Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence AMD'nin yeni işlemcisidir bu. İsim olarak da AMD Barcelona @-kıllı falan düşünüyorlardır
  • ya arkadaşlar böyle bişeyin oması mümkün değil.kesin intel hayranı bir TÜRK GENCİ yapmıştır .ama etkili olduğu kanatindeyim baksanıza forum karıştı.
  • kılda keramet olsa

AMD de cıkmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

quote:

Orjinalden alıntı: mav1li

Newegg yeni kampanya yapmış.

Harika üçlü

1.amd x2 3600+
    2.Biostar Ta690G
    3.Braun epilator

Not: Tiksinenler almasın.

ikisi de süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzeg -- 13 Temmuz 2007; 0:57:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: panama99

ya arkadaşlar böyle bişeyin oması mümkün değil.kesin intel hayranı bir TÜRK GENCİ yapmıştır .ama etkili olduğu kanatindeyim baksanıza forum karıştı.

yargıya bak direk ttürk gencihe onuda söyleyeyim ben yaptım tutuklayın

yok yok ben traşlı sempronumdan memnunum

• Fx57, haber anlayisina diyecek soz bulamiyorum. Devam et...
  • Bunun üstüne ben Ati'den bir de kıl yumağı şeklinde çalışır bir ekran kartı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

kılda keramet olsa

AMD de cıkmazdı

bende bu yoruma bayıldım du bakalım ne gibi yorumlar çıkacak burdan

• komık bır durum
    fabrıkaların vıdeo larını ızletıyorlar ıste bız boyle hıjyenız herkezın uzerınde karantına kıyafetlerı uretım yerlerı adeta karantına altına alınmıs bır sekılde uretım yapıyorlar ustune ıslemcıden kıl cıkıyor
    demekkı bu ısı cıddıye almayan ınsanlar var temızlıge onem vermıyorlar HACCP ılkelerıne uymuyorlar ıyıkı yemıyoruz bız bu ıslemcılerı
  • Kuyruklu olanın yıldızını, yalanını duydumda AMD olanını ilk defa görüyorum
  • MUHAHAHAHA
  • cihaz biraz kullanılmış gibi, eleman çalıştırmış cihazı, yanık saç kokusu geliyo kasayı açmış bi bakmış işlemciden geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: rec

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bir kere o zımbırtının saç teli olmadığı her halinden belli..(inanmaya kendi kafasından koparsın bakalım öyle metal bir tel gibi mi duruyor) ikinci haberin asparagas olmadığı ne malum rakip firmadan birisinin koymadığı ne malum teli..Haber değeri olmayan komik olarak andalandıracağımız ciddiye bile almaya gerek olmayan bir haber bence..FX daha ciddi haberleri getir bence foruma..

Bukadar tepki vermeye gerek bile yok. Aynı şey intel işlemcide olsa gülerdin. Biraz objektif olmak lazım. Fx57 bu haberi kendisi uydurmadı. Diğer haber sitelerinde konu oldğu için yazmıştır. Rakip firmaların işi gücü yok saç teli koycak

FX'in bu haberi uydurmadigi kesin de, son zamanlarda sitede cikan haberlerde kaynak gosterilmemesi cok yanlis, sitenin kalitesini azaltiyor.

• bırakın dağınık kalsın..
  • pardon ne bekliyordunuz?

max 100 dolara oyunlarda performans, tatmin edici oc ve kolay soğutulabilen bir işlemci...

neymiş 1 kıl çıkmış

o paraya bu kadar kıl kardeşim ver parasını al fx57yi peruklusunu verelim işlemcinin
  • fx57'nin bu haberi yayınlaması bile başlı başına yanlış. Taraflılığın, gayri ciddi'liğin göstergesi gibi duruyor bu haber..
  • AMD 'dir ne yapsa yeridir
  • Bu topiğe bişeyler yazınca noluyorsa ben de bi girip çıkiim bare.
  • Ya bazı yorumlara artık diyecek söz bulamıyorum. Konuyu açan arkadaşa yok taraflı falan demişler.

Nedir bu FX in çektiği, intelden haber gelir onu yayınlar bazıları huraaa AMD fanatiği der.

Ertesi gün AMD haberi gelir gene bazıları hurraaa intel fanatiği der. Bilip bilmeden yorum yapmayın.

Arkadaş haberimiz olsun diye vermiş bunu. Başka bir yerde görmüş ve vermiş. Haberimiz olsun diye.

Bir düşünün başka forumlarda millet bunu tartışıyor, heryer çalkalanıyor. Bir tek bizim haberimiz yok. Arkadaş arasında konu açılıyor ne valla öylemiymiş gibi bir duruma düşüyoruz.

Ayrıca konunun espirisini göremeyip ciddiye alanlara da ancak gocunma denebilir.

Bu arada olur olur saç çıkabilir ne olmuş. Altı üstü bir saç. Sany PlayStation lar yangın çıkardı, dizüstü pilleri C4 gibi patladı, cep telefonları mobil iletişim değil mobil facia oldu. Ciddi olan bunlardır. Gene bu saç sıkışmış olabilir. Belki kutunun içine sıkışmıştır, kargoda kutuya girmiştir içinde de oynaya oynaya sıkışmıştır. Adı üstünde kıl yahu. İlla bir kıllık yapıp yolunu bulur.

Yani buradaki yorumların hepsi bir espiri amacı güdüyor. Bunu ciddiye alanlara dediğim gibi söyleyecek laf yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

fx57'nin bu haberi yayınlaması bile başlı başına yanlış. Taraflılığın, gayri ciddi'liğin göstergesi gibi duruyor bu haber..

fx57 nickinin altında haber editörü yazıyor diye, adamın her açtığı konu ciddi bir haber olmak zorunda mı? Haber niteliği taşımayan ilginç bulduğu bir olayı forumda paylaşamaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.