Şimdi Ara

Amd Phenom II 925 Boşta 65 derece tarayıcı açık 70 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum üyeleri. Başlıkta belirttiğim gibi. Bilgisayarı açıp bios a girdiğim anda 40 tan başlayıp 58 e çıkıp oralarda kalıyor 15-20 dakika biosta bekleyip baktım. Sonrasında bilgisayar açılınca HwMonitor ile baktım ve şu mesajı yazarken bile 69 derece. Termal macun yok, fan stok ama tertemiz. Psu 600W , 548W 12V değeri var.Termal macun bu değeri normal değerlere indirebilir mi? Fan sorunsuz çalışıyor fakat oyunlarda sıcaklık yüzünden kasma yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benya -- 28 Temmuz 2014; 11:30:14 >

• macunu dene hocam

birde oyun oynama tarayıcıda 70 ise oyunda 85 90 falan olabilir kötü yani

o da olmazsa fan alırsın artık
  • Hocam şimdi şöyle bi durum var. 4-5 yıldır böyle bi problem yaşamıyordum ben :( Yani aklıma bir şey gelmiyor şahsen. Macun 30 derece düşürür mü o da meçhul.
  • Adamlar boşuna macun sürmüyor işlemci ile soğutucu arasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macunsuz kullanma,çok büyük yanlış.
    Kullan ve kaç derece faydalı olacağını etüt et.
  • Elbette macun düşürüyor fakat 8-10 derece oyunlarda fayda eder mi,etmez. Dediğim gibi şu an sadece tarayıcı açık ve 69 derece. Oyunda muhtemelen 80+ oluyor farkında değildim bugüne kadar ama çok fena kasıyordu ve kasması imkansız oyunlarda kasıyor. Daha önce termal macun sürmedim sizce sürebilir miyim yoksa teknik serviste sürerler mi örneğin vatan'dan alsam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci boşta 52-55 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.