Şimdi Ara

amd işlemcileri hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd'nin piyasaya çıktığından bugune kadar olan işlemcileri hakkında teknik bilgileri bulabileceğim bir internet sitesi biliyormusunuz?
    Şimdiden teşekkürler

• www.amd.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

www.amd.com

amd.com Süper yaaa

NOT: Kardeş .tr yi unutmuşsun sonuna

• link te bi hata mevcut değildir.
  • quote:

link te bi hata mevcut değildir.

Tamam dostum ben hata war diye bişey war dedimmi.Dediğin site mevcut çalışıyor.Bende AMD türkiye sitesini verdim ".tr" diye tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnUSTA

quote:

Tamam dostum ben hata war diye bişey war dedimmi.Dediğin site mevcut çalışıyor.Bende AMD türkiye sitesini verdim ".tr" diye tamam

tamamda bu ban ne oluyo. !!!! ayrıca tr li site en ufak bi şeyde ingilizce siteye bağlanıyo o yüzden pek
    bişi yok sitede

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hsnUSTA

quote:

tamamda bu ban ne oluyo. !!!! ayrıca tr li site en ufak bi şeyde ingilizce siteye bağlanıyo o yüzden pek
    bişi yok sitede

Yaaw tamam konu dışına çıkmayalım.Sonuçta geneli yabancıda olsa en azından birazı Türkçe yaani...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd K6-2 / 350 Mhz olan bilgisayarımın işlemcisini nasıl artırabilirim.350 Mhz çok yavaş.Ana kartımın markası ALi.Hangi işlemcileri destekler.Amd Duron'u destekler mi?Destekliyorsa kaç Mhz'e kadar olanı destekler arkadaşlar.Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.