Bildirim
Amd phenom 2 940 ile 920 arasındaki fark nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biriniz cevap verin lütfenn..!! -
920 2.8 ghz 940 3.0 ghz arada 200 mhz fark var ve 2 doları al 940 derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 6 Temmuz 2009; 22:16:56 > -
ARKADAŞ 920 SİNİ ÖNERDİ sen beni dinle dedi :S -
quote:
Orjinalden alıntı: xesoesx
ARKADAŞ 920 SİNİ ÖNERDİ sen beni dinle dedi :S
2 dolar içinmi -
Ne 2$ ne alakası var
940 pek tutulmuyo 920 vereyim dedi... -
quote:
Ne 2$ ne alakası var
940 pek tutulmuyo 920 vereyim dedi...
bence onu diyen kişiden uzak dur al 940 ı keyfine bak -
quote:
Orjinalden alıntı: jacquel.dw
quote:
Ne 2$ ne alakası var
940 pek tutulmuyo 920 vereyim dedi...
bence onu diyen kişiden uzak dur al 940 ı keyfine bak
aynen 940 hem 200mhz daha hızlı, hem de çarpan kilidi açık.. illa ki bu iki işlemci arasından birisine "tutulmuyor" diyeceksek o tereddütsüz 920 olur.. -
O arkadaşına söyle bilmediği konularda yorum yapmasın sende bilgisayar ile ilgili o arkadaşına soru falan sorma gel buraya başlık aç biz sana yardımcı olalım.Tabiki 940 alınır 2 dolar için 920 alınmaz. -
940 ile değiştiriyim mi benim 920 lik işlemciyi ? -
quote:
940 ile değiştiriyim mi benim 920 lik işlemciyi ?
tabiki değiştir. -
Benim normalde aldığım 940 tı fakat adam parçalar geldiğni de dedi 920 daha iyi kutu nerde dedim..
attım ben onu dedi.. :S
şimdi değiştirecem gün aldım fakat dediki pişman olacaksın 940 tan emin ol dedi bende olsun dedim ramleride hyperx aldım fakat geldi ramler baktım model fln yazmıyo normasl knigston ram dedim hyper x te istiyorum -
O adam 3 keğıtçı gibi geldi bana kardeş geçmiş olsun :S -
quote:
Benim normalde aldığım 940 tı fakat adam parçalar geldiğni de dedi 920 daha iyi kutu nerde dedim..
şimdi değiştirecem gün aldım fakat dediki pişman olacaksın 940 tan emin ol dedi bende olsun dedim ramleride hyperx aldım fakat geldi ramler baktım model fln yazmıyo normasl knigston ram dedim hyper x te istiyorum
Vay vay vay.. Pek de biliyormuş..
Hocam sen salla bunları, DH'ye mutfak robotu bile sorsan en iyi tavsiyeyi alırsın.. Al 940'ı tabiki..
-
Tabiki 940 şu anda aralarında 10 dolar gibi bir fark var 0.2 ghz oynuyor. ama 940 black modeli olduğu için...
fsb si 4000 mhz 920 normal olduğu için 3600 mhz bunu da göz önüne alıp 940 almanı tavsiye ederim -
quote:
şimdi değiştirecem gün aldım fakat dediki pişman olacaksın 940 tan emin ol dedi bende olsun dedim ramleride hyperx aldım fakat geldi ramler baktım model fln yazmıyo normasl knigston ram dedim hyper x te istiyorum
dost kazıgı böle birsey olsa gerek , arkadas caktırmadan öpmek istiyor seni kesinlikle cpu-z ve everest gibi programlarla ram e de bak kasayı acmak istemiyorsan
modelini ögren
ayrıca arkadasına benchmarkları göster biraz arastırıp göster 940 ın daha hızlı oldugunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X