Şimdi Ara

AMD için Anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD işlemcilerden vazgeçemediğim için AMD için Anakart alacağım.Gigabyte ve MSI dışında hangi anakartı önerirsiniz?

• Benim durumumda seninle aynı ama ilk kez MSI dan hoşnut olmadım.MSI veya gigabyte değilde ASUS M2N32-SLI gibi bir model alırsan sanırım daha iyi olur.
  • DFI LanParty UT CFX3200-M2R\G
    ASUS M2R32-MVP
  • sorunsuz olarak sana asus m2npv-vm veya epox mf4-ultra 3 tavsiye ederim 2 side özellik olarak pahalı anakartlardan geri kalmıyor. ve fiyatlarıda piyasadaki diğer sorunlu anakartlara göre çok uygun. tabiiki biraz daha pahalı bişeyler düşünürsen mf4 epox anakart alabilirsin . ama bu dediğim bütün anakartlar nvidia chipli ekran kartı olarakda nvidia kullanman lazım bide nvidia chipler diğerlerinden biraz daha fazla ısındığı için kasa tercihini veya soğutma tercihini biraz iyi yapman gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cecim

sorunsuz olarak sana asus m2npv-vm veya epox mf4-ultra 3 tavsiye ederim 2 side özellik olarak pahalı anakartlardan geri kalmıyor. ve fiyatlarıda piyasadaki diğer sorunlu anakartlara göre çok uygun. tabiiki biraz daha pahalı bişeyler düşünürsen mf4 epox anakart alabilirsin . ama bu dediğim bütün anakartlar nvidia chipli ekran kartı olarakda nvidia kullanman lazım bide nvidia chipler diğerlerinden biraz daha fazla ısındığı için kasa tercihini veya soğutma tercihini biraz iyi yapman gerekiyor.

Neden nvidia ekran kartı kullanması lazım? Merak ettim,biraz açıklar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.