Şimdi Ara

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydurmaca 3. nesil fxler gelecek Phenom daha çıkmaz
  • Uber-feyk
  • 25nm olmasını garipsedim. Bence yalan haber. AMD daha kolay kolay bilgisayara birşeylere yapamaz. Kaptırdı kolunu konsol dünyasına izin vermez Sony ve Microsoft.
  • Şu sıra bu işlemcinin çıkması zor gibi. O değilde bu 9 serisi işlemciler ve anakartları ne zaman gelir tr ye acaba. Sabertooth almayı düşünüyorum bu hafta aslında ama ertelesemmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

Acaba onlar sana 1000 TL'ye verir mi ? Onu da düşünmek lazım..

Böyle habere böyle fiyat :D Yoksa 9590 900 dolarken bunu 2000 e satmaya çalışırlar
  • Çıkarsa böyle bir meret ilk gün alacağım iyi bir fiyata sürerlerse, aha buraya da yazıyorum

• guzel fotosop.fx islemcilerde bulunan 3 tane komut seti yok yukaridaki resimde.25nm degil de 28nm yazsaymis daha inandirici olurmus cunku su anda hicbir firma 25nm cipset uretmiyormus yabanci forumlarda yazmislar kimin hangi nm cipset urettigini.1 nisan sakasi diyor herkes.bence bu sekilde bir islemci cikarip pahali satacaklarina visherayi guclendirip x8'ini 400 lira gibi satmalari daha iyi.2014 streamroller ve 2015 excavator'dan bahsediyorum ve bu aletlerin masaustu modelinin cikacagi garanti degil sadece apu olarak cikabilir.ben bu modellerin masaustu modelleri ciksa dua edecem yukaridaki islemciyi filan gectim yani.
  • Böyle bir cpu olsa tam benm ihtiyaçlara ilaç olur bana de xeon vs. araştırtmaz.
  • "-Bu fotoğraf resmen Fake.

-Neyk?

-Fake ulan Fake! Bak burada resmen Kütahya Porselen Yazıyor!

-E ben Kütahya'da çektim bu fotoğrafı "
  • Olsa iyi olurdu ama maalesef fakedir. AMD'nin tekrar Phenom'a döneceğini düşünmüyorum. FX ile devam edecektir ve sırada Steamroller var.

Bunlar Steamroller mimarisinin Cinebench test sonuçları. Çaktırmayın, çok gizli kaynaklardan aşırdım:

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket !

AMD yeni Steamroller tabanlı işlemcisini AMD FX 8750 olarak isimlendirmiş. AM4 çipsete ve 1070 sokete sahip olan işlemci görüldüğü gibi işlemci pin yapısı değiştiği için maalesef AM3+ anakartlara takılamıyor. Bu 12 çekirdeğe sahip işlemci Cinebench testinde 20,47 gibi inanılmaz bir skora imza atıyor. Bu işlemcinin iyi bir hava soğutma ile 5 GHz, sıvı soğutma ile ise 5,5 GHz saat hızına çıkabileceği düşünülüyor. İşlemcinin fiziksel yapısı ise henüz bilinmiyor ama AMD'de LGA yapısına geçmiş olabilir. Ya da Opteron benzeri bir soket yapısı kullanıyor da olabilir. Fiyat olarak ise 400 ile 500 dolar arası düşünülüyormuş. İşlemcinin piyasaya sürülme tarihi tam bilinmese de 2013 sonu veya 2014 başı tahmin ediliyor.

İşlemci bu özelliği ile Xeon katili gibi görünüyor. Opteron'u artık düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 6 Ağustos 2013; 23:43:04 >

• Uvv.

4 - 6 - 8 ve 12 çekirdek.

Ayçicek gibi mübarek.
  • Cevap niteliğinde;

Note: If you missed the note on the top, then i would like to mention it once again that this rumor is mostly based on false assumptions by the leaker. It’s false since AMD doesn’t has a 25nm process design planned for 2014 nor do they have plans to release a new socket for their FX line of processors.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Uvv.

