Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • intelin bunun altında kalıcanı hiç sanmıyorum bütün milletin sempatisini kazandı baksanıza AMD duyduma göre intel topluca peruk siparişi vermiş
  • HLL Olsun 2
    quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

ilk once çekirdek sayısını artırdılar,yakında saç sayısı da artar bu işlemcilerin,yakında kıl yumağı falan alacağız herhalde

• Ben Hemen operasyonla benikine sac ekecem?
    quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

Öyle ama kel mi ?

• şimdi benim bildigim işlemci üretimi almanyada yapılıyor
    paketleme malezya filipinler gibi daha düşük ücretle çalıştırılan ülkelerde yapılıyor

waferden işlemcilerin teker teker çıkarılması kontrol edilmesi gayet hassas ve titiz çalışma gerektirir bu işlemci yongaları paketlenmek için dediğim gibi bu ülkelere gönderilir ,işte bu ülkelerdeki insanların ekonomik durumuda okadar iyi degil çıkan saç herhalde paketleme işleminde çalışan bir kızın saçı kanaatimce ayda 200-300 doalra çalışıyorlar bu insanlar herhalde bonesini takmamış çalışan

ayriyetten saç kılının sonradanda yapıştırılmış olma ihtimali var o ayrı konu

...ben amd den onboard 2400 xt yonga setli directx10 destekli anakart üretmesini istiyorum

saygılarımla
  • benim midem bulandı amd den
  • Amd yi maskara ederler şimdi Bu arada saç teli olduğu ne malum
  • hadi çıktı anladıkta neden 1 tane de 2 tane değil ?

Amd bizi göz göre göre kazıklıyor !
  • Bende kendimi kıllı sanırdım... İşlemcide bile kıl var yahu
  • ne olursa olsun bunun üretim zamanı olması bence çok saçma...üretildikten sonra ambalajlama bölümüne gelinceye kadar o kadar testten geçiyor hiç kimse mi fark etmemiş bunu ya???? bana kalsa bu aldatmacadır ama eğer gerçekten de bu doğru ve üretimden kaynaklı bişiyse ben AMD nin kalite kontrol birimlerine şüpheyle bakmaya başlarım...hiç değilse onu satacaksan bare eline bi kesici al da sarkan saçı fark edilmeyecek bi şekilde kes ya...bu şirketin kaliteye ve düzene bakış açıcı için ciddi bir kötü reklem olmuş bence....
  • Newegg yeni kampanya yapmış.

Harika üçlü

1.amd x2 3600+
    2.Biostar Ta690G
    3.Braun epilator

Not: Tiksinenler almasın.
  • artık işlemci ile birlikte traş olacaz ne günler gördük
  • bence intelciler sonradan koymuşlardır
  • Bence gırgır olsun diye resmi çeken yapmıştır , üretilen bu kadar işlemciden çıkmamışda onumu bulmuş Şaka gibi gidip piyango bileti felan alsın

Yada Bir İntel severin işide olabilir AMD yi zaten bayıttılar şimdide öldürmeye felan çalışıyor olmasınlar
  • dedigim gibi amd kaliteli üretim yapar paketleme yaparken saç teli kaçmıştır filipinlerde felan olmuştur olayda amdenin hatası yok işçi hatası amd den işlemci yongaları paketler içinde gelir rulo halinde makineye takarsın bir ucunu makine paketlemesini yapar işlemcinin işte o paketleme makinesinin rutin bakımı vardır ,bakımı veren eleman saç telini düşürmüş olabilir ,
  • amd puhahahaha
  • Kesin pinler hasar görmüştür saçların %98 i suysa...
  • BU İŞLEMCİ İPLİ MODEL PARDON YA SAÇLI MODEL

• Belli ki AMD mühendisleri C2D nin başarısını çok stres yapmışlar. Kafalarında saç kalmayacak zaten böyle giderse...
  • AMD'de çalışanların saçını başını yolduğu ortada.şirketin bunalımı çalışanlarınıda bulmuş.hemen DNA testini yapıyorus rahatsız elemanımıza gerekli müdehaleyi yapıyoruz.yada yılın amd adamı seç.sinler . sacımızı basımızı yola yola bugunlere geldık..
  • kepek yaptı mı fena
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.