< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD, işlemci satışlarında Intel’i yok etti: İlk onda sadece AMD var (5. sayfa)
-
-
Eee değiştirmek zorunda zaten. Böyle bir sorunu sana yaşatacak işlemci satmaması lazım. Olayın özü bu.
islemcimi değiştirti işte daha ne yapsın diyorsan orasını da sen bilirsin ki bana kalsa yerine 4090lı Pc göndersin yine de bu inteli haklı çıkarmaz benim açımdan.
Şimdi bu habere göre kullanıcıların büyük bir orani benim gibi düşünüyor ki sonuç böyle çıkıyor 👍🏼
intelin şu durumundan çok rahatsızım. Rekabeti bitirdiler Amd'ye yem ettiler bizi, Amd'de fiyatları uçurdu doğal olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd'yi kurtaran APU olmuştur. PlayStation 3'de kullanılan donanımdan dolayı Sony x86 mimariye geçmek istemesi ve x86'da cpu'ya gömülü grafik birimi en güçlü Amd olması durumundan dolayi kaçınılmaz birliktelik oldu.
PlayStation 4 ile yüksek satışlar yapan Sony, Amd'yi ayakta tuttu finansal açıdan ve Amd tam bu dönemde yeni mimari çalışmalarına başladı zaten.
Sony + Amd birlikteliği, PlayStation 4'ün 2013 de çıktığını göz önünde bulundurursak daha da eskiden başlıyor gibi.
Apu olmasa PlayStation'da Amd islemci olmaz, Amd'de Ryzen üretecek maddi gücü bulamaz şuan ki Amd olmazdı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala intel diyenler var vallahi katıla katıla gülüyorum demekki sabit fikir böyle bişey para versen böyle reklam yaptıramazsın
gevurların bir sözü var
shut up and just take my money
sus ve sadece paramı al
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X