Şimdi Ara

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.244
Cevap
21
Favori
208.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boşta 29 derece yükte 50 derece.Thermalright ultra extreme 120.
  • @xsekox ve @fbsrkc06 x6 larınızla tekrardan hoşgeldiniz x6 kullanan 3 kişi var iki kişi 4 ghz'i bulmuş dahada yüksek değerlere ulaşabileceğinizi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: €XTReMe

arkadaşlar bende aranıza katılayım ..... sistemim imzamda yazılıdır ... buda bu sabahki yaptığım ufak bi teste ait değerler resimdedir ...
    yorum yaparsanız sevinirim ... bakmayın nikim Extreme ama öle pek prof değilim :)
    bu konuyu açmanız tek başlıkta toplamanız gerçekten harika olmuş... emeği geçenlere , yorum yapanlara ve yardım edenlere şimdiden tşkler :)

>>>http://img189.imageshack.us/img189/623/extremedo.jpg <<<
    aynı resim farklı adres >>>http://i1007.hizliresim.com/2010/7/12/1042.jpg

çekirdeklerin 3 tanesi nerede

• onu hiç farketmemiştim gerçekten yanlışlıkla çıtlamış olabilirim :D şaka bir yana gerçekten nerde ben kapatmadım aslında zaten o programda bir anormallik vardı az sonra tekrar yeni indirdiğim CPu-z den SS koyarım .. dikkatin için sağol :D
    azonce yeni cpu-z ile aldığım SShttp://i1007.hizliresim.com/2010/7/14/3913.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 14 Temmuz 2010; 19:58:49 >

• 3dmark06 sonrasında çekirdeklerin 3ü kendini kapatıyor olabilir.prime95 de yarım saat stabil kaldığı değerlere bakabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

@xsekox ve @fbsrkc06 x6 larınızla tekrardan hoşgeldiniz x6 kullanan 3 kişi var iki kişi 4 ghz'i bulmuş dahada yüksek değerlere ulaşabileceğinizi düşünüyorum

Hocam 4GHZ stabil kullandım fakat 3dsmax programında çok kasınca resetledi birde bu yaz bayağı sıcak:)Yada thermalrighta bi fan daha takmam gerek.
  • arkadaşlar bende aranıza geliyorum..amd 955be ve asus evo td-v anakartım yolda..soğutucu olarak şimdilik stok fan ile idare edicem..3,5 olarak kullarmayı düşünüyorum..daha sonra noctua dh14e geçiş yapıcam( 1-2 ay içinde )..

ram tavsiyesi alabilir miyim sizlerden..arakart ile uyumlu, ovecrlock olabilen ve de soğutucu ile sorun çıkartmayacak ( noctua dev gibi olduğundan bazı ramlerde sorun çıkartabiliyor )..şu aşağıya eklediklerimden hangisini önerirsiniz..başka önerilerde olabilir tabiki..

http://forum.donanimhaber.com/m_41084111/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41084111

http://forum.donanimhaber.com/m_39370992/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39370992

• asus çok fazla ram seçmiyor diye biliyorum soğutmaya gelince bazı soğutuculu modeller bile bu soğutucu ile kullanılıyor bildiğim kadarıyla 4.3 cm den yüksek olursa ramlar sığmıyor. muskin daha iyi bir ram fakat arada 45 lira fark var değermi bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _prozac_

3dmark06 sonrasında çekirdeklerin 3ü kendini kapatıyor olabilir.prime95 de yarım saat stabil kaldığı değerlere bakabilirmisin?

en kısa sürede bakıcam ...
  • Benim PII 945 var BE değil. Giremiyor muyum kulübe. ?

945 1.4 ten fazla Voltaj vermek istemiyorum. 1.4 ile ne kadar gider. 1,38 ile 3,5 te stabil.

Microsoft VBScript runtime error '800a0035'

File not found

/upload/uploadpro.asp, line 238

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 15 Temmuz 2010; 18:50:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Benim PII 945 var BE değil. Giremiyor muyum kulübe. ?

