Şimdi Ara

## AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wondercrafter

acaba üretimdeki hangi kişinin saçı bu?

DNA dizi analiziyle rahatlıkla saptanabilir.
  • Delinin biri kuyuya bir taş atmış ....
  • amdnin yeni teknoloji bu galiba kıllı işlemci
  • Yahu daha uzatmaya gerek yok.

Gerkli espiriler zamanında yapıldı. Kaldı ki haber amaçlı değil eğlenca amaçlı idi.
  • kıl-saç üzerine güzelleme adına ne varsa bu konuda yazılmış
  • DNA Testiyle kim olduğu bulunabilir mi acaba?
  • enteresan
  • bazı fırınlarda ekmeğin içinden tahta bile çıkıyor tahtayı ne zaman görürüz acaba
  • Süper topic ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

öldüm gülmekten yaw süpersin

süper

• BENCE İNTELE YETİŞEMEDİĞİ İÇİN AMD PATRONLARI MÜHENDİSLERİNE FIRÇA ATIYOR. ADAMLARINDA STRESTEN SAÇ LARI DÖKÜLÜYOR. NE YAPSINLAR YA YAZIK AMD İŞLEMCİ ALINDA ADAMLARIN YÜZÜ GÜLSÜN

28 YAŞINDAYIM 10 SENEDİR CELERON KULLANIYORUM BEN BÖLE İŞLEMCİ GÖRMEDİM MUHAHAHA NASIL GÖREYİM BAŞKA İŞLEMCİ KULLNAMADIMKİ AMA İTİRAF EDEYİM HALEN KULLANIYORUM CELERON 2,2 ECS648FX-A SİS CİPSETLİ 512 MB DDR 400 RAM GEFORCE FX5200 30GB MAXTOR HDD OXI 300 WATTS TAKILMADAN OYNADIĞIM OYUNLAR *NFS CARBON* CALOF DATY 2* MIDLLE EART RING OF THE KING 2* ROME TOTAL WAR* C&C GENERALS * C&C GENERALS ZERO HOUR* DOOM 3 * FİFA 2008 * 25 TO LİFE * EL MATADOR * BUNLAR AKLIMA GELENLER MAKİNANIN BANA TOPLAM MALİYETİ 2005 YILINDA ALDIM 225 YTL İDİ 2.EL TOPLAMA OLARAK MALTEPE HURDA PAZARINDAN ALINMIŞTIR. HER ŞEYE RAGMEN CELERON BİLGİSAYARA SERVET ÖDEMEYİN

• hehehe komedi ya
  • İlerleyen kullanımlarda postiş - peruk üretecek kadar saç çıkarıyormuş CPU. Güzel teknoloji.
  • cpu ya bioder felan sürmesseniz olacağı buydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Yani şimdi bizim işlemcilerin başı kel mi?

• bir saç bu kadar adamı dile getirdi. reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • yarın arenada göreceklerimiz

evt sayın seirciler arena depolara girior bu seferki depomuz işlemci üreticilerinin devlerinden 1i olan amd hangi şartylarda üretim yapıor

evt beyfendi bu bir rezalet cpu nun içinden saç teli çıkmş buna ne diceksinz
  • AMD belki yeni saç teli bulunan bir işlemci serisi üretmiştir.Arkadaşın bundan haberi yoktur
  • demekkı herşey ülkemızde olmuyor işte
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.