Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk once çekirdek sayısını artırdılar,yakında saç sayısı da artar bu işlemcilerin,yakında kıl yumağı falan alacağız herhalde
  • Bir kere o zımbırtının saç teli olmadığı her halinden belli..(inanmaya kendi kafasından koparsın bakalım öyle metal bir tel gibi mi duruyor) ikinci haberin asparagas olmadığı ne malum rakip firmadan birisinin koymadığı ne malum teli..Haber değeri olmayan komik olarak andalandıracağımız ciddiye bile almaya gerek olmayan bir haber bence..FX daha ciddi haberleri getir bence foruma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 12 Temmuz 2007; 18:14:09 >
  • Alırken işlemcinin kutusunda yazıyor;
    Includes; CPU,Fan,Manuel,Saç Teli o da ne??
  • AMD mühendisi :

"AMD işlemcileri stabil bir ortamda el deymeden üretilir.Hatta kimi zaman el deymemesi için montajı saçlarımızla yaparız..."
  • milyarda bir ihtimal ben almış olsaydım o işlemciyi bi loto felan oynardım herhalde
  • AMD BİZİM antepte toptan kaçakçı AhMeD ustaya fason yaptırıyor.inanmayan varsa dna testi yapsın
  • biz çorbaya atıp yensini isterdik şidmi eski işlemciye kıl takıp "bundan kıl çıktı değiştirirmisiniz" desek geri alırlar mı
  • amd yıpratrmak icin yapılan bisey kimse buna bakarak kafası karışmasın buna hiç bir zaman bakmam
  • valla haberin doğru yanlışını bilmem ama ben bu forumlarda bu kadar gülfüğümü hatırlamam. meğer ne yetenekler varmış ne cem yılmazlar çıkar burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bir kere o zımbırtının saç teli olmadığı her halinden belli..(inanmaya kendi kafasından koparsın bakalım öyle metal bir tel gibi mi duruyor) ikinci haberin asparagas olmadığı ne malum rakip firmadan birisinin koymadığı ne malum teli..Haber değeri olmayan komik olarak andalandıracağımız ciddiye bile almaya gerek olmayan bir haber bence..FX daha ciddi haberleri getir bence foruma..

Bukadar tepki vermeye gerek bile yok. Aynı şey intel işlemcide olsa gülerdin. Biraz objektif olmak lazım. Fx57 bu haberi kendisi uydurmadı. Diğer haber sitelerinde konu oldğu için yazmıştır. Rakip firmaların işi gücü yok saç teli koycak
  • Fx57 asla yalan haber vermedi galiba Gunwane arkadaşımız amd fanatiği fazla bu konu üstünde durmayalım ama bu saç kılı arkadaşım Gunwane sen yinede kafana takma amdnin dalgınlığı diyip geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Uğur Dündar mı basmış bu AMD'nin fabrikasını peki?

Evet... oraya gönderen kim biliyormusun İNTEL....

Gerçekten bu Türkiyede' de bu işler böyle yürüyor....

Ya beyler enterasansınız adamlar milyon adet işlemci üretti bi tanesinden kıl çıktı ....milyonda bir oldu , ne var bunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

Öyle ama kel mi ?
  • Amd intel'in yeni işlemcilerinin başarısını sezinlemiş olmalı.. Bu kıllanma durumunu buna yormak mümkün.

• İşlemciyi alan adama acıyorum.

Güç tüketimi, ısınma sorunu, performans derken bir de kuaför masrafı çıktı ortaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamesjoice

İşlemciyi alan adama acıyorum.

Güç tüketimi, ısınma sorunu, performans derken bir de kuaför masrafı çıktı ortaya.

dedigine gore inanırsak amd işlemciler cok ısınıo
    anormal güç çekiyor.
    performansta yerlerde....

100usd ye o işlemci her işi gorur fazla bile kalır clockla x2 5000 lerle yarısabilio
    cok bilmeden sıkmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

güldürürken düşündüren resimlermiş fx57 teşekkürler...
  • işlemcinin üstündeki metal zımbırtı çok kolay kalkıyo birinin onu söküp arasına saç koyup yapıştırmadığı ne malum o kadar kalın bir saç telinin görünmemesi biraz zor.
  • HLL OLsun
    quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

amd çembel sakal bırakıp siyasete girecekmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyar

buldunuzda kılsızınımı arıyosunuz (çift çekirdeği )

AMD'den sınırsız hizmet işte...
    Brisbane'yi bulup da kıllısını arayanlara...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.