Bildirim
AMD FX Serisi Öneri
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ram yeterli . Ama neden fx serisine geçmek istiyorsunuz anlamadım bütün fxler oyunlarda neredeyse aynı perf veriyor zaten? . 8320 filan alsanız o anakartla iyi olmayacak direk aynı fiyata H97+ i5 4460 geçin -
Butce nesir hocam?
300 lira civariysa daha fazla cikamazsaniz fx 6300 alinabilir. Ama almisken 400 lira civari 8300 8320 alonabilir alinmalidir bence. 8300 8320 cok rahat yeterli gelecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam AMD FX' te 6300 ötesine gitme gerçekten aman aman performans değişikliği olmuyor. Bence de intele geç. AMD' nin yeni işlemci mimarisini beklemek lazım. Kim ne düşünür bilemem ama phenom' dan sonra tam bir hayal kırıklığıydı. -
quote:
Orijinalden alıntı: grekko23
Hocam AMD FX' te 6300 ötesine gitme gerçekten aman aman performans değişikliği olmuyor. Bence de intele geç. AMD' nin yeni işlemci mimarisini beklemek lazım. Kim ne düşünür bilemem ama phenom' dan sonra tam bir hayal kırıklığıydı.
valla ben halen 965@4ghz ile pek mesudum, daş gibi...
Gelmedi phenom gibisi
quote:
Orijinalden alıntı: rabitelli
quote:
Hocam AMD FX' te 6300 ötesine gitme gerçekten aman aman performans değişikliği olmuyor. Bence de intele geç. AMD' nin yeni işlemci mimarisini beklemek lazım. Kim ne düşünür bilemem ama phenom' dan sonra tam bir hayal kırıklığıydı.
Gelmedi phenom gibisi
Bu gidişle hiç gelmez zaten.
Tek çekirdek performansı olarak hala Phenom II'lerden iyi işlemci yapamadı AMD. Öte yandan kullanım alanına göre 6 ya da 8 çekirdekli FX'ler daha iyi başarım gösterebilir.
Oyun açısından malesef artık hiçbir AMD işlemcisi güncel bir ekran kartını besleyemiyor. İşin özeti oyunla haşır neşir biri için Intel tek seçenek.
Benim önerim de H81 anakart ve Intel i5 4460 olur. -
Anakart + işlemciye param yetermi bilmiyorum :) sizce nasil bir 2.li olur 8320 alsam dahami iyi yoksa . Baya büyük fan var bu arada :D -
Anakartınızın verimli bir şekilde FX 8 serisi bir işlemciyi çalıştıracağından şüpheliyim. Tavsiyem elinizdeki bileşenleri gittiği yere kadar kullanın. Paranız ne zaman yeterse önerdiğim gibi bir değişiklik yaparsınız. -
teşekkürler -
Anakartının destek listesindeki işlemcilere bakınca iki güzel seçeneğin var ya FX6300 yada FX8300 ne kadar verimli çalışır bilmiyorum ama illa geçeceğiim dersen önerim bu iki işlemciden birini seçmen olur. İkinci elde bakabilirsin ayrıca fazla para vermek istemez isen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
quote:
Gelmedi phenom gibisi
smith wesson, zippo, chevrolet
ABD pişmanlığı: eskimiyolar ki yenisinisi satsınlar
Phenom II de galiba bi AMD pişmanlığı olacak (oldu demiyorum, 6 senelik işlemciyi halen efektif kullanıyoruz daha ölemediler)
-
95 W Fx işlemci alman gerekiyor anakart kısıtlıyor.Biosunu en güncel sürüme güncelle.Fx8300 veya fx6300 alabilirsin ekran kartın gtx750 ti ikisi arasındada çok fark olmaz gibi fx6300 2.elden ucuz bulursan kaçırma fx8300 pek bulunmaz diye tahmin ediyorum 2.elde zaten bu işlemcileri sıfır alma elinde Fx 4100 varken elindekini satıp üstüne ekleyerek almaya bak. Ram yetersiz değil yeterli onla uraşma hiç aslında işlemciden dolayı büyük sıkıntı yaşamıyorsan işlemciyide değişmene gerek yok aslında. -
O anakarta yatırım yapılmaz piledriver işlemcilere doğal destek sunmuyor intele geçmek en mantıklısı
Edit: Bence bütçe yoksa upgrade işini seneye bırak bu sene parça almak çok akıl karı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 29 Haziran 2015; 12:25:03 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
quote:
Gelmedi phenom gibisi
smith wesson, zippo, chevrolet
ABD pişmanlığı: eskimiyolar ki yenisinisi satsınlar
Phenom II de galiba bi AMD pişmanlığı olacak (oldu demiyorum, 6 senelik işlemciyi halen efektif kullanıyoruz daha ölemediler)
Olay Windows XP gibi olursa siz o zaman yaşadınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X