerden yere vurmaktan şimdide yok çıt naha amd işlemci yapamıyora döndü! 360 tl`ye satılan i3`e karşılık 290 tl`ye satılan fx 6300 işlemciye burun kıvrılması bana bedava yemek dağıtan restoranın pahalı fiyat gerekçesi ile kötülenme hikayesini anımsattı!

arkadaş bu neyin hırsı böyle? nedir bu bitmek bilmeyen öfke? bu amd size yaptı yahu bebekken elinizden şekerinizi mi çaldı arkadaş açılan konuda yazılmış konuda yüzün üstünde yorumda amd işlemciler yerden yere vuruluyor
    nvidia 560 ekran kartı ile bütün güncel oyunlarda 1080p çözünürlülükte 60 fps oynatıp 260 TÜRK LİRASI fiyata satın alabilceğiniz bir intel işlemci önerin o kadar çok biliyorsanız anca bilip bilmeden kötüleme varsınız
    yok amd böyle yok amd şöyle amd almanın gereksiz olduğunu dem vuran yorumlarla hıncınızı çıkarmaya çalışıyorsunuz asıl; size 4-5 fps performans farkı için 1030 dolar fazla ödeten işlemci gereksizdir!
    yok amd ileri teknoloji sunmuyor diye atıp tutuluyor ama ben sizlerin karın ağrısını biliyorum mazeret olarak 22nm teknolojisini bahanne edeceksiniz ama böyle anca teknoloji cahili olduğunuzu kanıtlarsınız evet 22nm daha ileri teknoloji olabilir ama aslen sadece görünüşte böyle çünkü asıl teknoloji mimari tasarımda gizlidir şöyleki bugün bir başka bir firma amd ve intel`den çok daha iyi mimari geliştirip 90 nm ölçeğinde işlemci ile bile amd ve intel`den çok daha hızlı üstelik pasif soğutucu ile bile soğutulacak işlemci üretebilir yani asıl olay mimari tasarımda yatar yoksa mimari küçültmek evet oldukça işe yarar ancak kısa vadeli bir çözümdür uzun vadeli çözüm için mimari geliştirilmek şarttır sizlerin öve öve bitirmediği ivy bridige işlemciyi hava soğutma ile 4.5 ghz overclock edin kullanın göreyim sizi! ayrıca amd mimari küçültmede ibm ile ortak arge yapıyor ve ibm`de 14 nm mimari teknolojisi çoktan hazır
    ayrıca 22nm intel diye böbürlenenler internette "ivy bridge overclock sorunu" diye aratsınlar!
    amd teknoloji olarak geride diyenler eğer teknoloji cahili olmasa idiniz asıl teknolojiyi ileriden götürenin amd olduğunu intel`in athlon 64 döneminin acısından dolayı amd`yi teknolojik yenilikte birebir olarak takip edip aynı teknolojileri denk zamanda sunmaya artık dikkat ettiğini bilirdiniz (amd 64 bit işlemciyi piyasaya sürdüğünde intel`in gereksiz olarak değerlendirdikten kısa süre sonra 64 bit işlemcileri piyasaya sürmek zorunda kaldığını bilen bilir)
    amd 8 çekirdeği sunarken 8 çekirdeğe ne gerek var deyip kötüleyip intel 8 çekirdeği sununca helal olsun işte intel teknolojisi yazıları ile dolması ikiyüzlülüğünden bıktım! intel kullanıyorsunzudur intel`i körü körüne seviyorsunuzdur bu sadece sizi bağlar
    rakibi daha fazla satacak diye korktuğunuzdan övgüler dizdiğiniz firma piyasanın tam %80`ine sahip ve biri senede 13 milyar dolar kâr açıklarken rakibi senelerdir zarar üstüne zarar açıklıyor hatta bir ara bankacılarla kredi görüşmeleri yaptığı dedikoduları bile çıktı (gerçi amd bu dedikoduları yalanladı) geri kalan %20`ye de intel sahip olsun i3 i5 serisine ne yaparsa yapsın önemli değil ben bilgisayar satın alamayım internet kafeden bilgisayar kullansamda olur davranışında olan varsa gidip bir doktora görünsün çünkü bu kadar marka fanatikliği sağlıklı değil!
    sizlerin bu çabaları teknolojinin gelişimini baltalamaktan başka birşey değil! ve burada amd kullanıp amd satıp menun kalmadığını iddia edenler hangi marka fazla satıyorsa o en iyisidir mantığı güderek inteli övüyor oysaki teknolojide bilinçli tüketici olmak gerketiğinin birinci kural olduğunu teknoloji cahili olmayan herkes bilir!
    intel rekabeti seven bir firma değil teknoloji geliştirek bir firma hiç değil anca arkadan itekleme ile teknoloji geliştirme girişiyor

açılan konuda amd`nin bu işlemcisini yerden yere vuranlar haberi okumaya üşenmiş olmalılarki haberin hemen başında yazmasına rağmen bu yazıdan bir haber yorumlara imza atmışlar
    "AMD'nin ilk önce sistem üreticileri için duyurduğu ancak son kullanıcılar için de pazara sunmaya hazırlandığı 5GHz hızında çalışabilen 8 çekirdekli FX-9590 işlemcisi için detaylı test sonuçları ortaya çıktı."

yani ilk başta belli bir kesime sınırlı üretim yapılacak iken gelen tüketicilerden gelen yoğun istek üzerine son kullanıcılara satış kararı alınmış bir işlemci burada yerden yere vuruluyor

bu konuda 220 watt bahannesi ile millet aklını oynatacak aynı tepkiyi nvidia gtx 690 konusunda göstermiyorlar sanki elektrik tüketmiyormuş gibi (300 watt malum)
    daha önceden yazdım yine yazıyorum bu işlemcisi satın alacak kişiler 2 tane 690 sli veya 7990 crossfire yapıp kullanacak kesim sana uygun değilse almazsın bu kadar basit alan memnun satan memnun size ne oluyor?

mesele bu kadar basitken burada cadı avına çıkmış gibi fırtınalar koparmak için kendini paralamanın manası nedir?
    bunlara cevap veremiyorsunuz anca mecliste hakkındaki suçlamaları duyunca sırıtan siyesetçilerimiz gibi sırıtarak kendini haklı görmekte ısrar eden davranışlara sığınırsınız!
    yeter yahu "alışmış kudurmuştan beterdir" demiş atalarımız, senelerdir intel`den kazıklanmaya alıştığınız için mi burada terör estiriyorsunuz?

intelfanlara intel`in internet sitesine girip; "bu sefer bizi ne fırıldaklıkla kazıklayacaksın" diye yazmalarını önerecektim ancak hemen ardından fark ettim ki; zaten bunu yazacak olsaydınız intel kullanmazdınız!
    intel`in şimdiye kadar bana tek faydası mariah carey`in vucut hatlarını meydana seren seksi reklamı oldu!
    uzakdoğunun güneyinde 10.000 sene önce yaşamını sürdürmüş thu chang kabilesinin civarındaki mağarada bilimadamları şu atasözüne rastlamışlar; rapçi ile reklam yapan işlemci firmasından uzak durun! :D

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.