Şimdi Ara

AMD HD7850 - Nvidia GeForce GTX 660 - Nvidia GeForce GTX 670 hangisi daha üstün performanslı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD HD7850 - Nvidia GeForce GTX 660 - Nvidia GeForce GTX 670 hangisi daha üstün performanslı ? Bir notebook için en iyi oyun performansını hangisi gösterir sizce? Bu modeller arasında ki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suayip1905 -- 6 Şubat 2013; 14:00:38 >

• Notebook'a bunları mı takıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suayip1905

AMD HD7850 - Nvidia GeForce GTX 660 - Nvidia GeForce GTX 670 hangisi daha üstün performanslı ? Bir notebook için en iyi oyun performansını hangisi gösterir sizce? Bu modeller arasında ki fark nedir?

7850 pek kullanılmıyor notebooklarda hocam, gtx670 en iyisidir ama 4000 liradan ucuz notebook zor.bulunur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

quote:

AMD HD7850 - Nvidia GeForce GTX 660 - Nvidia GeForce GTX 670 hangisi daha üstün performanslı ? Bir notebook için en iyi oyun performansını hangisi gösterir sizce? Bu modeller arasında ki fark nedir?

7850 pek kullanılmıyor notebooklarda hocam, gtx670 en iyisidir ama 4000 liradan ucuz notebook zor.bulunur heralde

eyvallah. fiyat analizi doğru toshiba qqosmio 3099tl Asus G75VX 4100 tl civarında. ikisinde de aynı 3GB ekran kartı GTX 670 var.

• elbetteki gtx 670 ama dizüstü bilgisayarda oyun oynamak dizüstü bilgisayarın ömrünü en az 1-2 sene kısaltmak demek.Boşuna masraf demek oyun için alınacaksa.Zorunluysa bile alınması dizüstünün ben tavsiye etmem 4-5 bin TL lik bir bilgisayarı birkaç saat oyun oynamak için yapılan harcama boşa israf.
  • dediklerinizin hakkı var ancak ben işim gereği sürekli seyehat halinde olacağım bu yüzden bu tarz notebook bakıyorum. fiyatlarının yüksek olduğu doğru ancak bir bilgisayar alıp 1 sene sonra değiştirmek zorunda kalmak yerine en az 4 sene sorunsuz performans geçirebilecek bir ürün bakıyorum.
  • notebook da oyunmu oynanır..o degıl gamer notebooklar ates pahası..cok gereksızler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten 90-100 dereceden sonra kapatmak zorunda kalıcaksın hocam bide high da falan açtırırsan of of

şu geldi aklıma link
  • Gamer notebook fiyatına normal bir dizüstü ve normal bir masaüstü alırsın sonra internetten evdeki bilgisayarına bağlanırsın masaüstünü kontrol etme seçeneği ile. İnternetin çok hızlıysa rahat oynarsın.
  • merhaba,
    Ben de AMD Radeon HD 7870m ile gtx 670m i soracaktım, çok fark varmı arada? gtx 670 için zorlamaya gerek var mı 300 dolar kadar? Laptop ABD den alınacak.
  • alıcaksanız en azından gtx680 alın
  • Valla öyle bir anlatıyorsunuzki almaktan vazgeçeceğim şimdi gamer notebook almak istiyorum çünkü 4 yıl içinde iki toshiba notebook kullandım ve ikisindede özellikle oyunlarda ısı sorunu yaşadım. hatta ilk toshibam oyun yüzden yandı ve işe yaramaz hale geldi. masa üstü en mantıklısı evet ama dediğim gibi işim gereği sabit bir yerde olmayacağım bu yüzden notebook sürekli yanımda olacak. ama gamer notebooklarda gerçekten çok pahalılar almışken iyisini alıp uzun süre kullanmak gerek bence. şimdilik normal özellikteki notebooklar piyasa oyunları için yeterli ama bundan bir sene sonra çıkacak oyunlarda yeterli olmayacaktırlar. teknoloji uçuyor. bir sene önce 1gb ekran kartı oldukça iyiydi ama şimdi sınırda resmen.

• quote:

Valla öyle bir anlatıyorsunuzki almaktan vazgeçeceğim şimdi gamer notebook almak istiyorum çünkü 4 yıl içinde iki toshiba notebook kullandım ve ikisindede özellikle oyunlarda ısı sorunu yaşadım. hatta ilk toshibam oyun yüzden yandı ve işe yaramaz hale geldi. masa üstü en mantıklısı evet ama dediğim gibi işim gereği sabit bir yerde olmayacağım bu yüzden notebook sürekli yanımda olacak. ama gamer notebooklarda gerçekten çok pahalılar almışken iyisini alıp uzun süre kullanmak gerek bence. şimdilik normal özellikteki notebooklar piyasa oyunları için yeterli ama bundan bir sene sonra çıkacak oyunlarda yeterli olmayacaktırlar. teknoloji uçuyor. bir sene önce 1gb ekran kartı oldukça iyiydi ama şimdi sınırda resmen.

Eger gidecegin her yerde tv yada monitor olacaksa htpc topla ozel cantalar var tasimasida kolay olur. Fantezi olarak yapilabilir tabi laptop gibi kolay kullanim olmaz.

