Şimdi Ara

AMD-Intel Ekran Kartı Kullanım Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı formatlatmadan önce hiçbir problem yoktu fakat formatlattıktan sonra sorun yaşamaya başladım,
    Problemi şöyle açıklayayım:
    Bilgisayarda 2 adet ekran kartı var, birisi AMD Radeon hd 7400 diğeri ise intel hd graphics diye geçiyor görüntü bağdaştırıcılarında,
    Problemim, oyun oynarken vs. Amd ekran kartı değil de intel i kullanmasından ötürü fps düşüklüğü
    Benzer problemi yaşayan arkadaşların forumlarını okudum fakat çözümü bulamadım,
    Daha öncesi "Değiştiriebilir Grafikler" gibi bir yazı çıkıyordu masaüstünde sağ click yapınca fakat artık o çıkmıyor,
    Biosta da "Switchable Graphics" tarzı bir sekme maalesef göremedim,

Driverların hepsini silip en güncellerini yükledim fakat sorunu gene de çözemedim,
    Aklıma intel driver ını silip sadece amd yi kullanmak geldi fakat PC otomatik olarak Standart VGA grafik bağdaştırıcısı diye bir driver yüklüyor,

Sizden de bir çare bulamaz isem tekrardan bilgisayarcıya götüreceğim aleti

Yardımlarınızı bekliyorum,

İyi forumlar
    Paylaş

• ntlx3 N kullanıcısına yanıt
    Laptop kullanıyorsunuz muhtemelen
    laptopunuzun marka ve modelini öğrenerek,laptopun kendi sitesinden ekran kartı driver'ını indirin,amd nın kendı verdigi driver'larda hata olabilir
    örneğin Hp kullanıyorsanız sitesini girip modeli yazdıkdan sonra amd driverini ordan indirin
    sonra AMD driverini silin ve DDU adlı programı kurup onla driver'lari temizleyin
    sonra indirdiğiniz yeni driver'ı kurun
  • Oyun üzerine sağ tık yapıp AMD ile açmayı deneyin. Catalyste Control Center'da bunun bir sekmesi olması gerek. 3D uygulamalarda AMD kullanılsın diye bir seçenek olmalı. Benim Nvidia laptopta o şekilde.
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Eve gidince önerinizi deneyeyim bir,teşekkür ederim
  • GuitarMania kullanıcısına yanıt
    Format öncesi çıkan sekmeler çıkmıyor artık, öncesinde power saving tarzı sekmeler çıkıyordu veyahut dediğin gibi 3D sekmesinden uygulamaları atayabiliyorduk ekran kartına göre, bilgilendirme için teşekkür ederim
  • Problemi çözdüm arkadaşlar,

Driver ları HP'nin kendi sitesinden indirince sorun halloldu,
    AMD nin sitesindekiler problem oldu sanıyorum

Konu kilit lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.