arkadaşlarım sistem bu 3gun once 4çekirdegi de actım ama biosu biraz kurcaladım sonra vin7yi actım ekran dondu 3kez yaptım işlemi sonra biosa geri girip load optimize set ayarlarına girdim tamam oldu format attım ama ekran kartına yeteri guc gitmedigini soylemeye basladı hoşuma gitmiyor boyle olması ve performansı da gozle gorulur sekilde dustu
oyunları acmıyor loading ekranlarında oyle kalıyor bana yardım edermisiniz lütfen ekran kartı da dahil tüm kabloları kontrol ettim ama banamısın demedi ekran kartı ve o boardı beraberinde goruyor ama onceden boyle olmuyordu
Güç kaynagin ne marka?
toggle 400w
Güç kaynağın sisteme yetmiyor.SAnırım gerçek 400 W değil.Yeni ve gerçek 500 W güç veren psu alman sorunu çözecektir.
normal o zaman... orjinal guc kaynagi olmadan calistirdiginiz ekran karti zarar gorebilir durumda su anda. guc kaynaginizi yenileyin
ama 3 gun once oyle birsey yoktu biosa girdim bi iki optimizasyon yaptım iki ekran kartını gormeye basladı simdide az guc die uyarıda kalktı
onboardı da goruyor die 3gb ram 2,75
sorun cozuldu yardımcı olamayıp da yardım etmeye calısan arkadaslar verdiginiz yanlıs bilgiler icinde sagolun hepsi bir cozum sonucta cok saolun ben buldum sorunu
çözüm biosta enable onboard vga yapmısım onu duzelttim her iki sorunda halloldu
güc eksikliği sebebi ise baglı olmadıgı halde onboardla beraber iki vga ram dan alıyorlardı ram icin güc yetmiyor oda ekran kartlarını etkiliyordu sorun komple halloldu