Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sac teli olmayabilir beyler hemen bu yargıya varmayalım.Farklı bir şey olabilir.Öncelikle gercekten sacmı bunu araştırıp uzerinden gitmek gerekir bir biyolog ve kimyager ile gorusmek lazım
  • bikere doğru diyorsunuz inteli sevenler tarafından fake olabilir fakat SONUNA KADAR INTEL.
  • Ulen böyle komik olaylar hep olur da bana daha komik gelen bu talihsiz olaylara denk gelen insanlar Böyle bir işlemcinin size denk geldiğini düşünsenize,çorbacıda gibi 'bunun içinden saç çıktı kardeşim bunu geri götürün' mü diyecen
  • valla bana pek inandırıcı gelmedi
  • bu haberin ciddi haber niteliğinde sitede yayınlanması hata olmuş bence.

elin adamı açsaydı da, haber moderatörü böyle bi haberi buraya yazacak değerde görmeseydi keşke.
  • Saç teli yine iyi kürdan falan çıkmasında şaka bir yana böyle birşey olması imkansız gibi bir şey
  • belki doğrudur ama işlemcinin üzerinde heralde termal macun kalıntısı var !
  • ya bu konu hala devam ediyormu?....

yalan yada gerçek ben sadece şunu bilirim beni güldürmek için yeterliydi fazla abartmamak lazım editörü de suçlamak doğru değil boşverin gitsin ikiside büyük firma
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

Çok kıl bi işlemciymiş

O cpu oc'de olmaz artık
  • uğur dündar'ı gönderelim hemen
  • bunda kesin bi iş var. ben resimlere inanmıyorum. oyuna gelmeyin beyler
  • bazıları o işlemcinin üzerindeki metal şey çok kolay kalkıyor diyordu. Belki onu kaldırıp, içine saç telini koyup, geri kapatmışlarıdr
  • Arkadaşlar çıkan kılın türü nedir? Malum insan vücudunda farklı kıl çeşitleri var İşlemciyi alan arkadaşıda tebrik ederim.Adamlar milyonlarca işlemci üretiyor, 6 milyar insan arasında kıllı olanı sana denk geliyor bence Milli Piyango bileti al veya Sayısal oyna :). Kıl kılımı çekti acaba :) (Şaka yaptım alınma). AMD' yi kınıyorum. Kıllı değil 100$' lık banknot sıkışmış işlemci istiyoruz ...
  • Intel'in işi bu...
  • intel amdye saç baş yoldurttu core2 duo ile diyorduk inanmıyordunuz buyrun kanıtı
  • Yakında traş bıçağı da çıkar amd box işlemcilerde
  • daha önce yazıldımı bilmiyorum ama AMD Kampanya yapmış bi işlemci alana yanında Derby samurai veriyomuş hemide köpüğüyle beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurt_russ

bazı ekran kartlarına (r9500) saç teliyel mod yapılırdı fazladan iş hattı açmak için. belki bu saç teli işlemcinin çarpanlarını açıyordur

bi ihtimall
  • Abi yuh diyorum hakkaten çok geyik olmuş bu
  • fazla yük altında saçları dökülmesin sonra bu işlemcinin bi de özel şampuana(dercos, bioxcin gibi) para vermeyelim.

amd vichy yi satın almış olmasın sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 28 Temmuz 2007; 12:37:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.