|
AMD, işlemcilerinde cam kullanmaya başlıyor
-
-
Grafen ile birseyler yapilabilir miyidi ?
-
İşlemci yamuldu dan işlemci kırıldı ya geçiş yapıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AMD piyasa değeri 294 Milyar Dolar
Intel piyasa değeri 142 Milyar Dolar
Intel denen şirket yüzünden 10 sene teknoloji ilerlemedi.
AMD nin yüksek kar getirecek teknolojilere yatırım yapip 600-700 Milyar Dolar seviyelerine çıkması lazım ki bir daha 2000lerdeki gibi İntel tarafından önü kesilmesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2027 gibi ryzen işlemcilerde görürüz umarım. İlk önce kurumsal çıkar 1-2 seneye eve kadar gelir AM5 platformunda.
-
yüksek ısıya dayanıklı borcamlara benzer bir cam kullanılacaktır yoksa o cam orada erir gider...
-
quote:
Zira benzer bir takvim Intel ve Samsung tarafında da yürütülüyor.
Çünkü bu firmalar yeni teknolojileri insanlara verme konusunda birlikte hareket ediyorlar.
-
Piyasa değeri bir anlam ifade etmez. ABD hükumeti ile çok yakın olmak önemli. ABD ve İsrail hükumetlerinin tam desteği her zaman Intel'edir. O yüzden iterse 1 trilyon dolar olsun değer fark etmez. Her türlü resmi olayda Intel'in yanında olacaktır sistem. Masa her zaman kazanır. Masanın tek sahibi de her zaman devlettir.
-
harbi ya şu amd işlemcilerindeki pinleri kaldırmalı. Pinleri AMD anakartlara gömmeli artık.
-
Bu kadar bilgiye ulaşımın kolaylastigi devirde böyle yorum yazan insanların olması çok üzücü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gelişmeler Şişecam için etkili olur mu?
-
İntel eğer bulldozer zamanlarında yüksek IPC ve çoklu çekirdek artırımına gitseydi, yani 4 çekirdek %5 performans artırımıyla nesil yenilemesiydi belki de bugün Amd yoktu. Yıllarca bocaladı durdu Amd, İntel ağır ilerlemesine rağmen rekabet yoktu.
Nvidia biraz vites yükseltince Amd'nin Gpu pazarında ne hale geldiğini görüyoruz. %8 falandı en son pazar payı. Olaylara yanlış açıdan bakıyorsunuz, İntel rekabet kurumlarının baskısı ile rölantiye aldı, iyi de etti Amd toparlandı geldi. Öyle sandığınız gibi intel ''nasılsa pazar benim, amd rekabetten koptu ben de gıdım gıdım vereyim piyasaya'' durumu yok. i7'de olan hyper treading'i i3 ve i5'e getirseydi kaçınız gidip fx 6300 veya 8350 alacaktınız?
-
Olur kaaarşim. Şimdiden toplamaya başla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haberde cam yazıyorda cam değildir o
Kuvars madeni var onu işliyorlardır.
Yeni asgeri gelismelerde vs kullanıyor. Madenleri çin de var diye biliyorum
Şurda yazılanların yüzde 70 'i yanlış bilgi. Hangisine cevap yazacağını ya da yazan kişiyle uğraşmamak için üşendiğimden doğrusunu yazmıyorum.
Forumdonanımhaber Z kuşağı ile birlikte tamamen öldü.
puhahahaaa :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
AMD piyasa değeri 294 Milyar Dolar
Intel piyasa değeri 142 Milyar Dolar Intel denen şirket yüzünden 10 sene teknoloji ilerlemedi. AMD nin yüksek kar getirecek teknolojilere yatırım yapip 600-700 Milyar Dolar seviyelerine çıkması lazım ki bir daha 2000lerdeki gibi İntel tarafından önü kesilmesin |
İşlemci yamuldu dan işlemci kırıldı ya geçiş yapıyoruz
|
Bu kadar bilgiye ulaşımın kolaylastigi devirde böyle yorum yazan insanların olması çok üzücü. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X