Uzun aradan sonra ilkizlediğim video inceleme buydu ve Mesut Çevik stil değiştirerek beni bayağı şaşırttı. Video incelemeye gelince AMD yine fiyat yönünden avantajlı. AM2 anakartta bile çalışıyor yani budur.
Amd yine gayet avantajlı aslında Phenom 2 başarılı bir işlemci herkesin satın alabileceği iyi bir işlemciyi yapmak önemli birşey dir ayrıca yine herkesin satın alabileceği bir anakartta çalışmasını sağlamakta bu bakımdan kendisinden isteneni yapmıştır 1200 ytl lik işlemciler yapacağını sanmıyorum amd nin
AMD, Intelin Tahtını sallamaya basşlamış gibi gözüküyor.Yakında peşpeşe fiyat indirimi görebiliriz yada daha uygun fiyatlı intel çözünleri vs vs...
Meraba ben Mesut Çevik.
Bence bu kadar beklemeye bu bir fiyasko iyi ama beklenen bu değildi hakikaten.
quote:
Orjinalden alıntı: wurunkadde
bu işlemciyi bekliyorum. tüm sistemi aldım tam phenom 9950 alacaktım phenom 2 ler gelecek diye bekliyorum. gigabyte ga-ma790gp anakarta uyumlu mu acaba? bu konuda bilgisi olan varmı ?
Phenom II işlemciler AM2 ve AM2+ soketine uyabiliyor ve DD2 ve DD3 ü deestekli anakartta kullanılabiliyor
bence amd en iyi politikayı izliyor bekliyor sonra vuruyor. bende sistem değişiminde kesinlikle amd ye dönücem.
intel fiyat olarak baya pahalı phenom II ye göre bence bu özellikler yeter bir işlemci için ve kesnlikle phenom II