Şimdi Ara

Amd işlemci ve Amd ekran kartlı laptop nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci Amd A10 8700P 1.80 Ghz 4 çekirdekli turbo işlemci seviyesi 3.20, 8 Gb ram, 2 Gb Amd Readon R5 M330 ekran kartı 8 Gb ssd var 1 TB hafıza var fiyat 1900 sizce oyun ve iş olarak kullanımı nasıl olur media marktaki görevli Gta 5 rahat oynarsın dedi sizin düşünceleriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mediamarkt'tan bir arkadaşıma casper bilgisayar aldık. Gt940m 8gb ram i5 (6200u ya da 6500u emin değilim) işlemci
    1800TL

• http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968
    Ayrıca bu ürünün tek eksiği Ram bunu alıp ram ekleyebilirsiniz. A serisi işlemciler pek performanslı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

Mediamarkt'tan bir arkadaşıma casper bilgisayar aldık. Gt940m 8gb ram i5 (6200u ya da 6500u emin değilim) işlemci
    1800TL

Hocam ürünün linkini verebilir misiniz rica etsem media mark dakini, internetten laptop almak pek güvenli gelmiyor bana o yüzden gidip görüp öyle alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanshnr

quote:

Mediamarkt'tan bir arkadaşıma casper bilgisayar aldık. Gt940m 8gb ram i5 (6200u ya da 6500u emin değilim) işlemci
    1800TL

Hocam ürünün linkini verebilir misiniz rica etsem media mark dakini, internetten laptop almak pek güvenli gelmiyor bana o yüzden gidip görüp öyle alacağım

Hocam baktım ama bulamadım zaten çok az vardı. Ama teknosa da satıyordu bir de oraya bakayım bulursam atarım.

• Maalesef hocam orada da bitmiş

• Görevliye inanma ürün çöp dicek hali yok zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenemediğim için sizlerden yardım almak istedim, önerileriniz olursa çok iyi olur çünkü bir iki gün içerisinde almam lazım çöp bir bilgisayar alıp paramı çöpe atmak istemiyorum hem işlerimi yapabileceğim hem de oyunları rahat oynayabileceğim güncel bir öneri verebilecek var mı fiyat olarak en fazla 1800 civarı düşünüyorum

• quote:

Maalesef hocam orada da bitmiş

Çok teşekkür ederim yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanshnr

quote:

Maalesef hocam orada da bitmiş

Çok teşekkür ederim yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-v5k6200a-core-i5-6200u-23ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis

Emin değilim ama bu olsa gerek hocam

• http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555ub-xo099d-8gb-notebook-pmu348598

Bunu buldum özellikleri çok yakın

• Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim, laptop alacak arkadaşlar için bilgilendirme yapmak isterim kendi görüşüm ile Media Markttan Lenovo IdeaPad 500 modelini aldım kendi arasında değişiyor internette direk bulamayabilirsiniz AMD A10 işlemci ve AMD R5-R6 Ekran kartı var 1.8 Ghz hızında 4 çekirdek işlemci bulunuyor. League Of Legends oynuyorum ben Fps değeri 150-180 arası değişiyor orta kalitede. Isınma sorunu evet biraz var fakat soğutucu veya alttan destekli olarak oynarsanız aşırısı olmuyor. Ekran kartı ve ayarları internettten edindiğim bilgiler ile yaptım oyunlara full perfomans verdim ve şarja takılı vaziyette oynadığımda bu sonuçları aldım. Crysis 3 oyununu yükledim ana ekranda 60 Fps den aşağı düşmüyor fakat oyun içerisinde 15 fps de kalıyor bu oyunla alakalı mı bilmiyorm bir kaç yazıda en güçlü donanım ile bile 60 Fps alındığı söyleniyor. Laptop ile ilgili kafama takılan sorunlardan birisi 3.2 Ghz max hıza ulaşabildiği söyleniyor ve yazıyor bilgilerinde fakat oyun içerisinde en zorlandığı anda bile 2.3 leri anca gördüm laptopta bir ayarı mı yapmadım yoksa 3.2 yazıda mı kaldı bilmiyorum ama hiç bir zaman 3.2 hızı göremedim. Hele ki Euro Truck Simulatör oyununu test etmek amacıyla değil hoşuma gittiği için indirdim çok da grakifleri zorlayacak bir oyun olmamasına rağmen nedense 20-25 Fps den yukarını göremiyorum yine oyundan kaynaklı mı yoksa sistem ayarından mı yoksa sistemin hızı yazıda mı kalıyor bilemiyorum. Belki amd ekran kartı ve işlemci kullanan birisi ayarları bana tarif ederse bir gelişme elde edebilirim veya yapmam gereken başka birşey var mı tam verim alabilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum ancak şu anki performansdan edindiğim tecrübelerle tekrar bilgisayar alacak olsam işlemci tercihimi kesin olarak İ5 den yana kullanırdım. Cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

Edit: Fiyat 1899 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanshnr -- 11 Eylül 2016; 12:01:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.