|
AMD havlu attı: Radeon RX 9070 XT çıkmadan test edildi (2. sayfa)
-
-
Ne sorun yaşadınız hocam? Sapphire en sorunsuzu diyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daadsy
Bence farklı bir sorun vardır sisteminde. Veyahut sendeki üründe sıkıntı olabilir. Yani " tövbe " edecek kadar ne yaşıyorsunuz nasıl yaşıyorsunuz çok şaşırıyorum. 2 senedir 7900xtx kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım. kardeşim 6600xt kullanıyor 3.5 senedir mis gibi çalışıyor. Daha 6 ay önce 6700xt aldırdım arkadaşıma mis gibi çalışıyor en ufak sorunu yok her oyunu ultrada oynuyor. onlarca amd kart alan arkadaşımın 1 tanesi bile sıkıntı yaşamıyor. Hatta verdikleri paranın karşılığını aldıklarını düşünüyor..Hocam çoğu şehir efsanesi diyebiliriz yani değil mi?
Ben yine de en garanti olarak Asus veya Sapphire Nitro almayı düşünüyorum.
Asus mu alayım Sapphire mi?
Kart RX serisinden olacak bütçem kart için 25 bin maks.
-
8000 lere ne oldu ne ara 9000 geldi -
"AMD'DE YAZILIM SIKINTISI YOK" SUS AMONG US
Aynen kardeşim bende kürdistanın kurucusu, Hayatında hiç render aldın mı? Veya hiç 3D modemleme ile uğraştınmı?
Büyük ihtimal oyun çökse/atsa bile sorun yok kardeşim yuhaw dediğinden hiç hata almamış gibi hissediyorsundur. -
5000ler 6000 ler hey gidi hey. Teknoloji ilerliyor helal olsun -
Tamam da 4070 değil 5070'i hedeflemesi lazım o mantıkla bile.
-
Aşırı mantıklı hamle... Üst seviye rekabetinden çekildiklerini açıkladıktan sonra RTX 5070'in karşısına RX 8800XT konumlandırmak yine bir söylem zayıflığı olacaktı. 9070 ismini 5070 isminin karşısına oturtmak çok daha makul oldu hem AMD açısından hem kullanıcı açısından.
Bir de sanki geçmişe bir selam çakma var gibi geldi, çok hoşuma gitti. Z kuşağı hatırlamaz; vaktiyle FX5000 serisinin karşısında Radeon 9000 serisi vardı, AGP 8X'in ve bariz ATI üstünlüğünün ilk ve son jenerasyonuydu o. -
Sızıntıyı yapan All_The_Watts hesabının yayınladığı diğer bilgiler de şu şekilde:
RX 9070 XT < RX 7900 XT
RX 9070 XT ≥ RX 7900 GRE
RX 9070 ≈ RX 7800 XT
RX 9070 XT 256 bit
RX 9070 192 bit
Navi 48 ~ 449-649$
Navi 44 ~ 179-349$
Ayrıca RX 9070 XT'nin Port Royal sonucunu da açıklamış: 14.723 puan (4070Ti Super'den %7 yavaş, 7800 XT'den %36, 7900 XT'den %4 ve 7900 GRE'den %19 daha hızlı).
-
Birkaç örnek yazayım dostum. Şaka bir yana, Bu arada bana özel mı diye bende düşündüm hep.
-Gigabyte Aorus B2 elite
-5600 Ryzen
-32gb RAM 4x8
-Fsp 650 watt Gold C psu
-Full Noctua set C14S
-Sapphire Rx 6700 pulse
W11 orijinal
Sisteme Rx 6700 dahil ettiğimden beri, Windows üzerinde flicker, Steam arayüzünde keza öyle.
Dota 2 arayüzünde her sürücü güncellemesinden sonra fps droplar. 2-3 kere tekrarlamakta.
Adrenalin sürücüm istisnasız en güncel halde ve DDU ile temizleyip kurarım vs gibi.
Nvidia gtx 960 kullanıyordum. -
Daha önce hiç amd kullanmamış biri olarak 6700xt bana saç baş yoldurmuştu, tekrar nvidia alıp kurtuldum bir daha da amd kullanmam. Hatta bununla ilgili konu açmıştım;
https://forum.donanimhaber.com/amd-radeon-pismanliktir-6700xt-icerir--159684067
Burda insanların amd güzellemesine bakmayın ülkenin ekonomik durumu belli hal böyle olunca insanlar mecburiyetten alıyor. Globalde sunucu bölümü hariç nvidia'nın pazar payı %90, sunucu tarafında da kimse amd kullanmıyor zaten cuda sebebiyle. -
Aynen öyle hocam, özellikle de 7800xt 17-18 bandında, 7900xt de 27 bandında bulunabiliyorken.
-
0 sorun
-
2017 yılında çıkan 1080ti hala herkesin işini görür. Kart peşinde koşmak anlamsızz
Piyasaya sürüleli 7 sene oldu hala ultra detay 60 fps oyun oynatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 24 Aralık 2024; 11:24:27 > -
Dediğiniz doğru. kart şuan 4070 ti gücünde muhtemelen güncellemelerle 4080 gücünde olacaktır. genelde kartları güncellemelerle performans yükseltmiştir. bakarsın herşeyi yoluna sokarlar yada bir kronik sorunla herşeyi batırırlar bilemeyiz. çıksın sonra değerlendirirler. kullanıcı amd veya nvdia bakmaz parasına ne gelirse onu alır. şirketler parayı cebe indiriyor kendi düşünsün Amd. ama rekabet de bize yarıyordu bu kötü oldu
-
500 serisinden de 5000 e atlamışlardı. 8000 atlandı 9700 olacak kart da 9070 oldu. gelecek nesilde de işlemcilerdeki gibi 1xx 2xx gibi kücük numaralara dönerler binli numaralar olmaz
-
bende de 2 nesildir (1660 ti mobile ve 4060 laptop) nvdia var. masaüstü kardeşimde rx480 var. son nesilde(4060 laptop) amd işlemciyle kullanmaya başladım ve ne zaman 680m e geçsem veya masaüstü 480e geçsem nadir de olsa hata verip ekran kartını durduruyor ama nvdia da hiçbir zaman bunu yaşamadım. Her zaman intele karşı Amd nvdia ya karşı amd savunmuş öne geçmsini beklemiş eşit şartlarda da Amd yancısı olmuşumdur ama amd de üzüyor insanları. başı ağrımasın isteyen herkes nvdia alıp geçiyor.
-
RT, PT vs bilmez tam bir render kas canavarı. Nvidia bu kartı çıkarttığına çok pişman olmuştur
-
Vaycanına cidden ilginçmiş. Ben bu sorunları yaşamadım hiç. Hatta RDR 2 yi rx590 ile 2k çözünürlükte fsr sağolsun sorunsuz bitirdim. Dota senelerdir oynadım. Hiç sıkıntı çıkartmadı. hele hayatımda windowsta flicker yapan bir kartım olmadı. Çok üzüldüm adınıza. Bunlar aşırı mide bulandıran sıkıntılar. -
Amd geri vitese takmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X