|
Bildirim
Nvidia da aynısını yapıyor. Tabi 2 senedir katları 3-4 katına satmaya alıştılar şimdi de fiyatların düşmesini istemedikleri için stoğa mal vermiyorlar. Yani çakal esnaf gibi yok satıyorlar ki istedikleri fiyattan satabilsinler. İşte bu yüzden ekran kartı üreticilerinin sayısının artması en çok tüketiciye yarayacak.
|
İntel'in tekelini kırıp alım gücü düşük biz tüketicileri sevindiren AMD gözünü bizim cebimize diktiyse yazık etti kendine de bize de...
|
250 dolara 6gb gtx 1060 veya 8gb rx 480 alıyordun GTX 980 performansı veriyordu, nereden nereye... Yakında 3000 dolara ekran kartları görmeye başlarız. DIY PC sektörü hergün ölürken yangına körükle gidip fiyatları artırıp duruyorlar özellikle ekran kartı fiyatları tam felaket.
|
Bu yüzden bende İntel tercih ettim o ÇÖP işlemcilerini ve ekran kartını al anladın sen gerisini AMD!
|
Zenginin parasını amd çok güzel alıyor orası doğru ama garibanın da yüzünü güldürüyor, ryzen 2600x zamanında 260 dolar msrp idi sonra ryzen 1600 af'yi 85 dolara sattı.
Ryzen 5600x 300 dolar msrp idi ryzen 5600 sahibiyim bunu da bana 130 dolara sattı. B450 anakartı bir aldım her konuda memnun etti derken, amd'yi seviyorum ben şahsen. |
Kullanıcı dostu Amd.
|
yine amd, adamlar en azından dürüst |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Garibanın yüzünü güldürüyor diyorsun, 5000 serisinden beri adamlar R3 işlemci sürmüyor pazara. Zira 3D'i de R7 altına koklatmıyor dahi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yine amd, adamlar en azından dürüst |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiyat olarak fark kalmadı ama Intel'in döküm teknolojisi olarak yetişmesi şart, çok fazla güç tüketimi var, son seriyi bilmiyorum bu arada. |
|