Şimdi Ara

Amd Le 1620 Overclok Nasıl olmus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Elimde ASUS M2A-VM overclok denemem oldukca basarılı gecti diyebilirim.. 2400@3300 gordum ve stabiliteyi yakaladım..[simage]
    [/simage]

• valla 1.2v ile ii gitmiş işlemci. bi arkadaşta LE-1600 var ve biostar TA-690G anakart var voltaj vermeden 3.2 Ghz'e çıkamadık. orthos,spi vb.. testler yaptınmı.sistem stabil calışıyormu.
  • evet test ettim arkadasım 2 saat nfs carbon oynadımm masallah cok ıyı 48 saatir acik masallah ibsey olmadı dahada gitmio ama 3.6 gordum fakat stabıl degıl vede sıcaklık ust safhalarda dolasıyor yanii 80 derece fln tak kapanıyor reset olayı oldu sıcaklık orjinal fan 25 derece masaustunde oyunda 38 fln oluyor yani gayet iyi memnunum:)
  • biz nerde hata yapıyoruz yaw... neden cıkamadık 3.3ün üstüne bi turlü anlayamadım.
  • valla bu işler yetenegın dısında sansada bakıyor:)) herkes bana biostar ta690g onerdi ama bn kendımm dedim asus: siz onbord ekran kartımı kullanıyorsunuz? ve bellı bı yerden sonra cakılmasının sebebı onboard ekran kartından dolayı olabılıyormus oyle duyum almıstım 1 kac yerden valla voltajsız iyi benimki ne kadar voltaj verip fsb yi yukseltsemde cakılıyor yaa
  • ilk olarak onboard ile deniyorduk. fakat şuan harici bi kart kullanıyoruz sonuc yine aynı. gerçi psu cok dandik ti onu yeni değiştirdik ve yeniden bi deneme yapmadık. fırsat olursa onumüzdeki hafta içi bi deneme daha yapacağız.
  • hmmm ama onbordsuz calıstırmak performans arttıyor ben oyle algılıyorum ama yanlisda olabılır,psum asus 350 watt cok iyi bence yeterlı yanii insallah basarili gecer aslında cpu fanım ıyı olsa cok ıyı olacak ve ben ustelık macun surmeden kullanıyorum en kısa zamanda macun alıp denıyecegımm bakalım hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qokhan20...

gerçekten güzel gitmiş işlemci.. Bi süperpi testi yapıp ekran görüntüsü koyarmısın.. Performans nasıl işlemcinin.. Winrar donanım testi, EVEREST= bellek okuma-yazma-gecikme ve Cpu testleri yapıp ekran görüntüsü koyarmısın. Ben amd nin athlon 3000+ l2 512 kb olan kullandım ve bunun L2 1 Mb olduğu için performansını merak ediyorum. 90 nm olmasına rağmen güzel oc. olmuş ve voltajıda 1,20

Biraz voltaj verip daha yukarı çıkmayı denemedinmi? en azıdan 1,30 volt felan verip 3,5 ghz.leri stabil olarak görebilirsin diye düşünüyorum

• http://img528.imageshack.us/my.php?image=adszssfm4.jpg

bu arada 3.40 yapmayı basarabıldım ht yı dusurdum ht nın yuksek olması performans arttırırmı? yoksa 1000 seviyesinde kalmasımı daha iyi baskada gitmior

bu everst ama trial version key bulamadım:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokhan20 -- 21 Mart 2008; 16:55:28 >
  • Dikkatimi çekti ramin 5-5-5-15 te iyi lakin CR1 olarak gördüm Onu 2'ye alırsan daha rahat oc yaparsın. Ram timignlerini ayarladığın menüdedir biosta büyük ihtimal. Oradan 2T olarak ayarlarsan daha iyi olacak. En azından ram önünü kesmez. Ha Gayret 3500 görecek bence o sistem. Zaten gördü diye yazmışın ama en azından stabil olması önemli...
    Bi süper pi testi yapsan hani MErak ediyorum 30sn altına inecekmi..

• quote:

Orjinalden alıntı: qokhan20

http://img528.imageshack.us/my.php?image=adszssfm4.jpg

bu arada 3.40 yapmayı basarabıldım ht yı dusurdum ht nın yuksek olması performans arttırırmı? yoksa 1000 seviyesinde kalmasımı daha iyi baskada gitmior

bu everst ama trial version key bulamadım:S

HT nin yüksek olmasını çok aşırı bir performans farkı olacağını sanmıyorum. Dediğin gibi 1000 civarı tutmak daha iyi. 1200 ü geçmemeye dikkat et. Ben 295 fsb ile günlük 1180 de kullanıyorum..

• arkladasım dedıgım gıbı 3.6 felan da gordum stabıl degıl fakat 3.40da bıle res atıo ama sey macun olmadıgından yapabılır dıorumm macun alıyım bi oyle denım belkı 300 fsb gorebılırım dıyorum bakalım ama 3.3 de suan 3dmark03 testı yapıyorum koyarım bırazdannn
  • Voltaj vermedin mi? 3,4 Ghz de.. Reset atıyorsa volraj istiyor demek ki
    Yaw nasıl macun olmadığından; macunsuz mu taktın fanı..
  • evet macunsuz sıfıra sıfır temas yanii ama ya garip bisey var 3d mark 03 skorum 3093 alıo asus anakart 690g chipsetle aynı sıstemı nforce520 msi k9n neo v2 ıle kullandım 3 hafta o 3.2 den fazla gıtmıo ama 3dmark 03 puanım 4773 du bu cok garip
  • valla bizde LE-1600 ü standart fanı ile kullanıyoruz. extra bi macun kullanmadık.ve 3.2 ghz de 50 dereceyi bile gormedi. üstelik biz voltaj da verdik.
    bu işlemci gercekten cok güzel...
    http://forum.donanimhaber.com/m_20071052/mpage_1/key_//tm.htm#20072262 bir iki de test yapmıştım
  • guzel olmus fakat benım osrunumu hala anlıyamadım yaaa cıldırıcam msi takcamm offf:S
  • +0,100 gibi bir voltaj artışı dene.belki sistemde bi kararsızlık vardır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.