Bu ürün stoklarda yok yada ben bulamadım. Vatanda da kalmamış sistemim hazır (kargoda ) sadece bunu bekliyorum anakartı almamış olsam intele geçerdim (stok problemi yok) ne yapmalıyım sizce vatana ne zaman gelir?
bekle istersen. bende aldım memnunum. olmazsa bi konuş vatandakilerle ne zaman gelir die?
crysis 3 testini de görünce beklemeye karar verdim. Vatanı aradım bilemeyiz dediler.
O.c tan çekiniyorum fazla ısı fazla ses. Olabildiğince sessiz bi sistem istiyorum. Amd almak hata olmaz umarım
8320 + güzel bir işlemci soğutucusu al ve overclock et, rahatça FX 8350 seviyesine hatta üstüne kadar çıkabilir.
Ama tabi FX 8350 ler özellikle seçiliyor olabilir AMD tarafından o zaman belki FX 8320 ye takozları koyuyorlardır bu bir iddiadan öte birşey değil ama yine de overclockçuları düşündürüyor
fx-8320 + xigmatek gaia al sistemi kurunca bios'a gir amd de varmı bilmiyorum ama turbo core çarpanını fx-8350 ile aynı yap 4.2 galiba daha soğuk daha sessiz aynı performans, en kötü direk çarpanı 42 yap vs..
Vur dedik öldürdün ha. Overclock yapmayacaksan o kadarına gerek yok.
O soğutucuyla 4.5ghz'i görmen işten bile değil. Gayet performanslı ve sessiz bir soğutucudur.
Overclock yapmayacaksan al FX-8350'yi, stok fanını da düşük hızlarda güle güle kullan. Ses sorunu sadece yüksek devirlerde oluyor. Overclock yapmayacağın için fan çok yüksek devirlerde çalışmayacaktır sanıyorum.
dediginiz gibi stok fana bi şans vereyim
Bende FX-8320 var ve zorlarım.
Thorshammer+noctua ikilisini macun yoktu takamadım. Stok fanla çalışıyor. Şimdi de üşeniyorum. Çok zorlayınca son hızlarda biraz ses var.
Ancak daha makul kullanımda stok fan gayet yeterli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme