Şimdi Ara

Amd FX8350 Isınma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin şu işlemciyle başım dertte.
    Özene bezene bir sistem topladım kendi imkanlarımla sağlam bir oyun oynuyorum hiç kasma etme yok 30 dk felan oynuyorum sonra kapatıyor sistem kendini işlemcim ısınıyor fakat benim anlamadığım bunun tek çözümü sıvı soğutma mı ? Stok fanı değiştirdim. Coolmaster fan aldım oda çözüm etmedi.
    Şimdiden teşekkürler.

• tabiki tek çözümü sıvı soğutma değil. Fanı tam oturttuğunuzdan emin olun.termal macunuda düzgün şekilde sürdüğünüzden emin olun. Güç kaynağınız nedir ?Ayrıca işlemcinin sıcaklığınıda yazarsanız daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheoPhy -- 31 Temmuz 2014; 11:52:42 >
  • Şu an işyerindeyim pc'min başına geçince boşta iken derecesi bile yüksek onları belirtirim fakat termal macunu ve oturtmayı yaptım termal macununda sorun olacağını zannetmiyorum çünkü pc'yi alalı 4 ay oldu bu kadar kısa sürede azalması anormal olmaz mı ?
  • Evet biraz anormal olur tabiki. İşyerinizdeki hava sıcaklığı nedir veya kasanın bulunduğu yerdeki hava sıcaklığı? overclock yaptınız mı ? Çünkü pc yi kapatacak kadar ısınması ciddi bir sorundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrey42

Evet biraz anormal olur tabiki. İşyerinizdeki hava sıcaklığı nedir veya kasanın bulunduğu yerdeki hava sıcaklığı? overclock yaptınız mı ? Çünkü pc yi kapatacak kadar ısınması ciddi bir sorundur.

Kasanın bulunduğu yerdeki sıcaklık normal oda sıcaklığı hatta şöyle söyliyeyim yan kapağını açtım daha iyi hava alsın diye. Evet ekran kartım overlocklu gtx650 2gb 192 bit ddr5 ama sorunun ondan kaynaklı olacağını zannetmiyorum tek sorunun işlemci olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

quote:

Evet biraz anormal olur tabiki. İşyerinizdeki hava sıcaklığı nedir veya kasanın bulunduğu yerdeki hava sıcaklığı? overclock yaptınız mı ? Çünkü pc yi kapatacak kadar ısınması ciddi bir sorundur.

Kasanın bulunduğu yerdeki sıcaklık normal oda sıcaklığı hatta şöyle söyliyeyim yan kapağını açtım daha iyi hava alsın diye. Evet ekran kartım overlocklu gtx650 2gb 192 bit ddr5 ama sorunun ondan kaynaklı olacağını zannetmiyorum tek sorunun işlemci olduğunu düşünüyorum.

iada64 ile veya başka bir program ile işlemcinizin sıcaklık fotoğrafını koyabilir misiniz.Kaç derecelere çıkıyor görmek gerekir

• quote:

quote:

quote:

iada64 ile veya başka bir program ile işlemcinizin sıcaklık fotoğrafını koyabilir misiniz.Kaç derecelere çıkıyor görmek gerekir

Detaylar burada 7 adet web sayfası açık biri facebook bir diğeri youtube 480px video diğerleri normal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Detaylar burada 7 adet web sayfası açık biri facebook bir diğeri youtube 480px video diğerleri normal.

sıcaklıklar gayet normal?

• Boştayken normal fakat GTA IV oynarken 30dk sonra felan kapanıyor pc :) Bunun sebebini merak ediyorum ben.
  • quote:

Boştayken normal fakat GTA IV oynarken 30dk sonra felan kapanıyor pc :) Bunun sebebini merak ediyorum ben.

ekran kartındaki oc den dolayı olabilirmi?
  • Peki buna çözümü nasıl üretebilirim ? Ekran kartımı çöpe mi atayım :)
  • quote:

Peki buna çözümü nasıl üretebilirim ? Ekran kartımı çöpe mi atayım :)

oc kapatın öyle açın oyunu. speedfanı kurun. oyundayken arada sıcaklıklara bakın
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    hocam power supply yetmediği zamanda böyle oluyor yani deilmi power kaç watt
  • 600watt onda mı sıkıntı var diyorsunuz ? Değiştiririm gerekirse kasa ile birlikte geldiği için çok araştırmadım kötü mü iyi diye.
  • yoo power de yeterli evet anakart ısınıyor olabilir ekran kartı ısınabilir öncelikle kasayı masa üstüne koyun yan kapağı açık tutun bu işe yarıyacak vantilator varsa yaklastırın bu daha iyi olacak yada size fanlı kasa öneriymi yanda kocaman fanı olan kasalar var powere kadar sogutuyor
  • İyi olur da benim kasam ufak sanırım sıkıntı ondan kaynaklanıyor yan kapak hep açık zaten :) Özene bezene topladım ben bu sistemi hiç kasmıyor fakat dediğim gibi çok ısınıyor ve kapanınca elimi yaklaştırıyorum kalorifer gibi oluyor kasamın içi :)
  • hocam sana linki verem sistemini öyle bir kasaya kur yani kış geldimi yanda ayarı var sıfıra getirisin fan çalışmaz yaza dogru açarsın vantilator gibi döner bu kadar sistem toplamıssın ekran kartın yanıp çizgi çizgi olmasını istemezsin bi kasa alacak para vardır herhalde :D
  • Olur alayım ;)
  • hocam böyle bir kasa alın nerden bulacagınızı söyliyim bilgisayarcılara bakın kesin vardır yada gitti gidiyorda falan arastırın aha resimde koydumhttp://i.hizliresim.com/mq65Q1.jpg
  • hangi oyunlarda kapanıyorsa pc o oyuna girin ve oyun oynarken sıcaklıklara bakın. Ya da işlemci benchmarkına sokun pc yi sırayla ekran kartı benchmarkına sokun sıcaklıkları kontrol edin gözünüz ekranda olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.