Şimdi Ara

AMD işlemciye hangi Anakart almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar AMD 64x2 Dual core 4600 + 2,4 işlemci almayı düşünüyorum bunun yanına bana oyun oynatabilecek üstünde VGA sı olan bir anakart lazım hangi anakartı tavsiye edersiniz bana?Fazla pahalı olmamasını tercih ederim ama bana en azından COD 2 yi memnun edici seviyede ve diğer yeni çıkan oyunlarıda orta seviyelerde oynatsa yeterli olacaktır.

• gigabyte 770 çipsetli bir anakartı düşünebilirsin veya biostar 780gyi tercih edebilirsin
  • peki sence üstünde vga sı bulunan bi anakartımı alsam yoksa daha ucuz bi anakart alıp üstüne bir ekran kartımı taksam? Bana toplamda yine aynı parayamı gelir yoksa dahamı pahalıya gelir?Mesela senin bana tavsiye ettiğin kartta sanırım dahili 3200hd ekran kartı bulunuyor bu özelliklerde bi ekran kartını alıp ayrıca 60 ytl civarı bir anakart( MSİ 7253 K9VGM-V)gibisinden nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xorbitx

peki sence üstünde vga sı bulunan bi anakartımı alsam yoksa daha ucuz bi anakart alıp üstüne bir ekran kartımı taksam? Bana toplamda yine aynı parayamı gelir yoksa dahamı pahalıya gelir?Mesela senin bana tavsiye ettiğin kartta sanırım dahili 3200hd ekran kartı bulunuyor bu özelliklerde bi ekran kartını alıp ayrıca 60 ytl civarı bir anakart( MSİ 7253 K9VGM-V)gibisinden nasıl olur?

GIGABYTE DS3 AMD 770 DS3 AM2+ DDR2 1066Mhz 93 $ + KDV= 131,14 YTL
    CORSAIR 2x1 GB 800MHZ DDR2 XMS2 6400 CL5 ram 59 $ + KDV= 83,20 YTL
    Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB GDDR3 PCI-E Dual DVI / ViVO 125 $ + KDV=176,26 YTL

sahsen cok onerilen secenekler bu sekilde oluyor... gelecege de yatiriim oluyor... su anki mevcut butun yeni islemcilerle kullanabiliyorsun bu anakarti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

quote:

peki sence üstünde vga sı bulunan bi anakartımı alsam yoksa daha ucuz bi anakart alıp üstüne bir ekran kartımı taksam? Bana toplamda yine aynı parayamı gelir yoksa dahamı pahalıya gelir?Mesela senin bana tavsiye ettiğin kartta sanırım dahili 3200hd ekran kartı bulunuyor bu özelliklerde bi ekran kartını alıp ayrıca 60 ytl civarı bir anakart( MSİ 7253 K9VGM-V)gibisinden nasıl olur?

GIGABYTE DS3 AMD 770 DS3 AM2+ DDR2 1066Mhz 93 $ + KDV= 131,14 YTL
    CORSAIR 2x1 GB 800MHZ DDR2 XMS2 6400 CL5 ram 59 $ + KDV= 83,20 YTL
    Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB GDDR3 PCI-E Dual DVI / ViVO 125 $ + KDV=176,26 YTL

sahsen cok onerilen secenekler bu sekilde oluyor... gelecege de yatiriim oluyor... su anki mevcut butun yeni islemcilerle kullanabiliyorsun bu anakarti..

Üstadım, peki Sapphire 780G alsa, sonradan para biriktirip Sapphire 3450 alsa daha iyi olmaz mı ?

Bu arada, 770'lerde bence en iyisi Sapphire, ama TR'de bulması sıkıntı ne yazık ki... 770'de Crossfire da var, adamlar harika yapıyyorlar bu işi yaa !

• quote:

dediğin anakartı ben kullanıyorum.fena değil yani en azından sorun çıkarmıyor.ama geleceğe yönelik bir kart alırsan daha iyi
  • tekrar baslık acmım

yiğenime bilgisayar topluyoruz (oyun)
    amd 4600 x2 işlemci
    2400 ekran kartı var cok pahalı olmadan en fazla 100$ civarı
    hangi anakart en iyi performansı verir
    eskiden epox vardı(nforce ) amd ile mukemmeldı şimdi ne olabılır..

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 16 Ağustos 2008; 11:25:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msı k9a2 platınum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.