Şimdi Ara

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.244
Cevap
21
Favori
208.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende aranıza katılayım ..... sistemim imzamda yazılıdır ... buda bu sabahki yaptığım ufak bi teste ait değerler resimdedir ...
    yorum yaparsanız sevinirim ... bakmayın nikim Extreme ama öle pek prof değilim :)
    bu konuyu açmanız tek başlıkta toplamanız gerçekten harika olmuş... emeği geçenlere , yorum yapanlara ve yardım edenlere şimdiden tşkler :)

>>>http://img189.imageshack.us/img189/623/extremedo.jpg <<<
    aynı resim farklı adres >>>http://i1007.hizliresim.com/2010/7/12/1042.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 12 Temmuz 2010; 10:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: €XTReMe

arkadaşlar bende aranıza katılayım ..... sistemim imzamda yazılıdır ...

ilk x6 üyemiz hoşgeldiniz

• hoşbuldum ceycey11 tşk ederim hoş karşılaman için :) bu arada yazımı düzelttim resimde eklemiş bulunuyorum ...
  • quote:

hoşbuldum ceycey11 tşk ederim hoş karşılaman için :) bu arada yazımı düzelttim resimde eklemiş bulunuyorum ...

maalesef buradan imageshack sitesine erişemiyorum ama akşam mutlaka inceleyeceğim katılımınzı için teşekkürler
  • sizin için ve giremeyen arkadaşlarımız için farklı adresede yükledim şimdi :) tşk ederim..
  • şimdi farkettimde HW monitor ve CPU-z arasında voltaj farkı görünüyor ilginç :S ben biostan 1.45 e ayarlamısdım ama 2 programdada farklı çıkmış .. azönce tekrar link verirken farkettim..
  • quote:

şimdi farkettimde HW monitor ve CPU-z arasında voltaj farkı görünüyor ilginç :S ben biostan 1.45 e ayarlamısdım ama 2 programdada farklı çıkmış .. azönce tekrar link verirken farkettim..

evet 0.2 v'a yakın farklı çıkmış ama bu programlarında %100 güvenilir olmadığı kesin en doğru bilgiyi biostan alırsınız. bu arada resimde 4.2 ghz görünüyor bu değer stabilse eğer phenom 2 rekoru size geçmiş olacak öncesinde 4.1 ile buğra arkadaşımızdaydı soğutucunuz neydi birde windows derecelendirmesinden kaç alıyorsunuz?
  • evet biosta 1.450 ye ayarladım voltajı... evet resimdeki değer doğrudur 4.2 de stabiliteyi yakalamış bulunuyorum hatta daha yukarısınada çıkabilirim ama havalar gerçekten sıcak .. soğutucum imzamda yer almakta ThermalRight True Black 120 2 adet fan var uzerınde ve egsoz fana dogru bakıyor hava akımı cok guzel .... 3 fan bırden hem kasadan hem ıslemcıden sıcagı cekıyor ... windows 7 ultimate x64 kullanıyorum derecelendirme 7.7 puan :S bana az gibi geldi sanki gerçi 7.9 en yüksek puan oluyor... normalde günlük kullanımda 3800 de bırakıyorum voltaj 1.3 ama 4.2 dede rahat bir şekilde kullanıyorum .. gereksiz oldugunu düşündüğümden arasıra fantazi amaçlı :D olsada 4.2 de bir kaç saat takılıyorum daha üst seviyeleride deniyorum ... zaten bu işlemciye şuanda OC
    bile fazla bence ... hiç bir şekilde hiç bir işlemde kasılmadıgım için gerek görmüyorum .. durduk yere ömrünü azaltmamak lazım arkadaşlar ...