Laptopu oyun icin alacaksan pahali bir sey alma ortalama bir sey al nasilsa simdi alacagin laptoplarda oyunlarin bir cogunu fullde oynayamayacaksin uygun fiyatli bir sey alirsan orta ayarlarda oynarsin 1.5-2 yila degistirirsin. Oyun laptoplari asiri pahalai 2500e onlardan cok daha performansli masaustu toplanir ama sana lazimsa masaustu al demek sacma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginç tavsiyeler geliyor cidden ama bir notebook alacağım kesin. toshiba qosmio x875 (3099TL) ile asus g75vx(4100TL) arasında kaldım. asus çok pahalı cidden. ama çift fanlı soğutma sistemi ve şık tasarımı gerçekten harika. aususn g serisi tamamen şık ve tasarım harikası zaten. soğutma sisteminde çok sorun yaşamış biri olarak şu çift soğutma sistemi cezbedici oluyor. asusun yine g serisinden biraz daha uygun fiyata olanları (3000TL) genelde GTX 660 2gb ekran kartlı. yani hem toshiba qosmio ya göre hende g75vx e göre daha düşük. toshiba iyi güzelde iki kere toshiba notebook acısını yaşadığımdan qosmio serisinin de ısı sorunu yaşabileceğinden çekiniyorum. kısacası bir numaralı kriterim ısıl performans ve ikincisi ekran kartı performansı oldu. bu durumda ise sizlerin ve bu bilgisarları kullananların tavsiyeleri yol gösterici olacak.

birde ASUS N56VZ-S4283H var. 2500-2600TL civarında. bu saydığım notebooklardan tek eksiği ekran kartı GT650M ve DDR3 (diğerleri DDR5 idi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suayip1905 -- 6 Şubat 2013; 21:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

merhaba,
    Ben de AMD Radeon HD 7870m ile gtx 670m i soracaktım, çok fark varmı arada? gtx 670 için zorlamaya gerek var mı 300 dolar kadar? Laptop ABD den alınacak.

başlık kirliliği olmasın istedim, bana cevap verecek kimse yok mu?
  • quote:

Valla öyle bir anlatıyorsunuzki almaktan vazgeçeceğim şimdi gamer notebook almak istiyorum çünkü 4 yıl içinde iki toshiba notebook kullandım ve ikisindede özellikle oyunlarda ısı sorunu yaşadım. hatta ilk toshibam oyun yüzden yandı ve işe yaramaz hale geldi. masa üstü en mantıklısı evet ama dediğim gibi işim gereği sabit bir yerde olmayacağım bu yüzden notebook sürekli yanımda olacak. ama gamer notebooklarda gerçekten çok pahalılar almışken iyisini alıp uzun süre kullanmak gerek bence. şimdilik normal özellikteki notebooklar piyasa oyunları için yeterli ama bundan bir sene sonra çıkacak oyunlarda yeterli olmayacaktırlar. teknoloji uçuyor. bir sene önce 1gb ekran kartı oldukça iyiydi ama şimdi sınırda resmen.

isterseniz 10.000 dolarlık bir notebook alın en fazla 2 yıl sonra ısınma sorunları baş gösterecek kısıtlı bir alana koyulan parçaların güçlü bileşenlerle kombinasyonu size ısı + performans kaybı olarak dönecek.Yani ne kadar fazla verirseniz verin o notebooktan alacağınız performans ortalama 2 yıl olacak o da en iyimser hali. ( oyun için performans düşüklüğü konusunda yazıyorum bunu ) 1.500 -2000 TL ye alabileceğiniz bir notebook ile rahatça oyun oynarsınız aynı sürede ve yine ısınma sorunu baş gösterir yine değiştirmek zorunda kalırsınız en azından fazladan para ödememiş olursunuz.

• G75VX kullanıyorum.Soğutma sistemi hayrete düşürecek kadar iyi.Bilgisayar buz gibi,günde 15 saatten fazla çalışıyor.Tüm oyunları oynayabildiğim derecede yüksek ayarlarda oynamama rağmen ısınma sorunu yok.Olacağını da zannetmiyorum.
  • arkadşlar bir yakınım monster notebook önerdi. bu marka hakkında pek fikrim yok sizin düşünceleriniz nedir? asus g serisinden daha iyi diyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suayip1905 -- 8 Şubat 2013; 21:58:26 >
  • quote:

arkadşlar bir yakınım monster notebook önerdi. bu marka hakkında pek fikrim yok sizin düşünceleriniz nedir? asus g serisinden daha iyi diyebilir misiniz?

Monster alacaksan eğer bilgisayarı 2-3 aydan önce teslim alma şansın yok.Benim aldığım G75VX'de monsterdaki herşeyin fazlası var.Gerek SSD gerek asus kalitesi gerekse 3D ekran+gözlük.Kararını ver ama tavsiyem kesinlikle ASUS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killforyou09

quote:

arkadşlar bir yakınım monster notebook önerdi. bu marka hakkında pek fikrim yok sizin düşünceleriniz nedir? asus g serisinden daha iyi diyebilir misiniz?

Monster alacaksan eğer bilgisayarı 2-3 aydan önce teslim alma şansın yok.Benim aldığım G75VX'de monsterdaki herşeyin fazlası var.Gerek SSD gerek asus kalitesi gerekse 3D ekran+gözlük.Kararını ver ama tavsiyem kesinlikle ASUS.

Haklısınız. Monster hakkında biraz araştırma yaptım evet ürün özellikleri güzel ama genelde toplama bilgisayar yaptığından ilerleyen dönemlerde sorun yaşatabiliyormuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.