4 - 6 - 8 ve 12 çekirdek.

Ayçicek gibi mübarek.

Hocam telefonlara bile 8 çekirdek koymaya kararlılar. Koskoca masaüstü sistemler çok çekirdekten yararlanmasın mı?

Siz daha fazla çekirdek istiyorsanız söyleyin ve ben de AMD'ye telefon açayım. Çinlilerden neyimiz eksik? Benim bir dediğimi iki etmezler merak etmeyin. 256 çekirdek bile koyarlar ama işlemci bir micro-ATX anakart boyunda olacağından yeni standartlar gerekir. Hiç olmadı direkt prizi bağlarız. Ya da işlemciyi alana yanında trafo verilir. Tabi aynı işlemciyi kışın kalorifer sistemini ısıtmak için kullanarak ciddi tasarruf yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 6 Ağustos 2013; 23:57:44 >

• Amd'nin uyuduğunu sananlar yanılıyorlar bu şekilde bir işlemci pekala mümkündür. yalnız 75w olayı biraz sıkıntılı muhtemel rakibi 3970x 150w yakarken bunun 75 yakması çok süper olur
  • Valla, koysunlar bol bol.
  • fx 6--- tarihe geçicek 1-2 senede

fx 8--- şuan popiler

birde 12 çekirdek gelicek arkadaşlar doğru amd çok çalışıyor ama 250 w felan heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Olsa iyi olurdu ama maalesef fakedir. AMD'nin tekrar Phenom'a döneceğini düşünmüyorum. FX ile devam edecektir ve sırada Steamroller var.

Bunlar Steamroller mimarisinin Cinebench test sonuçları. Çaktırmayın, çok gizli kaynaklardan aşırdım:

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket !

AMD yeni Steamroller tabanlı işlemcisini AMD FX 8750 olarak isimlendirmiş. AM4 çipsete ve 1070 sokete sahip olan işlemci görüldüğü gibi işlemci pin yapısı değiştiği için maalesef AM3+ anakartlara takılamıyor. Bu 12 çekirdeğe sahip işlemci Cinebench testinde 20,47 gibi inanılmaz bir skora imza atıyor. Bu işlemcinin iyi bir hava soğutma ile 5 GHz, sıvı soğutma ile ise 5,5 GHz saat hızına çıkabileceği düşünülüyor. İşlemcinin fiziksel yapısı ise henüz bilinmiyor ama AMD'de LGA yapısına geçmiş olabilir. Ya da Opteron benzeri bir soket yapısı kullanıyor da olabilir. Fiyat olarak ise 400 ile 500 dolar arası düşünülüyormuş. İşlemcinin piyasaya sürülme tarihi tam bilinmese de 2013 sonu veya 2014 başı tahmin ediliyor.

İşlemci bu özelliği ile Xeon katili gibi görünüyor. Opteron'u artık düşünemiyorum.

aga fake bu da

• Fake oğlu fake. Bu gerçek olsa intel nasıl karşılık verir düşünemiyorum. Amd bildiğin intelin gözünü öldürmüş olur böyle bişey çıkarırsa. Keşke doğru olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Olsa iyi olurdu ama maalesef fakedir. AMD'nin tekrar Phenom'a döneceğini düşünmüyorum. FX ile devam edecektir ve sırada Steamroller var.

eger o scorlar gercek ise intel ultra fiber core i7 islemcisini hazırlar fiyatı 2000 dolar olur insallah güzel bir islemci olurda millet hız yarısına girer buda islemci fiyatlarında düsüs fiyatlar ne kadar düsük olursa bizim icin o kadar iyi olur

• @helloween

Hocam sizi fena yakaladım. Bu resim zaten fake. Bunu Paint.NET ile ben yaptım.

@gtx295

Hocam ben bu işlemcinin 400-500 dolar arasında olması bekleniyor dedim. Intel 2000 dolara nasıl satacak?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.