Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keller artık sevinir.İşlemciden bile kıl çıktı artık bizim kafamızdan da çıkar diye
  • uğur dündar görev başına steril işlemciler istiyoruz bugün saç çıkar yarın hamam böceği:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihmurat

uğur dündar görev başına steril işlemciler istiyoruz bugün saç çıkar yarın hamam böceği:)

:Ğ ayrıca az önceki yazdıklarıma göre resimlere tekrar bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatankalahari

Dikkat ederseniz 1 resim hariç hepsinde 1 tane siyah saç var ama 1 tane reimde hem o siyah saç hem de 1-2 tane kahverengi saç var.Gerisini siz düşünün.

Demekki her dakka kıllar artıyor. Yaşayan işlemci yaniii
  • O değilde bundan sonra termal macunun yanında şampuanda kullanmak gerekecek.

Ayrıca saç teline japon yapıştırıcısı sürüp onu işlemcinin altına yapıştırarak ve birazda photoshopla rötüş yaparak aynı şeyleri yapmak mümkün geliyor bana.
  • adama acıyorum o kadar paraya işlemciyi aldıktan sonra bide kuaför, şampuan, tarak masrafı çıktı ortaya
  • Forum'daki bu haber magazin programlarını andırdı bana.
  • Bildiğim kadarıyla işlemciler, üretimden sonra tam yük altına alınarak performans testinden geçiyor.O sırada sıcaklık muhtemelen yüksek değelere ulaşıyordur ve bu sırada saçın orada kalması imkansız.Ayrıca yine oraya saç girmesi imkansız, çünkü işlemciler üretim sırasında çeşitli gazlar sayesinde starilize ediliyor, aynı saç gibi maddelerin kaybolması için.%90 fake, ama yinede kesin bir sonuca varmak yanlış olur
  • fx 57 niye bukadar tepki gosteriyorsunuz anlamıyorum bu haber intel içinde gecerli olabilirdi yada herhangi bir anakart markası vga markası olsa bunu haber olacagı eminim

gorende o saç telini fx 57 koymuş sanacak
  • genç parti kılsız işlemci yapacakmış oylarımız ona

amd işlemciler kılsız ve 1 ytl olacak

• çok kıl bi geyik oldu
  • Saçmalık. Ebesinin gözü diyorum birde intel pislik yapma diyorum hahhahhahhaa
  • Şok Şok Şok Flash Flash Flash Intel İşlemci den .............. çıktı ( AMD karşı atağı ) Boşluğu kafaya göre doldurun aklıma gelmedi gece gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: SneakyWolf

genç parti kılsız işlemci yapacakmış oylarımız ona

amd işlemciler kılsız ve 1 ytl olacak

Bu espriyi ilk kim yapacak diye bekliyordum. lol

• ya beyler komplo olamaz mı .. bir de o açıdan bakmak lazım.. hemen atlamışsınız konuya sazan gibi :S geyik espiriler falan iyi hoşta milyar dolarların döndüğü bir sektör ve üst düzey iki firma arasında muthiş bir rekabet var ortada. ben kesinlikle komplo olduğunu düşünüyorum böyle saçma ve basit bi hata yapacağını sanmıyorum... dallamının biri işlemciyi almış eline oraya bi saç kılı tutturmuş resmini çekmiş yayınlamış sizde saf gibi inanın hemen lol :D iyi o zaman amd cilerde pentiumlara kıl vb bişiler monte ettirsin ve yayınlasın ''aaaaa şuna bakın pentium işlemcilerden yabancı maddeler çıkıyo hahaha hihihihi şuna bakın '' gibi bi gündem oluştursunlar.. çocuk olmayın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

Güzel arkadaşlarım, burda espri olarak yayınladığın bu haber bir markanın itibarını bitirmene sebep olabilir. Biraz ince düşünmek lazım. Ben fx57 yalan haber yayınlıyor, vay efendim ayıp ediyor dedim mi? Ben bu saçma sapan haberin yayınlanmasının yanlış olduğunu, haber niteliği taşımadığını, cem yılmaz uzantısı arkadaşlarımızın mesaj kirliliği yaparak forumu doldurduğunu söylüyorum. Ben fx57'den gelen ilgimi çekecek bir haber var mı diye her cpu bölümüne girdiğimde bu saçma sapan konuyu gördükçe tüylerim diken diken oluyor.

arkadaşa katılmamk elde deil
  • kesin yalan haber
  • Tabii ki işin espirisine kaçıyorlar bu haber ciddi bir haber degil. İşlemcilerin içinde 300 - 400 milyon tane transistor var. Bırakın saç telini işlemcilerin içlerine toz girmesin diye havasız ortamda üretiliyorlar. İşlemcilerin içindeki toz tanecikleri bile işlemciyi testlerde başarısız duruma sokuyor. Havasız ortamda, içlerine toz girmesin diye üretilmelerine rağmen üretim bandından çıkan işlemciden bir çoğu testlerden geçemeyip kullanım dışı oluyor. Böyle bir ortamda üretilen işlemcilerin içinden saç teli çıkması ve testlerden de çalışır durumda geçmesi imkansız. Herhalde AMD nin son zamanlarda ki durumundan dolayı işin espirisine kaçmışlar. Çünkü bu gerçekten imkansız bir olay.
  • Uğur Dündar görmesin waryaaa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.