Önümüzdeki bir zamanda daha geniş bir işlemci yelpazesi ve daha fazla test ile karşınızda olmayı planlıyoruz. Süre kısıtı, bu incelememizde bazı testlerden fedakarlık yapmamıza neden oldu.
İnceleme çok güzel olmuş ama eksiklikler var... merakla bekliyoruz...
quadlarla arasındaki farkı merak ediyorum açıkcası...
özelliklede oyunlardaki getirisini...
Amd Fp oranını her zaman dikkate almıştır ihtiyacımız olanı uygun fiyata vermeyi başarmış bir firma bu işlemciyi bende çok merak ediyordum incelemeniz çok yerinde olmuş sizinde söylediğiniz gibi daha geniş eksiklikleri tamamlanmış bir test çok daha faydalı olur. İşlemciyi direk alıp am2 anakartlarımıza takabilecek olmamız harika bi gelişme bence Amd yeni bir başlangıç yapmış gibi oldu aslında arkasından daha da iyi bir mimarinin geleceğini düşünüyorum Amd yi destekliyorum çünkü İntelin desteklenmeye ihtiyacı yok Amd den çok daha fazla fabrikaya ve piyasa değerine sahip bir firma herzaman iyi şeyler yapacaktır mutlaka, Amd nin neler yapabileceği biz kullanıcılar için çok önemli rekabet edebilmesi alternatif ürünler geliştirebilmesi ayakta kalabilmesi için desteğe ihtiyacı olan taraftır saygılar
gayet iti değerler bence.özellikle yüksek çözünürlükte corei7 yi geçiyor oyunlarda..22 '' ve yukarı monitörü olanlar için phenom2 ilk tercih edilmesi gerekir
Bu çok açıklayıcı oldu Mesut Bey, teşekkürler.Diğer yapıcağınız testleri sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin.
güzel inceleme elinize sağlık.
un kullanmak hakkattane bir türk ün düşüneceği bi durum ve yapılmışta.bakalım ilerde maddeyi kullancaksanız
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
Merhaba,
Önümüzdeki bir zamanda daha geniş bir işlemci yelpazesi ve daha fazla test ile karşınızda olmayı planlıyoruz. Süre kısıtı, bu incelememizde bazı testlerden fedakarlık yapmamıza neden oldu.
testleri bekliyoruz
işlemciyi sıvı azot ile soğutan arkadaşın biraz daha canlı durması gerekir arkadaşa bi redbull ısmarlayın benden
aman 2 3 tane vermeyin redbull u işlemci ye sıvı azot yerine redbull döker sonra kanatlanırlar beraber.
işin şakası elinize sağlık ben halen diyorum amd = f/p
Önceki sayfada sorduğum soruyu kaynattınız gitti. DDR3 desteği var mı yok mu şimdi bu işlemcinin?
vay be beklenen inceleme buydu teşekkürler
imzamdaki ana kart ile uyum sağlarmı ve x2 6000 ile aralarında nekadar bi fark vardır .Fps oyunları için soruyorum
i7 işlemci 600$,
x58 Anakart 300$,
bunun yarısından daha az parayla %15 eksik performans paha biçilemez :)
eminim bizde evde cpu lara sıvı azot verecegiz yakınca :)) bu ne aga bence asıl olan oc siz hızlı ve ucuz olması gerisi macera....
türkiyeye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum f/p açısından süper bi işlemci
core i7 nin phenomu tokatlamasının sebebi heralde 3 kanal bellek ve ddr3
tek kanal ddr2 ile cift kanal dd2 yada ddr ları test edin farka bakın.
aynı şey 2 kanal ile 3 kanal arasında olablir diye dusunuyorum.
amd phenom2 nin ddr3 versiyonu ile 3 kanal teknolojisine gecmeli geriden gelmemeli.
soket am2 formunda oldugu icin am2 anakarta takilir ama am2 anakartlarda ht link dusuk oldugu icin tam verim alamazsin.ayrica bios updatesi yapman gerekir anakartinin yeni biosu cikmali bu islemci icin o da am2 anakartta zor am2+ anakartlara bile cikmiyor.bios desteklemeden calistirirsan gene tam verim alamazsin alet suyunun suyu olur hic bulasma bence.
amd çok farklı platformlarda savaştığını belli etmesi lazım ama ama intelin de corei7 serisine bende en az 1 yıl gerek yok çünkü core duo lar mecut yazılımlara fazla bile amd cazip bir fiyat koyarsa iyi satar
anakarta kar yağmış bir de çam ağacı dikseydiniz...