• AMD Phenom II x4 965 3.570mhz(210x17) yük altında 59 yüksüz 48 derece anakart 48 derece hava sıcaklığı 42 derecebiosu sıfırlamak için açtım pil bile sıcak 1.4000v stok fan
    overclock hayallerim suya düştüişlemci ile gelen fanın yönü değişmiyormu benimki işlemcinin üzerine üflüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekineticrap -- 12 Temmuz 2010; 16:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telekineticrap

AMD Phenom II x4 965 3.570mhz(210x17) yük altında 59 yüksüz 48 derece anakart 48 derece hava sıcaklığı 42 derecebiosu sıfırlamak için açtım pil bile sıcak 1.4000v stok fan
    overclock hayallerim suya düştüişlemci ile gelen fanın yönü değişmiyormu benimki işlemcinin üzerine üflüyor

maalesef stok fanda yön değişikliği yapılamıyor diye biliyorum olsa bile çok yarar sağlayacağını sanmam kasa içi havalanmasını kontrol edin fanların hava akışını engelleyen kablo vs varmı bakın fan sabitmi iyi oturmuşmu yerine onu kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: telekineticrap

AMD Phenom II x4 965 3.570mhz(210x17) yük altında 59 yüksüz 48 derece anakart 48 derece hava sıcaklığı 42 derecebiosu sıfırlamak için açtım pil bile sıcak 1.4000v stok fan

bende yaklaşık 2 hafta önce x4 965 ve hd5870 lı bır sıstem topladım arkadasıma .. dayanamadı garıbanım :D geçen haftada sogutucu aldık akasa nero modelinden :D malum havalar sıcak .. fan bagırıyor yanıom dıye :D dön Allah Dön :D semaya karışıyor sesler :D şimdi ise boşta 28-35 arası yük altında max 45 :D

• ben dahada yapardımda işlemci dayanmıokablolarda sorun yok hepsini bir köşeye sıkıştırdıminsan bir süre sonra fandan gelen o seslere alışıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekineticrap -- 12 Temmuz 2010; 23:13:58 >
  • çin işkencesi resmen :D alışıyorsun da geceleri kötü oluyor gündüz pek zararı yok :D ben bundan önce x4 945 kullanıyordum ilk 3 ay kulandım sonra dayanamadım gittim soğutucu aldım :D sonra cpu yu saattım gitti x6 1090T aldım :D şimdi kavak yelleri estiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 12 Temmuz 2010; 23:39:00 >
  • Yeni deneme 4ghz - 1.5 v - xıgmatek dark knight - 965 be
    Aslında burada bir tecrübemi sizlere aktarmak istedim....
    Bu denemeyi 1gün once yapmıştım,aynı çarpan değerleri-aynı voltaj-aynı saatte ve aynı sıcaklık.Fakat sistem sadece 18 dk stabil kaldı (sistem resetledi) ve sıcaklık 65e kadar görmüştü(donüş hızıda 2100 rpm),Ondan dolayıda foruma koyamamıiştım.Burada bir
    onemli husus ise cpu soğutucunun fanı tavana bakıyordu.
    2. denemede ise(yani fotodaki-1 gun sonra) sıcaklık max 60ı gördü(donuş hızı 2000 rpm) ve sistem yarım saat stabildi ve bir sorun olmadı.Burada ise aynı soğutucu,eksoz fana bakıyordu(xığmatek 964w modelinin alt aparatlarını kullanarak gerçekleştirdim)...
    Buradan edindiğim tecrübe;soğutucunun hava yönünün,sıcaklığa onemli bir etmen olduğu ortaya çıkmıştır..............

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo prag -- 13 Temmuz 2010; 1:52:05 >

• liste güncellenmiştir
  • Soğutucum xıgmatek dark knight
    Teşekkürler.......
  • güzel deneme olmuş memo prag....
  • az önce bende hem çarpan hem fsb değiştirerek 3.85'e çıktım bakalım bi sıkıntı yok gibi
  • ceycey sıkıntı olacagını sanmam .. benim bundan önceki işlemcim x4 945 idi onunla şuan çıktıgın seviyede stabil kalabiliyordum .. oyun oynuyordum saatlerce banamısın demiyor... sendeki işlemcide çok güzel ve kaliteli önemli olan voltajları carpanları herseyi güzel ayarlayabilmek...4.0 a kadar çıktım stabil olarak ... şu havalar az sogusun daha fazla çıkarsın
  • işlemcim değişti.
    phenom 2 x6 1055t

4.0 ghz...
    saygılar..asus m4a79t

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.