945 1.4 ten fazla Voltaj vermek istemiyorum. 1.4 ile ne kadar gider. 1,38 ile 3,5 te stabil.

File not found

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ

giremez olurmusunuz tabiki girebilirsiniz hoşgeldiniz 1.5'i bile geçen arkadaşlar var voltaj olarak ama tabi voltaj olayı riskli dikkatli olmak lazım hele bu sıcak günlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

Benim PII 945 var BE değil. Giremiyor muyum kulübe. ?

File not found

giremez olurmusunuz tabiki girebilirsiniz hoşgeldiniz 1.5'i bile geçen arkadaşlar var voltaj olarak ama tabi voltaj olayı riskli dikkatli olmak lazım hele bu sıcak günlerde

Hoşbulduk. 3,5 ta stabil ama 3625 yapınca daha voltaj istiyor. Bende 1.4 ten yukarı çıkmak istemediğimden 3.5 ta bıraktım. Max 52 derece oluyor işlemci ki 2 gündür nem ve sıcaklık çok yüksek burada.

Anakart sıcaklığı 48 e çıkıyor biraz yüksek geldi bana. Sıralamaya itiraz ediyorum benle aynı hzıda olamsına rağmen işlemcisi 955 olan arkadaşla yer değiştirmem gerek Şaka tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 15 Temmuz 2010; 21:36:29 >

• esasında işlemci default değerlerine göre %olarak artışa göre sıralama olarak yapmayıda düşünmüştüm ama o da biraz meşekkatli olacak belki ona yönelik değiştiririz. başta sadece 955 işlemciler için açmıştım sonra genelledik iyi oldu bence
  • evet genelleme iyi oldu benim için listede başta yada sonda olmak hıc onemlı deıl burda paylaştıgımız şeyler gercekten cok guzel arkadaslıgımız guzel forum guzel hayat guzel
    phenom II B.E olarak kıyaslama cok yerinde oldu gerçekten .. kim ne yapıyor hangı hıza hangı voltta cıkıyor genel olarak baktıgımızda cok faydalı değerlendirme çok guzel... tşkler ceycey11 bu konuyu açtığın için ... ayrı ayrı sayfalarda gezinmek yerine tek bir yerden bilgilere ulaşmak hem derli toplu hemde işe yarıyor..
  • amacımda buydu zaten esasında phenom II işlemcileri kullanan çok arkadaşımız var ama çoğu hızaşırtma yapmıyorlar ya da konunun farkında geğiller zamanla sayının daha da artacağını düşünüyorum hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim 1000. mesajımda bu konuya kısmetmiş
  • nice 1000 mesajlara ceycey
  • Başlıkta B.E. gördüm girmeyecektim konuya bakmaya aslında. Başlık yanıltıyor biraz. Gerçekten yararlı başlık. 945 e ne kadar voltaj vermeliyim diye bakıyordum bende. 1,325 V luk işlemciye 1,45 versem sorun olurmu acaba.
  • Evet,nice nice 1000lere........ :)
    Teşekkürler ceycey
  • quote:

Başlıkta B.E. gördüm girmeyecektim konuya bakmaya aslında. Başlık yanıltıyor biraz. Gerçekten yararlı başlık. 945 e ne kadar voltaj vermeliyim diye bakıyordum bende. 1,325 V luk işlemciye 1,45 versem sorun olurmu acaba.

1.5 i geçmedikten sonra hiç bir sorun olacagını sanmıyorum ... önceki işlemcım x4 945 di 1.4 V ile 3.8 yapabiliyordum ... ulaşmak istediginiz hız nedir ? 1. sayfamızdaki listeye ve arkadaşlarımızın değerlerine bakarak deneme yanılma yöntemiyle güzel bir sonuca varabilirsiniz.. 1.45 normal
  • @burak21242 ve @memo prag ben teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.