Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amd'nin zaten bi ayağı çukurda şimdide bu bi kaç ay sonrada içinden tarak çıkar derken fön vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

kimsin nesin bilmiyorum ama
    cem yılmaz halt etsin
    bombasın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

En güzel yorumlardan biri. Eline hayal gücüne sağlık.

Bu arada olur olur insanlık hali. Saç teli bu kolay kolay görünmez ki.

Metal kısım takılırken havadan gelip konmuştur oraya. bu arada içinde cumhuriyet altını çıkan işlemciler de istiyoruz.

cidden güzel yorum başka denicek bişi yok.

• teknoloji merkezinde üretilen işlemcileri kimlere paketletiyolarsa artık? bence o/c yapanlara ders olsun bu resimler. alttan akımı verince üstten böyle saç çıkar şu saç çıkartan krem muhabbeti geldi aklıma
  • Haber çok eğlenceli bir hal almış. Fakat dikkatiniz bir noktaya çekmek istiyorum. (bakalım ne kadar başarılı olacağım)

İşlemci sanki kullanılmış gibi durmuyor mu? Yani kutudan çıkan işlemcinin üstündeki metal plaka benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla daha parlak olur. Bunun ise sanki üzerinde termal macun varmış ta silinmiş ve hafif üzerinde matlık kalmış gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaFiAMaX -- 12 Temmuz 2007; 16:41:26 >
  • Konu AMD ile dalga geçme sınırına varmış, ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi japon yapıştırıcı ile yapıştırılmadığını kim ispatlayacak. Bence bu haber kaldırılmalıdır, daha fazla yayınlanmadan. Zira AMD'nin prestijini zedelemekte ve bilinçli olmayan kullanıcıları negatif etkileme potansiyelide yüksek bulunmaktadır bana göre. İlgili yerler tarafından değerlendirilmesi dileklerimle.
  • amd iyice sapıttı yaw işlemcinin içinde saçın ne işi var?
  • gariban bir çinlinin saç teli işte..
  • Benim dün aldığım Intel işlemcinin içinden de saçteli çıktı. Hadi ispatlayın şimdi çıkmadığını.
    Öyle her demeyle inanıyorsanız vay halimize.

Bu arada işlemcimin başı kel mi yorumunu yapan arkadaşı kutluyorum. Hakikaten bomba espri...
  • http://img169.imageshack.us/img169/9623/11b7c3ae259649d69267267ib1.jpg bu resime dikkatli bir biçimde bakarsanız işlemcinin üstünde macun gibi bi kalıntı var yada üst taraf hafifden yamulmuş
  • Amd yakında sakalda bırakır
  • way bee ben tiksinirim simdi bundan kullanamam daha bunu öööğğğğğğ midem bulandı yaaaa
  • yaw islemcidende sac teli cıktı ya helal olsun
  • Bence bunu AMD bilerek yaptı ki şöyle açıklıyayım AMD, İntel e diyorki bak biz kıllı işlemci üretiyoruz siz üretebiliyormusunz yaaaa ....

• amd çembel sakal bırakıp siyasete girecekmiş
  • amd den beklenen ne amd nın yaptıgı ne batar yakında amd
  • Böyle de şey görülmüş değil

• 65nm üretilen transistörlerin 400tanesi bir saç teli kalınlığı yapıyor siz hesaplayın gerisini.
  • buldunuzda kılsızınımı arıyosunuz (çift çekirdeği )
  • Çok kıl bi işlemciymiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.