Bildirim
amd fx için yardım edermisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
6 cekirdegin neresini acacakmis ya o islemci zaten 6 cekirdek acik geliyor.su programi indirip islemci bolumunden resim atabilir misin ya da ctrl+alt+del gorev yoneticisi performans bolumunde 4 tane mi islemci penceresi var?format atmayi deneyebilirsin.
http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html -
fx işlemciler zaten unlocktur yani kilitsizdir. seni kandırmış adam . işlemcinin fx6100 olduğuna eminmisin? -
Kandırıldıysa athlondur herhalde. 6 çekirdek athlon oc olunca FX6300 oluyor diyorlar doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 22 Haziran 2013; 21:36:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Kandırıldıysa athlondur herhalde. 6 çekirdek athlon oc olunca FX6300 oluyor diyorlar doğru mu?
Athlonlar max 4 core diye biliyorum ben? Phenom II X4 960T birtek 6 çekirdek olabiliyor. Birde Phenom II x6 lar. -
6 pencere var ancak pc ilk açıldığında hani bi ekran çıkarya orada 4 core aktif yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: bayrtr
6 pencere var ancak pc ilk açıldığında hani bi ekran çıkarya orada 4 core aktif yazıyor
6 pencere varsa 6 cekirdek de calisiyor demektir bu durumda sorun yok.acilista ne yazdigi onemli degil o performans sekmesinde kac pencere oldugu onemli. -
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X